10 Nisan 2015 Cuma

Teşekkürler


Aslında her şey instagram'da Piri Reis Haritasının 500. Yılı pulunu görmem ile başladı. Almazsam olmaz krizine girdim resmen. Online almaya çalıştım ama olmadı ne yazık ki. Bu noktada aklıma pulları seven Mürekkep Faresi geldi. Benim için alabileceğini (bulabileceğini) söyledi. Sadece pul gelecek diye beklerken, yine şımarttı beni. Zaman zaman gönderdiği hediyelerle hep mahçup ve mutlu ediyor beni.
Harita desenine ilgim çok büyük, hatta ilgimiz. Çünkü Yoshi de çok seviyor. Özellikle Piri Reis haritasına bayılıyor. O yüzden bu pul bizim için olmazsa olmazdı. Bu yüzden çok mutlu olduk. Yanındaki bonuslara da bayıldık. Haritalı defter, magnet ve kartlara da bittik.


Mürekkep Faresi ile pul defteri konusunu da konuşmuştuk. Yıllardır Japonya'da bir türlü pul defteri bulamadım kendime dediğimde bana marka önermişti. Ben tam ona bakarım diye düşünürken, pul kapaklı pul defteri de çıktı paketten. Bütün gün (kızın uyuduğu anlarda) pullarımı yerleştirdim. Çok mutlu oldum çoook :)
Pul Müzesinden kartpostallar ve sakızlar da çıktı paketten.


Ankara'yı pek sevememiş olsam da müzeleri için bir kere daha gelesim var. Pul müzesi ne kadar güzel bir düşüncedir, inşallah gitmek nasip olur.
Oradan alınma Çanakkale Zaferi temalı pullu kartpostallar da çok ama çok güzel.


Ve yine bayıldığım 'Yöresel Yemeklerimiz ve Saraylar' temalı pullarım.

Çok ama çok teşekkür ederim Mürekkep Faresi yine şımarttın beni :)

instagram hesabı : @murekkepfaresi

Sizi dolma kalem ve mürekkep almaya zorlayacak bloğu  için de buraya tık tık 

5 yorum:

  1. BAYILDIM BAYILDIM BAYILDIM! O pulu paylaştığınız günü de hatırlıyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Sanırım kıpkırmızı oldum:)) Burada paylaşacağınızı hiç düşünmemiştim beğenmiş olmanız benim için çok daha önemliydi...Ankara' ya umarım gelirsiniz gelemezseniz bile elimden geldiğince pul koleksiyonunuza yardım etmeye çalışırım.Pul konusunda ilgisi olan ve de postcrossing için pul arayan herkese de Pul Müzesi' ni tavsiye ederim:)

    YanıtlaSil
  3. İstanbul'da da var pul müzesi. Sirkecide, Büyük Postane'deki PTT Müzesi'nde bir kat sadece pul dolu, aklında olsun :)

    YanıtlaSil
  4. Hiiiih Ankaraya bir daha gel sana sevdirelim hem müzelerimizi gezersin hem de yeni sokaklar keşfedersin :) Bu arada seni takibe aldım bana da beklerim :)

    : http://ataleofbeauty.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  5. enim dayim PTT'de memur. Bana cocuklugumda bir pul defteri almisti ve Türkiye'den belirli araliklar ile cikan pullari gönderiyordu. Ne kadar heyecanliydi. Seni cok iyi anliyorum :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül