30 Nisan 2015 Perşembe

1 Aylık Anneden Mektup


Seninle tanışalı, sana kavuşalı bir ay oldu. Gecesi, gündüzü dolu dolu 1 ay!

Annelik,
garip, yorucu, eğlenceli, endişeli, farklı bir duygu. Tabii hepsinden öte çok ama çok güzel bir duygu!

Garip çünkü, bir anda biri geliyor ve senin her şeyin oluyor. Onu korumak, kollamak ve kimseyle paylaşmamak istiyorsun. Ben hala inanamıyorum 'anne' olduğuma. Bakıp bakıp Efsun'a sen benim misin diyorum :)

Yorucu çünkü, açıklamama gerek var mı :) düzensiz uykular, emzirmeler, ağlamalar ve zaman zaman gaz sancıları yüzünden sabahlamalar :)

Eğlenceli çünkü, ayy osurdu, güldü mü o, bana baktı, şaşı yaptı, aman dil çıkardı modunda şebeğe bağlıyor insan :) Bir osuruğun bu kadar komik olabileceğini düşünemezdim.

Farklı çünkü, sizi değiştiriyor otomatik olarak. Eskiden sizi iğrendiren, asla yapamam, midem bulanır dediğiniz şeyler sizin günlük rutininiz oluyor. Ay ben bebeği tutamam falan diyenlerdendim ben de ama insan kendi bebeğini kucaklarken o duygu içinizden yok oluyor. Ve sanki kırk yıllık bebek tutucusu gibi buluyorsunuz kendinizi :)

Çok güzel bir duygu çünkü, biri için dünyada biricik oluyorsunuz. Yokluğunuzda çığlık çığlığa ağlayan bebek, kokunuzu duyduğunda, sizi hissettiğinde bir anda duruyor. İşte o an dünya da duruyor sanki. Sihir gibi bir şey. Varlığınız biri için sakinleşme sebebi olurken, onun varlığı ise sizin yaşama, daha iyi biri olmaya çalışma sebebiniz oluyor.

Allah bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın.

Allah herkesin evladını anne babasına bağışlasın!

Kızım, Efsun'um dünyada 1. ayın kutlu olsun!

Dilerim hayat hep iyileri çıkarsın karşına!

Bahtın güzel olsun!

Seni çok seviyorum!

Annen Sergül


13 yorum:

  1. Allah bağışlasın Efsun'u ve inşallah hep iyilerle karşılaşsın. Mutlu bir ömür dilerim :)

    YanıtlaSil
  2. Amiin :) Masallah bebise ^^ Ben blogunuzu daha cok cok yeni kesfettim ve hikayenizi okudum. Ben de japonya'da bir yil calismis ve sonra Turkiye'ye geri donmustum. Yazilarinizi okudukca japonya ozlemim kabardi :) Benim icin guzel bir okonomiyaki yeyin, miso corbasi icin ne olur. natto'yu bile ozledim :) Kocaman sevgiler gonderiyorum size :)

    Nail Art in Wonderland

    YanıtlaSil
  3. maşallah çok tatlı, sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. ayyy tam yemelik...
    maşallah!... maşallah!... maşallah!

    YanıtlaSil
  5. Amin... Allah analı babalı sağlıkla büyütmenizi nasip etsin...

    YanıtlaSil
  6. Acaba Acaba büyüdüğünde bu mektup'u okur mu? Yada teknoloji okadar gelişirki blogger'dan okumasına bile gerek kalmaz...☺

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel bir yazı. Efsun çok tatlı görünüyor, Allah sizi birbirinize bağışlasın :)

    YanıtlaSil
  8. Allah bağışlasın Sergül ablacım maşallah sağlıkla büyüsün

    YanıtlaSil
  9. ''Yokluğunuzda çığlık çığlığa ağlayan bebek, kokunuzu duyduğunda, sizi hissettiğinde bir anda duruyor. İşte o an dünya da duruyor sanki.'' şu cümleni okuyunca gözlerim doldu. Çok etkilendim.Allah sizi birbirinize bağışlasın. hep mutlu olun. Sen, eşin, kızın ve tüm sevdiklerinizle şahane bir hayat diliyorum. Sevgiyle...

    YanıtlaSil
  10. Maşallah..en guzel ve ozel blog yaziniz olmustur heralde...insallah saglikla ve mutlulukla buyutursunuz yavrunuzu...

    YanıtlaSil
  11. Amin... Maşallah pek de çilek bişey oldu bu zaten :))) Hem anneye hem babaya benziyor ne güzel <3 <3

    YanıtlaSil
  12. Maşallah minik efsunumuza allah 1 yaşını göstermeyi nasip etsin inşallah..Allah analı babalı büyütsün.Sergül ablacım 1 ay ne kadar yorucu geçmiş olsa bile o 1 ay senin anne oldgunu hissettirmistir ama ben gercekten senin cok iyi bir anne olacigını biliyorum.İnsallah yakinda youtube de de yanimda olursun senin videolarini izlemeyi cok ozledim..Seni Cok seviyorum Hayatta Basarilar...:)

    YanıtlaSil
  13. Sen çok güzel bir anne olmuşsun sergül abla inan ben daha önce hiç bu kadar içten ve samimi bir mektup okumamistim. Efsun çok şanslı bir bebek bence sana sahip olduğu için. Umarım kendi gibi bahtida guzel olur. Maşallah binlerce kez maşallah Rabbim aile huzurunuzla bebeginizi buyutmeyi nasip etsin. Umarim bir gün bekar bir kiz olarak bende bu duygulari yasarim. Kendine ve bebeğine iyi bak Sergül abla videolarini bekliyoruz :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül