21 Mart 2015 Cumartesi

Esrarengiz Bahçe & Stabilo Point 88



Büyüklere Boyama kitabım Esrarengiz Bahçe kitabını farklı kalemlerle boyama denemelerine devam ediyorum. Daha önce Zebra sarasa jel kalem ve irojiten kuru boyalarla denemiş ve yazısını yazmıştım. Okumak için buraya tık tık 

Esrarengiz Bahçe kitabını D&R'da , ibeking.com'da ve benzer online sitelerde bulabilirsiniz.

Esrarengiz Bahçe kitabu şu anda dünya üzerinde 1 milyon satışı geçmiş. Helal vallahi!

Şimdi gelelim bu yazının yıldızı kalemlerime. Stabilo point 88 kullanmamış olan var mı? Varsa da çok ayıp :) rengarenk bu kalemleri çocukluğumdan beri çooook severim. Boyama için denememek olmazdı.

Stabilo Point 88 kalemin

Artıları

  • ince ucu sayesinde minik detayları boyamak çok kolay
  • renk seçeneği fazla
  • her yerde bulunabilir
  • bazı renklerde gölgelendirme yapmak mümkün
  • renkler canlı
  • kağıda bir zarar vermiyor


Eksileri

  • Ne yazık ki arkaya geçme, gölgelenme yapıyor. Bu sebeple arkadaki desenden vazgeçmeniz gerekiyor. Ben deneme amaçlı kitaptan sayfayı koparıp boyadım. Zaten arkasındaki desen ilgimi çekmiyordu. Ama dilerseniz fotokopi yolu ile çoğaltabilirsiniz. Diğer sayfaya (yani boyarken altta kalan kısım) zarar verebilecek kadar sıvı bir kalem olduğunu düşünmüyorum. Ama yine de alta başka bir kağıt eklenebilir, tedbir amaçlı.




Arka sayfayı da ekliyorum.


Şimdi başka kalemlerle deneme boyamasına başladım onun da yazısı yakın zamanda gelecek.


*Sıkıldım gidiyorum demiştim ama Yoshi öyle bir laf etti ki bazı şeyleri bana hatırlattı. İşte bu adama bu yüzden aşığım beni bana hatırlattığı için!


Büyüklere Boyama Kitapları yazım&videom için buraya tık tık

10 yorum:

  1. çok güzel olmuş ellerine sağlık
    bende hemen bulup almalıyım =)

    YanıtlaSil
  2. ilgimi çekti d&r dan bakıyım

    YanıtlaSil
  3. D&R den yetişkinler için boyama kitabı alanlardanım. Benimki yıl başı temalı, bulursam yenisini alırım. Ben Keçeli kalem kullanamıyorum. Bastırarak yazdığım için uçları çabuk bozuluyor.

    YanıtlaSil
  4. Ah ah her kirtasiye ürünlerini gördükce icim gidiyor. Bebis cok sansli :) Kus figürü bana Rio animasyonunu anitsatti. O da rengarenk, üzel bir animasyon. Tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
  5. Ellerine sağlık çok ama çok güzel gözüküyor

    YanıtlaSil
  6. Sizi neredeyse bir yıldır takip ediyorum. Sayenizde o kadar çok şey öğrendim ki! Neredeyse 40 yaşındayım, kendi çapımda kültürlü sayılırım ama, bilmediğim, normalde ilgi alanıma çok girmeyen (kırtasiye, bazı kozmetik vs.) şeyler hakkında nokta atışı bilgiler alıyorum sizden. Çooook teşekkürler, iyi ki varsınız. bebeğiniz, eşiniz, anneniz ve tüm sevdiklerinizle huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir Ömür dilerim size...
    Sağlıcakla kalın...

    YanıtlaSil
  7. Ben Yoshi'nin videolardan sıkıldığını düşünmüştüm nedense... Kolay bişey değil çünkü. Ama yanılmışım :) Ömrünüz boyunca en büyük destekçiniz olsun inşallah.

    YanıtlaSil
  8. D&R online siparişten aman uzak durun 1 hafta önce verdiğim sipariş hala elime ulaşmadı hala tedarik sürecince .. Bende boyamak istiyorum artık :(

    YanıtlaSil
  9. Yaa sakin d&r dan almayin kitap yurdundan alin 15 tl

    YanıtlaSil
  10. Ya sakin d&r dan almain kitapyurdunda 15 lira

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül