19 Şubat 2015 Perşembe

Anneme Kavuştuk



Salı günü, uzun ve güzel bir uçuştan sonra anneme kavuştuk. Biletini en arka koltuktan aldığı için (her zaman) en son o iniyor uçaktan. Ve dolayısı ile en son o çıkıyor kapıdan :) Bu sefer yine aynı şey oldu. Herkesler çıktı gitti annem yok derken ta-daaaa annem göründü :)

Bugün birlikte 2. günümüz :) Pek görmedim annemi dersem yalan olmaz. Çünkü hala jet-lag etkisinde. Uyuyor bulduğu her fırsatta. Torun gelene kadar uyu, tadını çıkar dedim. Sonrasında Ajda bizim için söyleyecek 'Uykusuz Her Gece' şarkısını :)

Bavulları gelir gelmez açtık. Kendine 2 kazak ve 1  pantalon getirmiş sadece. Bize de 1'er pijama takımı. Geri kalan her şey bizim kızın :) Nutella bile getirmemiş o kadar diyeyim size :) Allah'ım o minnak şeylere bakarken yer yer ağladık Yoshi ile!

İnşallah sıra kızımızda, sağ salim kavuşacağız onunla da! Allah hayırlısı ile nasip etsin giydirmeyi!

O an'ı merak ediyorsanız, buyrun videosu :) iyi seyirler!



10 yorum:

  1. Çok tatlısınız ya Allah hep sevdiklerinle uzun ömürler versin sergül ablacım. Gözlerim doldu izlerken o anneni bekleme anındaki sabırsızlığında ağlamaklı oldum bir an. :)

    YanıtlaSil
  2. Gözünüz aydııın tekrardaan :)

    YanıtlaSil
  3. Ayy kavuşma anınızda çok duygulandımmm
    Keyfini çıkarın :)

    YanıtlaSil
  4. Annenle olan kavusma videolarin hep gozlerimi dolduruyor.

    YanıtlaSil
  5. Yoshi eniştenin de dediği gibi bavullar inanılmaz :) çoğunluğu junior için hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah o minnak şeylerin içinde görürüz bizde:D

    YanıtlaSil
  6. cooook guzel. ben Azeriyim Türkiyede gelininm. Annemler geldiğinde aynı senin gibi hissleri yaşıyorum. Videoyu izlerken bir anlık kendim sandım havaalanında durub annesini bekleyen o kızı:) teşekkürler güzel videon için sayende Japonyayı da görüyoruz :) Sağ salim inşallah bebişini de al kucağına :)

    YanıtlaSil
  7. ay ben heyecanlandım beklerken :) bide eniştenin "aboo" tepkisine bayıldım :) Maşallah size

    YanıtlaSil
  8. Gözün aydın :) çok sevindim senin adına videoyu izlerken kendimi tutamadım ağladım. Allah kolaylık versin zor gerçekten uzakta olmak. Bebeğini de inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder allah...

    YanıtlaSil
  9. Bebek nezaman geliyor bizde birşeyler gönderelim istiyoruzzz

    YanıtlaSil
  10. ay sergüül valla anneni beklerken ben yoruldum sen nasıl yorulmadın hamile hamile ama sözkonusu anneye kavuşmak olunca hiç sorun değil değilmi ama :)allahın ıznıyle kızınada kavuşursun inşallah.allah bi avazda kurtarsın

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül