26 Ocak 2015 Pazartesi

İnstagram ile Pazartesi #169

instagram kullanıcı adım:serrose
Yoshi'nin kullanıcı adı:yoshijaponbalik
Ablamın kullanıcı adı:sermoon09
Annemin kullanıcı adı:3kizannesi

instagram web üzerinden beni takip etmek isterseniz buyrun bu linke.



Geçen hafta beni aynen böyle havalara uçuran bir şey oldu. İnşallah darısı bu haftanın da başına. BU hafta ehliyet sınavım var. Birlikte dua etmeye başlayabiliriz bence. İnşallah hayırlısı ile alırım ya!


Japonya'da toplantı demek, sonrasında parti demek. Geçen hafta Yoshi  'toplantıya' gitti. Dolayısıyla bana yalnız yenilecek akşam yemeği yolları göründü. Bu hafta 3 gün toplantı&partisi var. Japon sistemine gıcık olduğumu söylemiş miydim?


Geçen hafta bebek aramızı almaya gittik. O gün kendimi çok kötü hissediyordum. Bu da o andan bir fotoğraf. O günün videosunu izlemek isterseniz buraya tık tık

Sınavın yapılacağı alanda direksiyon kursu aldım. O günden bir an :) Allah'ım kızıma kavuşmaktan sonra en çok istediğim şey ehliyetime kavuşmak.


Bu ara Yoshi'nin izin günlerinde yapacak hep bir işimiz oluyor. Hava şartları da pek iyi gitmediğinden gezemez olduk. Bir sıkıntı bastı bana. Kameramı takıp boynuma gezmeyi özledim huleyn fotoğrafı budur.


Kahvaltı günün en sevdiğim ve sevmediğim anı! Yalnız kahvaltıları sevme çabaları. Ama az kaldı bitiyor yalnızlık (Allah'ın izniyle)


Disney store'dan aldığım saatimi kullanıma açtım. Ayyy çok tatlı ama değil mi? Başka neler almışım okumak için buraya tık tık 


Bu hafta kontrolümüz var. Kızımızı göreceğiz. İnşallah her şey yolundadır. Haftanın ikinci büyük olayı ise ehliyet sınavım. Bana şans dileyin  diyeyim tekrar :)

İşte böyle geçti bir hafta. Umarım bu hafta da çooook güzel geçer.
Daha fazla fotoğraf için tumblr'e buyrun 

6 yorum:

  1. Şans, mutluluk, keyif,başarı,huzur hepsi seninle olsun. Dilediğin her şey gerçek olsun.. Seviler.

    YanıtlaSil
  2. Sergül abla fotoğraf makinesi ile gözlüğün uyumu çok güzel görünüyor inşallah sağlıklı bir şekilde ilk bebeğine sonrada ehliyetine kavuşursun ablacım sende bana dua et olur mu mart ta ygs sınavm var en son sınavında haziran ayında Ankara Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı Bölümünü kazanmak istiyorum nokta atış başka bölüm istemiyorum inşallah sınavlarım güzel geçer.Mutlu,sağlıklı bir hafta diliyorum ablacım.

    YanıtlaSil
  3. İnşaallah ehliyetini sorunsuz alırsın hayırlısıyla. Hiç kahvaltı sevmeyen (ve etmeyen) biri olarak benim bile iştahım kabardı fotoğrafa, ellerine sağlık ne güzel görünüyor :)

    YanıtlaSil
  4. İnşallah her şey yolunda gidicek :) ehlihet içinde miniğin içinde her şeyin kusursuz olmasını diliyorumm içini ferah tut hep :****

    YanıtlaSil
  5. Bu haftakini ayri bi sevdim,uzun uzun yorumlamissin fotograflari,muck <3 Sinav icin basarilar tekrar,bebis iyidir icini ferah tut ;)

    Melek Altan

    YanıtlaSil
  6. Gerçekten bayıldım saate.Maşallah diyeyim de nazar değmesin:)

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül