13 Ocak 2015 Salı

Hayatımın En Güzel Günlerinden Biriydi




2011 yılındaki doğum günüm hayatımın en güzel doğum günlerinden hatta en güzel günlerinden biriydi. Her saniyesi dolu dolu bir gündü. Yeni yer gezmeler, keşifler, kendimizi eğitmeler, lezzetli yiyeceklerle dolu bir gündü.

O gün bir de seramik kursuna gitmiştik. Kendi bardağımızı yapmıştık. Videosunu yayınlamak bugüne kısmet oldu. İzlemek istersiniz belki :)

Bir kere daha buradan açıklama yapayım. Evet Yoshi benden daha yetenekli, onun bardağı daha düzgün duruyor ben de farkındayım :) Ama ben biraz da böyle bir model olsun istediğim için yamuk! geliyor göze :) Dümdüz, satışta bulabileceğim bir şey yerine, orjinal olsun istemiştim. Tamam Yoshi benden daha sabırlı, daha yetenekli ve daha eli yatkın bunda da hemfikiriz. Ama beni de harcamayın yaa :)

O gün nasıl geçmiş merak edenleri buraya alalım tık tık 

Bardakları nasıl yapmışız, fotoğraflı yazı için buraya tık tık 

Ve nasıl yapmışız izlemek için de videoya tık tık :) İyi seyirler size :)








6 yorum:

  1. Ne kadar güzel ömür boyu kullanabileceğin bir bardağı kendin yapmak ikinizde bardakları çok güzel olmuş Sergül abla bu arada Nagazaki adlı kitabı aldım birazdan başlayacağım kalın bir kitap bekliyordum ama hayal kırıklığına uğradım 86 sayfa çıktı :)

    YanıtlaSil
  2. yalnız yoshi hocadan bile güzel yapıyor yahu :) ama seninki de cok orijinal :) ben anladım seninki neden oyle sen hamuru iice ezerek bastırıyorsun onlar daha yumuşak dokunuşlarda bulunuyorlar. kızma bana serocum ben gordugumu soyluyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hehehe :=) teşekkürler yok neden kızayım

      Sil
  3. Aynı zevkleri paylaşan bir çift olmanız ne kadar güzel, çok güzel bir aktivite olmuş, doğum günü yazını da tekrar okudum, mutluluğunu bize de yansıttın, izlerken ben de mutlu oldum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mutlu olmanıza mutlu oldum :) teşekkürler

      Sil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül