24 Ocak 2015 Cumartesi

Düğünümüz



Daha önce kına eğlencemizi (gündüz) ve kına gecemizi eklemiştim. Bir türlü düğün videomuzu düzenleyememiştim. Ve sonunda düzenledim.

Biz çok ama çok eğlendik. Özellikle ben gelin olarak sağlam dağıttım. Zaten gelinliğim parçalandı düğün sonunda :) Tabii bu kadar kudurmama sebep olan şey 'damat tarafı' diye bir şey olmaması. Kaynana ne der, elti ne düşünür, damadın amcası kızar mı psikolojim yoktu. Düğün sadece benim tarafımla yapıldığı için gelen herkes eşim, dostum, akrabamdı. Bu yüzden herkes acayip rahattı.
Benim için, bizim için hatta gelen misafirlerin çoğu için 'en güzel düğün' oldu bizim düğün. 4 yıl sonra bile 'ne düğündü bee' diye konuşabiliyoruz :)

Hatta dün videomu yayınladığımda gelen yorumların çoğu da bize katılmıştı. Çok eğlenmişsiniz, çok samimisiniz gibi yorumlara çok mutlu oldum. Çünkü gerçekten çoook eğlendik. Düğün salonundan gece 1'de çıkıp, Kuşadası'nda bara gittik. Ve orada da sabah 6'ya kadar oynadık :) Bu yüzden Japonlar  Türk düğünleri için ölene kadar dans partisi diyor. Biz kına günü öğlen başladığımız için oynamaya heheheheh :=)

Kına videolarını izlemek için buraya tık tık 

Ve düğün videomuz :) iyi seyirler!

Ha bir de Yoshi'nin takım elbisesi için diyecek bir şeyim yok. Ben siyah takım giymesini istedim ama o ısrarla Japonya'da giyemeyeceği bir şey istedi. Tabii bunda düğün salonunu göstermek için gittiğimizdeki damadın payı büyük. Bir gördü damadı bu takımla ben de bundan istiyorum dedi. Ben de ısrar etmedim, seçimi ona bıraktım. Çok gülüyoruz fotoğraflara bakınca ama iyi ki bunu seçmiş bence de :)

14 yorum:

  1. Sergül ablacım Yoshi abi çok tatlı ya şaşkın şaşkın etrafına bakması falan insanların nasıl oynadığını çözmeye çalışıyor:) alkışlayarak katılıyor yalnız top saçlı kırmızı siyah elbiseli kız Yoshi eniştenin kız kardeşiydi galiba çok şekersiniz Allah mutluluğunuzu daim etsin ablacım yüzünüz hep gülsün.

    YanıtlaSil
  2. Yoshi roman havası oynarsa 😄😄 çok sevimlisiniz😊😊😊

    YanıtlaSil
  3. Harika bi düğün olmuş çılgınca dans etme isteği geldi birden.. Ne güzeldir sıcak yaz akşamlarında yapılan ege düğünleri.. Mutluluğunuz daim olsun, sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Ayyy ne güldüm çok hoşuma gitti :) Umarım benim düğünüm de böyle güzel geçer :)

    YanıtlaSil
  6. Harika bi düğün olmuş.. <3<3<3 çok tatlısınız..

    YanıtlaSil
  7. çoook şekerrr..
    ağzım kapanmadı izlerkennn.
    harmandalı oynamış yoshi süperr!
    ama en güzeli şu şakşukaya koşuşunn. ay beni bi de kınayı izleyeyim müsadenle ^^

    YanıtlaSil
  8. mutluluğunuz daim olsun..

    YanıtlaSil
  9. Nasıl güzel bir düğün olmuş her sey cpk samımi:) gelinlik parcalanmasa olmazdı o kadar oynamaya :)

    YanıtlaSil
  10. Bir ömür boyu mutluluklar dilerim :)

    YanıtlaSil
  11. Cok samimi bir dugun olmus gercektan☺ gelinin atilganligi gercekten takdire şayan ☺ her sey gonlunuzce olsun 😊 bir omur boyu mutluluklar 👍👑👑😆😁😊😂

    YanıtlaSil
  12. Çok güzel bir düğün olmuş :) İzlerken çok eğlendim :D Ayrıca Yoshi Abi ve yanında gelen akrabalarının hiç yadırgadan oynaması çok güzel :D

    YanıtlaSil
  13. Ne kadar güzel bir düğün olmuş Allahmm :)
    Yoshi abi ne güzel oynuyo öyle:)
    Maşallah size:)

    YanıtlaSil
  14. İlk kez izledim maşallah çok eglenmissiniz bende oynadım beraber Allah hep böyle yüzünüzü güldürsün inşallah

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül