30 Aralık 2014 Salı

Sakae'de Bir Gün



Yoshi'nin izinli olduğu bir gün Sakae'ye gittik. Sakae Nişantaşı gibi bir yer diyebilirim sanırım. Normalde arabamızla gideriz ama o gün trenle gittik. Sabah sabah düştük yollara.

Önce kahvaltı için kendimizi Cafe de Crie'ye attık. Sandviçlerimizi söyledik. Ben yanında yeni çıkmış olan tiramisu latte, Yoshi ise çayı tercih etti.



Sonrasında merkeze kurulmuş Alman Noel'i alanına gittik. Minik minik büfeler kurulmuş. Alman yiyecek ve içecekleri satıyorlardı. Amacımız bir şeyler yemekti ama bize göre bir şey bulamadık.
 Ama az da olsa bir Almanya havası aldık :) Oradan da doğru Loft'a alışverişe :) Ben kırtasiye ve kozmetik bölümünde dolanırken, Yoshi kendini kitapçıya attı. Uzun zamandır bekledi kitabın satışa çıkma günüydü. 1 kitap diye gidip, 6 kitapla çıkan adam anca benim kocam olur zaten hehehehe :)



Alışverişimizi tamamlayıp Starbucks'a attık kendimizi. Çok yorgunduk ve bir molaya ihtiyacımız vardı. Tabii hemen kitaplarımızı da açtık. (benim kindle'ım yanımdaydı)
Akşam için Türk restoranında rezervasyon yaptırdık. Uzun zamandır denemek istediğimiz bir yerdi. Ben açık söylemek gerekirse uzun zamandır Türk restoranlarına gitmemeyi tercih ediyorum. Ama Yoshi çok isteyince tamam dedim.



Rezervasyon saatimiz yaklaşınca taksiye atlayıp restorana gittik. Açılışı tabii ki humus ile yaptık.

Yanında mis gibi lavaş ile :) Off olsa da yesem :=)


Sırada Yoshi'nin bayıldığı ve Nagoya'nın meşhur yemeklerinden sayılan tavuk kanadı, tabii ki Türk usülü. Sanırım sucuk yapımında kullanılan baharatlardan kullanmışlar. Aynı o koku vardı. Yoshi için Efes olmazsa olmaz zaten :) Ben de ayran içtim.


Kapanışı da peynirli, fesleğenli pide ile yaptık. Daha çok pizza gibiydi ama olsun!

Ve yemekten sonra bastıran uyku sebebi ile kendimizi doğruca evimize attık. Keyifli ve yorucu bir gündü ama değdi bence :)

Bir de video var tabii ki :) iyi seyirler!

4 yorum:

  1. Mükemmel bir video olmuş kesinlikle,ayrıca yapılan alışverişlerin videosu bekleniyor <3 İstanbul'dan sevgiler ablacım :) <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkurler :) xok mutlu oldum
      bizden de selamlar :)

      Sil
  2. merhaba sergül hnm yine keyif ve merakla izledim videonuzu harika olmuş yine tşkr sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim mutlu oldum :=) sevgiler bizden

      Sil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül