18 Aralık 2014 Perşembe

Neo, Alışveriş, Komeda ve Japon Yemeği



Japonya'da Günlük Hayat videolarımı izliyor musunuz? Günlük hayatımızdan (genelde dışarıda olduğumuz zamanları) videoya alıyorum.
Bazen tek bir günden oluşabildiği gibi bazen 2 haftalık da olabiliyor. Evdeyken video çekmediğim için, bazen bir videoda sürekli dışarıda yemek yiyor oluyoruz. Ve bunu bazıları 'biz sürekli' dışarıda yiyoruz, evde yemek pişmiyor sanıyor.
Bana göre evdeki halimi video çekmenin bir anlamı yok. Ekstra bir durum yoksa çekmiyorum zaten. Benim niyetim Japonya'daki hayatı göstermek. Kendi hayatımı da değil ama çeken ben olduğum için benim hayatım üzerinden bir fikir sahibi olmuş oluyorsunuz. Japonya'daki herkes böyle yaşamıyor yani :) Bu bizim yaşama biçimimiz ya da tercihimiz diyelim.
Her Japonya'ya gelen böyle yaşayacak diye bir şey de yok yani :) Bu videolardaki amaç yolları, sokakları, restoranları ve daha fazlasını görmeniz. Umarım başarılı oluyordur :)

Bugünkü videoda Neo'nun (Yoshi'nin köpeği) aylık kontrolü, mini alışveriş, Japon yemeği, Komeda cafede kahvaltı ve sürpriz var. Videonun sonuna kadar izleyin derim ben :)
















Videonun sonuna kadar izlediyseniz. Ve buradaysanız demek ki kitabı kazanmak istiyorsunuz :)

Mino'nun Siyah Gülü - Hüsnü Arkan kitabını ben çok severek okumuştum. Defalarca da tavsiye ettim. Alıp, sevmeyen olmadı şimdiye kadar.  Blog yazım burada tık tık 

Eğer siz de bu kitabı kazanmak isterseniz

Kurallar

- Takipçim olmanız ( Google Plus,  Youtube Japonya'da Günlük Hayat kanalım ve  Twitter ) linklere tıklamanız ve takibe almanız

- Bloga yorum bırakmanız (istediğiniz kadar yazabilirsiniz) Japonya'da Günlük Hayat videolarından en çok hangi başlığı ya da başlıkları seviyorsunuz?

- Ve son olarak bu yazıdaki videoyu sosyal medya hesaplarınızda ( Google Plus, Twitter ya da Facebook) #serrosehediyekitap etiketi ile paylaşmanız gerekiyor.

Yani takipçim olun, yorum bırakın ve bu yazıyı #serrosehediyekitap etiketi ile paylaşın!

*18 yaşından küçüklerin ailesinden izin alması gerekiyor.

Kazanan kişi hiçbir ücret ödemeyecek. Kargo da bana ait.


25 Aralık 2014 son katılım tarihi. Kazananı bu yazıda bildireceğim.

Herkese bol şans! Ve beklemede kalın. Favori kitaplarımdan hediye etmeye devam edeceğim :)



41 yorum:

  1. Çok merak ettiğim bi' kitap ^_^ Japonya'da Günlük Hayat videolarından en çok seyahat videolarını seviyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Japonlar ve Japon kültürünü hep çok merak etmişimdir.googleda vs arastırıp öğrenmeye çalışsam da pek fazla tatmin etmezdi.blogunuzu keşfettikten sonra ilk ağızdan ve bir türk hanımdan anlatılıyor olması sebebiyle çok daha yeterli geldi,,cümlesi cümlesine her yayın her yazı her videonuzu izliyorum aksatmadan:) teşekkür ediyorum size,bir hayli emek harcıyorsunuz siz de blog için.

    YanıtlaSil
  3. Canımcım ben en çok Yoshi'yle yeni tatlar denediğiniz videolarınızı seviyorum :)

    YanıtlaSil
  4. BENİM DE MERAK ETTİĞİM BİR KİTAP :) JAPONYA' DA GÜNLÜK HAYAT VİDEOLARINDAN EN ÇOK EŞİNİZİN YAPMIŞ OLDUĞU YEMEK VİDEOLARINI SEVİYORUM :)

    YanıtlaSil
  5. En çok günlük hayat ve alışveriş videolarını seviyorum :) sizin tavsiye ettiğiniz kitapların hangisini aldıysam da hoşuma gitti :)

    YanıtlaSil
  6. Kitabın konusu fazlasıyla içliymiş..Kaldırabilir miyim acaba diye düşünmedim değil ama sanırım merak duygum daha ağır bastı.. :)
    Japonya'da günlük hayat videolarından en çok yemekli olanları seviyorum..:P Denemeye çalıştığım uzakdoğu yemekleri hakkında az da olsa fikir sahibi olmak hoş bir duygu ve bunun için sana teşekkür ederim.. :)
    https://plus.google.com/112959172872194235121/posts/4jyDn8pqWQZ
    sevgiler..
    fndkfndk@gmail.com

    YanıtlaSil
  7. Japonya'yı tanıttığın videoları çok seviyorum =)

    YanıtlaSil
  8. Merak ettim kitabı....İnşaallah benim olur.....he he he.....öptüm şeker.....

    YanıtlaSil
  9. En çok gezi videolarını beğeniyorum....hatta bayılıyorum.....

    YanıtlaSil
  10. en çoook yemek ve alışveriş videolarınıza bayılıyoruuum :D

    YanıtlaSil
  11. sergül bloğunda en çok ınstagramda pazartesine bakmayı çok seviyorum. ınstagramda görmeme rağmen burdan bakmak daha çok hoşuma gidiyor.manyakmıyım ne :)videolarda da ençok yoshı ile birlikte gittiğiniz restorantlarda yedıgınız yenı tatları çektğin videolar çok hoş suratınızın halini çok sevıyorum yeni tatlarda siyah hamburger çok güzeldi mesela.birde inşallah ben kazanırım :)

    YanıtlaSil
  12. Merak ettim şimdi ktabı ya :D heryerden takip :) paylaşma ve abone olma.Ayrıca seyahat videolarına ba-yı-lı-yo-rum ! :) süpersin! :)

    YanıtlaSil
  13. kitap zevkini beğendiğim ve açıkçası çok övdükleri için seviyorum.Takip etme konusunda seni işkk tganıdığımdan beri hepsi takipte zaten.Ben alışveriş ve Japonyada herhangi birşey yapma videolarını en çok seviyorum :=) Umarım kazanırım :D

    YanıtlaSil
  14. Çok mu çooook başarılısın Sergül abla Japonya'yı tanıtmak konusunda yani hiç şüphen olmasın :)

    YanıtlaSil
  15. Japonyayı tanıttığın videolarla market alışverişlerini seviyorum. Bir de yiyecek, içecek makinalarını ve tapınakları da. Ya aslında hepsini seviyorum.

    YanıtlaSil
  16. Sergülcüm enerjine bayılıyorum.eşimin işi nedeniyle küçük bir ilçeye tayinimiz çıktı ve ben çalışamıyorum şuanda sen çalışıyormuydun??ben biraz sıkılıyorum evde ama sen vakti çok iyi değerlendiriyorsun buna yönelik bir post rica etsem öpüyorum.yoshi enişteye slmlar

    YanıtlaSil
  17. alışveriş yemek gezi kısaca her türlü videolarına bayılıyorum ailemin izni var yalnız twitterim olmadığı için takip edemiyorum ama diğer bütün gogle hesaplarımdan takip ediyorum sizi çoook seviyorum bende sizin gibi kitap meraklısıyım önümde binlerce kitap olsa okurum ne de olsa insan kitapsız bir yaşam sürdüremez :)

    YanıtlaSil
  18. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  19. Yeni yerler görmeyi seven biri olarak japonyanin kültürünü tanıttigin videolarin tam benlik :)

    YanıtlaSil
  20. Selam sergul encik market alisverisi ve gunluk hayat videolarini seviyorum kitabi blogunda gormus ve almaliyim demistim umarim bana cikar sevgiler

    YanıtlaSil
  21. market alışverişi videolarını çok seviyorum, çok ilginç ve zevkliler bence. bir de yoshi'nin şarkı söylediği ve tuhaf şeylerin tadına baktığınız videolara bayılıyorum. :)

    twitter, youtube ve google'dan takip ettim+etiketle videoyu da paylaştım.
    umarım bana çıkaaar. :)

    YanıtlaSil
  22. Merhaba ben Trabzon'dan gülcan en çok kanalında ki seyehat ilk ve ilk deneyim videolarını seviyorum ayrıca diğer bloğundaki Japonya da görüp saçma bulduklarını gösterdiğin yazılara da bayılıyorum oturup bir köşede yazını okuyup gülüyorum

    YanıtlaSil
  23. ben 14 yaşındayım ailemden izin alındı http://zehraida.blogspot.com.tr/ videonuz yayınlandı. benim facbook twıter olmadığı için başka şeylerden yayınlıyamıyorum malesef ve google plustan takip ediyorum
    bu kitabı istiyorum. çünkü hem merak ediyorum hemde SEN gönderiyorsun sonuçta ilk takiçilerindenim. senin elinin değdiği bir kitabı okumak gerçekten çok isterim.benim için çok değerlisin
    en beğendim video konuların sokak videoların. çünkü senin nasılbir hayat yaşadığını ve insanlara nasıl davrandığını görmem hosuma gidiyor :)
    seni ÇOK seviyorum. bana çıkmasada üzülücem ancak hak edene çıksın
    sevgilerimle <3 :)

    YanıtlaSil
  24. Benim izlemeyi en sevdiğim videonuz yeni yerler gördüğünüz videolar :)

    YanıtlaSil
  25. Merhaba Sergü abla tüm şartları yerine getirdim .Ben en çok seyehat videolarını seviyorum özelliklede tapınaklar çok ilgimi çekiyor,senin aralarda Yoshi abiyle japonca konuşmanda çok hoşuma gidiyor yazınca biraz garip oldu ama :)15 yaşındayım ailemin izni var
    https://plus.google.com/u/0/101149239812731967360/posts

    YanıtlaSil
  26. Öncelikle hiç ilgim ve bilgim olmayan bir kültürle beni tanıştırdığın için sana çok teşekkür ederim. Açıkcası senden gelen her tarzda videodu zevkle ve büyük bir beğeni ile izliyorum olduğun gibi doğal, samimi, eniştemizin neşesi ve sempatisi ile her video çok canlı, çok bilgili, çok eğlenceli seni hayatımızın bir köşesine koyuyoruz bize yokluğunu gösterme :))) Yeni yılın sana katacağı yeni sıfatla annelik muazzam bir duygu olsa gerek ailenle bizimle güzel, şanslı, güneşli seneler dilerim ...Seni tanımam, takibe almam ve bağımlın olmama müteakiben senin bize ulaşma alanlarından birisi olan bloğunda benim de sana ulaşma şansı yakaladığım bu alanda şansımı denemek istedim. Okumaya ihtiyacımız var her şeyi okumaya daha çok okumaya ....

    YanıtlaSil
  27. Öncelikle hiç ilgim ve bilgim olmayan bir kültürle beni tanıştırdığın için sana çok teşekkür ederim. Açıkcası senden gelen her tarzda videodu zevkle ve büyük bir beğeni ile izliyorum olduğun gibi doğal, samimi, eniştemizin neşesi ve sempatisi ile her video çok canlı, çok bilgili, çok eğlenceli seni hayatımızın bir köşesine koyuyoruz bize yokluğunu gösterme :))) Yeni yılın sana katacağı yeni sıfatla annelik muazzam bir duygu olsa gerek ailenle bizimle güzel, şanslı, güneşli seneler dilerim ...Seni tanımam, takibe almam ve bağımlın olmama müteakiben senin bize ulaşma alanlarından birisi olan bloğunda benim de sana ulaşma şansı yakaladığım bu alanda şansımı denemek istedim. Okumaya ihtiyacımız var her şeyi okumaya daha çok okumaya ....

    YanıtlaSil
  28. merhaba kitap okumayı gercekten cok severim umarım ben kazanırım

    YanıtlaSil
  29. Japonya'da günlük hayat,market ve özellikle bende kitap ve kırtasiye düşkünü olduğumdan kitap ve kırtasiye videolarını daha çok seviyorum.Ayrıca bize Japonya'da yaşamı daha gerçekçi anlattığın için teşekkürler

    YanıtlaSil
  30. Japonya'daki günlük hayat ve market alışveriş videolarını özellikle de bende kitap ve kırtasiye düşkünü olduğumdan kitap ve kırtasiye videolarını daha çok seviyorum.Bize Japonya'daki hayatı daha gerçekçi bir şekilde anlattığın için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  31. Sevgiler Sergül hanım :)
    Kitabı tanittiginizdan bu yana internette arastirdim ve olumlu yorumlamislar :) Bu yüzden kazanamasamda satin almayı düşünüyorum :) videolarindan en cok market videolarini ve yemek videolarini seviyorum. Ama dugerlerinide merakla izliyoruz. Ruz diyorum çünkü ev arkadaslarimla aynı anda hepberaber izliyoruz videolarini :) kitaba donecek olursak bnden sonra okuyacak 3 kisi daha var :) sevgiyle

    YanıtlaSil
  32. MERHABALAR ;) BU KİTABI İSTEMEMİN SEBEBİ SENDEN Bİ HEDİYE OLMASI İÇİN ÇÜNKÜ GERÇEKTEN BULAMIYACAĞIM BİR KİTAP OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM :) BEN 26 YAŞINDAYIM VE BU ZAMANA KADAR İNTERNET ÜZERİNDE HİÇBİR BLOG BU KADAR DİKKATİMİ ÇEKMEMİŞTİ AMA SENİN BLOĞUNU HER ZAMAN TAKİP EDİYORUM İŞ YERİNDEYKEN HERGÜN NEREDEYSE DEFALARCA AÇIP YENİ BİRŞEYLER PAYLAŞIP PAYLAŞMADIĞINA BAKIYORUM :) JAPONYA DA GÜNLÜK HAYAT VİDEOLARININ HEPSİNİ ÇOK BEĞENEREK İZLİYORUM GENELLEME YAPMAM AYIP OLUR KENDİNE ÇOK İYİ BAK UMARIM KİTAP BANA ÇIKTIĞI ZAMAN GÖRÜŞMEK KISMET OLUR :)

    YanıtlaSil
  33. Ben en çok market, yemek, alışveriş (özellikle kırtasiye) videolarını seviyorum^^

    YanıtlaSil
  34. Merhabalar :) Ben genel olarak tüm videolarınızı izliyorum, önüme geldikçe yani.Ayrım yapmıyorum pek fazla..Ama en çok sevdiğim videolar bende kırstasiye tutkunu olduğum için kırtasiye alışverişleri..Özellikle onları imrenerek izliyorum :( Bir de Türkiye'de bulunmayan şeylerin Yoshi bey ile tadına bakıyorsunuz ya,o videolar da çok güzel :) Hamileliğinizi de sağlıklı bir şekilde sonlandırıp, kızınızı kucağınıza tam zamanında almanızı dilerim,şimdiden annelik size çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  35. Market alışverişi ve teknolojik olarak Türkiye'de olmayıp; Japonya'da olan şeyleri tanıtma videolarınız gerçekten müthiş! :)

    YanıtlaSil
  36. Kırtasiye ve Japonya'ya özgü ilginç şeyler :)

    YanıtlaSil
  37. selam tüm şartları tamamladım google plus ve twitterda takipteyim
    japonyadaki hayatı bize videolarınla tanıtmana bayılıyorum hiç bir videonuda kaçırmıyorum hamilelik çok yakışmış nazar değmesin inşallah payaşıp linkim https://twitter.com/kumral28/status/546699701743935488
    Feride İsmailoğlu
    feride28@gmail.com

    YanıtlaSil
  38. videoyu twitter'da paylaştım, sizin bütün videolarınızı çok seviyorum hiç sıkılmadan izlerim yani ama alışveriş videolarını ayrı bir seviyorum :)

    YanıtlaSil
  39. Merhabalar
    Daha önce yorum yapmıştım ama sanırım bi aksilikten yayınlanmamış.
    Sizi youtubeden instagramdan ve tumblrdan takip ediyorum paylaşımlarınızı çok beğeniyorum. Kırtasiye yemek ve kozmetik meraklısı olarak 3üyle birden ilgilenen bi blog+vlogger olduğunuz içinde ayrı seviyorum sizi tabi bir de japonya da yaşadığınız için günlük hayatınızıda çok severek izliyorum. En beğendiğim videolarınız kozmetik favorileriniz ve yoshi abiyle beraber yeni tatları denediğiniz videolar. En merak ettiklerim ise karides cipsi ve siyah hamburger olmuştu:) paylaşımınızı google+ üzerinden paylaştım.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  40. Açık ara market alışverişi videolarına bayılıyorum. Japonya çok ilgi duyduğum bir ülke değildi seni keşfedinceye kadar, seninle birlikte Japonların ince ruhunu ve insana duydukları saygıyı gördükçe hasta oldum onlara. Umarım kitabı kazanmak bana nasip olur. Senin ellerinden çıkmış ve Japonya'nın kokusunu taşıyan bir parça mutluluk girer hayatıma. Bursa'dan sevgilerle...

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül