29 Aralık 2014 Pazartesi

İnstagram ile Pazartesi #165

instagram kullanıcı adım:serrose
Yoshi'nin kullanıcı adı:yoshijaponbalik
Ablamın kullanıcı adı:sermoon09
Annemin kullanıcı adı:3kizannesi

instagram web üzerinden beni takip etmek isterseniz buyrun bu linke.


 Yılın son pazartesinden merhaba :)
Bakalım mı geçen haftaya?
Yeni hırkamı giydim, yeni çantamı taktım ve avm gezmeye gittik. Zaten buz gibi havalarda dışarılarda gezmek pek akıl mantık işi değil. 
Alışveriş videosu için buraya tık tık 



Yoshi'nin izin günü olmasına rağmen bütün günü neredeyse telefonda geçirdi. 18 yaşındaki yeni eleman salak salak işler, nazlar yapıyor diye ortalık birbirine girdi. O gün o kızı elime geçirseydim var ya!


Neyse güzel şeylerden bahsedelim. Mesela bu iki güzelden. Çok şanslıyız maşallah! Araları çok iyi! Yıllar geçse bile birbirlerine alışamayan kediler varmış. Bu noktada kedilerin karakteri çok önemli diye düşünüyorum. Karamel bu kadar olgun, Tiramisu bu kadar yalaka olmasaydı olmazdı :)


Yine bir izin günü oleeey :=) Sakae'yi dolaştık. Kocamaaaaaaan yılbaşı ağacı gördük.

Bu sene yine biraz geç kaldım yılbaşı kartları için :( Ama yarın yolluyorum inşallah!


Dün annemin yolladığı kitaplarım geldi. Koltuğa gömülüp bütün gün okudum. Koca evde başka yer olmadığı için de bizimkiler göbeğimin üzerine oturdular. Göbeğimin üzeri derken bana ya da bebeğe zarar verecek bir pozisyon değildi. Zaten ne zaman kediler kucağıma gelse, bizim kız içeride onlara mesaj mı yolluyor ne yapıyor sürekli hareket ediyor :) Bu duyguyu çoook seviyorum!



Bu sabaha iyi uyandım. Çünkü bir karara vardım. Bu dünyada salak, cahil, kötü, kıskanç ve fesatlıktan geberen insanların varlığını kabullendim. Böyle insanlar var! 
Bunu kabullenince bende bir rahatlama :)
Önceden dert ediyordum kendime! Ama artık ne halleri varsa görsünler!
Ben, ben gibi olmaya devam edeceğim. Bu bazılarını sinir edebilir tabii :)
Bu kadar gerçek, bu kadar samimi olmamı bazıları kaldıramıyor!
Yaptığım, paylaştığım her şey gerçek olunca tabii!
Neyse :)

Kendimle, eşimle, ailemle ve sevdiklerimle gurur duyuyorum!
Bir daha dünyaya gelsem, yine kendim olmak isterim!
Allah kimseyi kendi hayatından mutsuz kılmasın inşallah! (sonra ona buna saldırıyorlar)

Buraya kadar okuduysanız, benim gerçek yol arkadaşımsınız :)
Benim gerçek yol arkadaşlarıma kendimi anlatmama gerek yok zaten!
Siz beni biliyorsunuz :)
Yılın son Pazartesi'si çoooook güzel geçsin hepiniz için :)

Japonya'da Gördüm bloğum için buraya tık tık.

İşte böyle geçti bir hafta!

Hepimiz için çoooook keyifli ve sağlıklı geçer bu hafta inşallah!

Daha fazla fotoğraf için tumblr'e buyrun 


16 yorum:

  1. Ne kadar şık ve güzel bir annesin:)) Tiramisu ne kadar büyümüş, Karamel ablasını geçmiş:)) çok tatlılar, Kato Jr. ile çok iyi anlaşacaklarına eminim, zaten şimdiden anlaşmaya başlamışlar, maşallah:)

    YanıtlaSil
  2. hamileyken kedim kuddusi sürekli karnıma kulağını dayayıp uyurdu ..kediler asla bebeklere zarar vermezler kedili ve bebekli bir ev olacak sizinki de ne güzel:)

    YanıtlaSil
  3. Bence hiç öyle insanlar için kendini üzmeye değmez. Ben de hep onlara takılıp kendimi erteliyordum. Sonra farkettim ki onları zaten bu mutlu ediyor ben de onları mutlu etmemeye karar verdim. Senin doğallığın zaten belli onlar doğal olmadıkları için seni çekemiyorlar. Uzun zamandır seni takip ediyordum hiç yorum yazmamıştım ama ikimizin de farkındalığının aynı zamana denk gelmesi bir işaret dedim ve ilk kez yorum yazdım :)) Allah kızını kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah yeni yılda da hep mutlu huzurlu sağlıklı ol ailenle beraber :)

    YanıtlaSil
  4. Allah kimseyi Kendi hayatında mutsuz kılmasın inşallah . Çok doğru.
    Tiramisu ve Karamel çok şirin. sanki onlar da okuyormuş gibi bakmıyor mu :)))

    YanıtlaSil
  5. Allah mutluluğunuzu daim etsin. Bu arada o son resimde (hem kiraz çiçeği hem de kırmızı yaprak olan) ne kadar güzel çıkmışsın maşaallah.

    Ayrıca da bir Fossil bulursam o siyah çantayı alacağım galiba :)

    YanıtlaSil
  6. Hindistan da çok ünlü bir ressam varmış...


    Herkes bu ressamın yaptıklarını kusursuz kabul edecek kadar beğenirmiş... Ve onu "Renklerin Ustası" anlamına gelen Ranga Çeleri olarak tanısa da; kısaca Ranga Guru derlermiş...

    Onun yetiştirdiği bir ressam olan Raciçi ise artık eğitimini tamamlamış ve son resmini yaparak Ranga Guru'ya götürmüş ve ondan resmini değerlendirmesini istemiş...

    Ranga Guru ise;

    - Sen artok ressam sayılırsın Racaçi.. artık senin resmini halk değerlendirecek. diyerek resmi şehrin en kalabalık meydanına götürmesini ve en görünen yerine koymasını istemiş. Yanına da kirmizi bir kalem koyarak halktan beğenmedikleri yerlere çarpı koymalarını rica eden bir yazı bırakmasını istemiş. Raciçi denileni yapmiş... Ve birkaç gün sonra resme bakmaya gittiğinde görmüş ki, tüm resim çarpılar içinde ve neredeyse görünmüyor... Çok üzülmüs tabii. Emeğini ve yüreğini koyarak yaptığı tablo kırmızıdan bir duvar sanki.. Alıp resmi götürmüş Ranga Guru'ya ve ne kadar üzgün oldugunu belirtmiş.

    Ranga Guru üzülmemesini ve yeniden resme devam etmesini önermiş. Raciçi yeniden yapmış resmi ve gene Ranga Guru'ya götürmüş. Tekrar şehrin en kalabalık meydanına bırakmasını istemiş Ranga Guru... Ama bu defa yanına bir palet dolusu çesitli renklerde yaglı boya, birkaç fırça ile birlikte... Ve yanına insanlardan beğenmedikleri yerleri düzeltmesini rica eden bir yazı ile birlikte bırakmasını istemiş.

    Raciçi denileni yapmiş...

    Birkaç gün sonra gittigi meydanda görmüs ki resmine hiç dokunulmamış, firçalar da, boyalar da kullanılmamış... Çok sevinmiş ve koşarak Ranga Guru'ya gitmiş ve resme dokunulmadığını anlatmış..

    Ranga Guru ise;

    Sevgili Raciçi, sen birinci konumda insanlara fırsat verildiğinde ne kadar acımasız bir eleştiri sağanaği ile karşılaşabileceğini gördün...

    Hayatında resim yapmamış insanlar dahi gelip senin resmini karaladı...

    Oysa ikinci konumda onlardan hatalarını düzeltmelerini istedin, yapıcı olmalarını istedin... yapıcı olmak eğitim gerektirir... Hiç kimse bilmedigi bir konuyu düzeltmeye kalkmadı, cesaret edemedi...

    Sevgili Raciçi Mesleginde usta olman yetmez, bilge de olmalısın.. Emeğinin karşılığını ne yaptığından haberi olmayan insanlardan alamazsın... Onlara göre senin emeğinin hiç bir değeri yoktur...

    Sakin emeğini bilmeyenlere sunma ve asla bilmeyenle tartişma...

    Laf edenlere de kulaklarını tıka

    YanıtlaSil
  7. Hırka yakışmış pek güzel olmuş güle güle güzel günlerde giy Sergül:)
    Hafta sonu Aydın'a gidiyorum yine inşallah, evime:) Havasından suyundan selam getiririm sana da:))
    Eşlerin tatil günü işle meşgul edilmesi kadar sinir bozucu bir şey yok o ifade kesinlikle haklı bir ifade:)
    Kedilere de maşallah:)

    Fesat çekemeyen insanları düşünüp kendine dert etmen hataymış en güzelini yaparsın görmezden gelerek değer mi kendini üzmeye y ahu.. Bırak kendi kendilerine söylensin dursunlar... Öyleleri hem ne diye gelip yazar çizer uğraşır ki anlamam...

    keyifli haftalar diliyorum:) sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. Yalaka kedi kadar güzel bi şey var mı dünyada? Gelir sokulur, kucağa yatar, mutlu eder insanı. Çok güzel bunlar da :)

    YanıtlaSil
  9. Sevgili sergul ...seni çoook cookkkk ilgiyle takip eden bir okurun olarak belirtmek isterim ki bende bir daha dünyaya gelsem yine seni takip ederdim. Dualarım da artık bebeğin de var.saglikli olması için. Oğlumu uyutulurken kendime ait zamanlarda seninle olmak benim için çok değerli. Sevgiler

    YanıtlaSil
  10. Maşallah hamilelik ne kadar da yakıştı:) yüzünüz ışıl ışıl :D

    YanıtlaSil
  11. Ne kadar güzel bir anne olmuşsun ama. Çok yakışmış hamilelik maşallah. Benim merak ettiğim, annen gelecek mi doğuma? Yoksa doğum burada mı gerçekleşecek?

    YanıtlaSil
  12. İnstagramdaki fotoların masalsı anlatımı ile birlikte 2015'e bomba gibi girmeye hazırlanan Sergül Kato :)

    YanıtlaSil
  13. Pazartesinin en sevdigim anı instagram ile pazartesi

    YanıtlaSil
  14. Bebeğin kediler geldiğinde kıpırdaması onların sıcacık tenlerini hissdiyor,pozitif enerjilerini hissediyor olmasından sanırım.kediler candır <3

    YanıtlaSil
  15. Daima seni sen olduğun için seviyor ve takip ediyorum sen en doğru seçimi yapmış farkındalığın sayesinde özgürlüğünü eline almışsın hiç güzel canını sıkma seviliyorsun :)

    YanıtlaSil
  16. Kimsenin canını sıkmasına izin verme canım...Kendi adıma konuşmam gerekırse suan benım ıcın senın paylaştıkların, yasam tarzın o kadar onemlı ve aydınlatıcı kı anlatamam.seneye allah ızın verırse komsu gelıcem sana ( ÇİN e yanı ) ve ınan o kadar korkuyodum kı .senı ızleyınce bu korkuların yersız olduğunu fark ettım .aslında korkuları fırsata cevırebılcemı anladım .kımsenın olumsuz elestırılerıne kulak asma ve soyle dusun BELKI DE PAYLASTIKLARIM BIRILERININ YENI HAYATINA YON VERIYODUR...bunu dusun ve bırılerıne farkında olmadan da olsa yön ver ve bırak çekemeyenler çekim dışı kalsınlarrrrr.takipteyizzzz(çin de facebook ,twitter yasak olsada kacak gireriz sen yeter ki paylaş canım )

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül