29 Ekim 2014 Çarşamba

Zebra Sarasa Clip Snoopy


Zebra Sarasa Clip serisi artık her sene bir özel model çıkarır oldu. Bundan sonra sadece kokulu serisini satın alırım diyordum ama Snoopy setini görünce dayanamadım.
Zebra Sarasa Clip normal serisi dünyanın her yerinde, hatta Türkiye'de bile satılıyor. Jel formülündeki bu tükenmez kalemlere bayılıyorum. Kesinlikle alın deneyin derim.


Ama bir Japon firması olarak tabii ki kendi ülkesine ayırım yapıyor firma. Japonların 'kawaii' düşkünlüğü sayesinde her firma değişiklik ve tatlılık yapmak zorunda. Zebra firması da Sarasa clip modellerine ilk değişikliği kokulu kalemler üreterek getirdi. Ben de tesadüfen ilk seti satın almıştım. Sonra da devamı geldi. Hatta bazılarını bloğa da yazdım.


Bu sene (sanırım) Snoopy'in doğum günü sebebiyle desenli set çıkarıldı. Ben de görür görmez aldım tabii ki. Kokulu değiller bu sefer. Ben kişisel olarak kokulu Sarasalarıma bayılıyorum. Not alırken, ders çalışırken arada burnuma gelen kokular beni mest ediyor. Zaten koku takıntım malum :)


Toplamda 8 model çıkarılmış. Ben 8'li setini alıp çıktım :) Tek tek uğraşmak zorunda kalmak istemedim. Çünkü bu ürünler sınırlı üretim oluyor. Aldın, aldın yani. Almazsan bir daha bulamazsın. Çünkü Japonlar da kırtasiye düşkünü :) Tanıdık geldi mi :p

Ben bilgisayar önündeki kalemliğimi düzenli aralıklarla düzenliyorum. Hep aynı kalemleri kullanmamak adına değiştiriyorum. Bu ara Zebra Sarasa Clip Snoopy ve yine Zebra Sarasa Clip Lipton serisi var. Çay kokulu bu serinin yazısını yazmamışım ya ben! Çok ayıp! En kısa zamanda gelecek :)


Bu seride en favori rengim Neon Pembe oldu :) Dediğim gibi en yakın kırtasiyenize gidip düz serisinden satın alın. Ne demek istediğimi anlayacaksınız. Ama kokulu ve desenli setler ne yazık ki sadece Japonya'da (ve sanırım birkaç asya ülkesinde) bulunuyor.

Satın almak isterseniz mail atın, yardımcı olabilirim :)

En favori tükenmez kaleminiz nedir?

Diğer Zebra Sarasa Clip yazılarım

Sarasa Sweets Party yazısı için buraya tık tık

Sarasa Clip Fresh Paradise yazısı için buraya tık tık



düzenleme:  Toplu Zebra Sarasa Clip çekmecem :)



15 yorum:

  1. Kokulu kalem mi ne güzel ya Türkiye ye gelmesi imkansız getirecekleri varsa da kaç yıl sonra getirirler Allah bilir lipton kokulu kalem nasıl acaba

    YanıtlaSil
  2. gerçi Japonya ve Asya ülkelerinde bulunur demişsin neden Türkiye de böyle farklı şeyler yok ki Çay kokulu kalem yazını bekliyorum Sergül ablacım

    YanıtlaSil
  3. Ya çok güzeller, bulsam alırım da nerede var bilmiyorum.
    Bu arada, naçizane, ödül verdim sana, umarım beğenirsin :) http://moryolculuk.blogspot.com.tr/2014/10/dart-odulu-aldm-ki-ben.html

    YanıtlaSil
  4. merhaba sergül,
    bloğunu ve youtube kanalını ilgiyle takip ediyorum. ayrıca çok da merak ettiğim bir konu var japon kültürü ile ilgili. benim için şu "japon tuvaletleri" konusuna açıklık getirirmisin? şimdiden çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. yapma şunu abla gösterme onların hepsini. ben sende görüp almıştım geçen sene, elimden bırakamaz oldum mürekkepleri azaldı, aldığım yerde de kalmayınca şimdi kullanmaya kıyamaz oldum :)

    YanıtlaSil
  6. senin bu kalemleri seneye duvarlarda görücez inşallah : D

    YanıtlaSil
  7. Oyyy bebekler oyyy güzeller :)) senin hediye ettiğin seti hala kullanmadım bakıp bakıp saklıyorum :)) evet biraz deliyim :))

    YanıtlaSil
  8. I love your blog. You must collect Zebra Sarasa pens like me...You can see my collection here, of you're interested :) http://taipeitokyolover.blogspot.com.au/

    YanıtlaSil
  9. hayatımda gördüğüm en büyük işsizsin

    YanıtlaSil
  10. hayatımda görüğüm en büyük işsizsin

    YanıtlaSil
  11. Bende deneme amaçlı 4 tane zebra sarasa aldım.Ve çok harikalar.Teşekkür ederim Sergül abla beni bu güzel kalemlerle tanıştırdığın için :

    YanıtlaSil
  12. Totalde cak renk zebra kalemin var acaba ? Ben kadikoy'un altini ustune getirdim, sadece 15 renk bulabildim :(

    YanıtlaSil
  13. Abla ben almak istiyorum acaba ne kadar a mağal oluyor ben almak istediğim zaman bana yardimci olurmusun

    YanıtlaSil
  14. Abla ben almak istiyorum acaba ne kadar a mağal oluyor ben almak istediğim zaman bana yardimci olurmusun

    YanıtlaSil
  15. Ben zebra sarasa almak istiyorum Türkiye'deki setini aldım ama bana onlar yeterli gelmedi sitelerden de güvenip alamıyorum bana bu konuda yardımcı olur musun ?

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül