30 Ekim 2014 Perşembe

Mazeretim Var! Acemiyim Ben


Böyle fotoğraf çekmek ne zormuş var ya!!!  Kaç kere uğraştım. Göbek belli olsun diye de elimle azıcık hile yaptım :)

19 hafta 5 günlük bugün bebeğimiz.

Ne var ne yok diyecek olursanız!

Bel ağrısı var, beni uzun süre aynı pozisyonda tut (a)mayan. Doktoruma göre yapacak bir şey yok. Rahim büyüyor, bele baskı yapıyor.

Zaman zaman hafif bulantılarım oluyor. Zaten çooook şükür hiç aşırı bir bulantım olmadı. Hele kusmam hiç olmadı desem yalan olmaz. Hoş normalde de kusamayan bir insan olarak, hamileliğimde de sayılı oldu. 5'i geçmedi dersem ayıp olmaz değil mi? Maşallah deyin lütfen :)

Bebeği ilk İzmir-İstanbul uçağında hissettim. Nasıl yani şimdi kıpırdadı mı bu dememe kalmadı hoppp balık gibi kaydı içimde :)

O günden beri zaman zaman kıpırdıyor. Yoshii yetiş desem de onun hissedebileceği büyüklükte bir hareket yok. Şimdilik bana özel gösteri yani :) kih kih kih :)

Karamel ve Tiramisu ne zaman kucağıma gelse, içimdeki deliriyor. Kıpır kıpır oluyor. Ne yapıyor bunlar ayoll diyorum :)

Sonraa abur cuburla aram hiç iyi değil. Tatlıya düşkünlüğüm gitti. Ama ya ekşi uffff bu yaz kaç kilo limon tükettim bilmiyorum. Japonya'da da durum aynı. Ver ablana ekşiyi :)
Ama zaman zaman anlık tatlı krizine giriyorum. O an yemem lazım tatlı bir şey. Yedikten sonra da hafif bulantı ama ne yapalım kızımız kararsız :)

Ayy bu işin en zor yanı istediğin gibi uyuyamamak. Ah 2.80 yayılan, yatakta dört dönen ben nerede. Uyuyabileceğim pozisyonu bulmak o kadar zor ki şimdiden. Daha da büyüyünce göbek yandım ya! Uykuya bu kadar düşkün biri olarak, bu kadar zor olmasını sevemedim ben ya :))


İşte böyle kısa kısa ben hatta biz :)

Siz maşallah deyin, iyi enerjilerinizi ve dualarınızı yollayın bize yeter!

İyi ki varsınız :)




39 yorum:

  1. Geçen sene bu aralar bende hamileydim :)) anılarım canlandı sayende. Güzel zamanlar ama bebegini kucagina aldiginda en güzeli olacak. Adi ne olacak dusundunuz mu? :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz de kavusuruz insallah :) Evet ismi belli ama dogana kadar soylemek yok :D (dayanabilirsek) :)

      Sil
  2. Canımbenim, seni görmekten ve seninle ilgili haberler almaktan cok mutluyum.. Daha öncede yazdığım gibi, Kızkardeşimiz gibisin ve senin haberlerini almak,seni takip etmek çok mutlu ediyor beni.. Rabbim sağlıkla kucagına almayı ve büyütmeyi nasip etsin sana ve eşine.. Allahım korusun kollasın bu güzel anneyi.. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay ne guzel sozler bunlar. Cok mutlu oldum aminnnnn tesekkurler

      Sil
  3. Allah seni nazarlar dan korusun sergulcum

    YanıtlaSil
  4. Küçük deniz kızı ve annesi kendinize iyi bakın. :)

    YanıtlaSil
  5. çok güzel resim.. Maaşallah nazar değmesin bence hala erkek :) benimde karnım boyle top gibiydi ve sürekli yesil mandalina yiyordum bu yasıma kadar limon kolonyasından nefret eden ben sürekli elime ayagıma sıkıyordum bel agrısı cok cektim sayılı gun inşallah guzel gecer doğum nerde düşünüyorsun

    YanıtlaSil
  6. Tebrikler Sergül. Ne güzel duygular bunlar... Kedilerin bebeği coşturması sahnesine bayıldım. Gerçekten mi? :) Bu arada hamileliği bahane edip tatlıyı çikolatayı da bırakrısın belki. :))

    YanıtlaSil
  7. Sergül ablacım öncelikle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Hamile olduğunu duyduğumuzdan beri sanki aileden biri hamile gibi cinsiyetine hamileliğine o derece sevindik annem gündü 1 kez mutlaka seni soruyor dualarımız seninle kendine dikkat et.. ((:

    YanıtlaSil
  8. Sergül ablacığım inan sanki çok sevdiğim bir ablamdan haber bekler gibiyim... Sık sık aklıma geliyorsun, seni ve bebeğini merak ediyorum. İyi olmanıza çok sevindim bizi habersiz bırakmayın çünkü siz ailemizin kızısınız :) sizin ve aileniz sık sık dualarımda yer buluyorsunuz... Siz modunuzu yüksek tutun sizin hiç bilmediğiniz yerlerde bazı insanlar size çok değer veriyor. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  9. Sergül ablacığım inan sanki çok sevdiğim bir ablamdan haber bekler gibiyim... Sık sık aklıma geliyorsun, seni ve bebeğini merak ediyorum. İyi olmanıza çok sevindim bizi habersiz bırakmayın çünkü siz ailemizin kızısınız :) sizin ve aileniz sık sık dualarımda yer buluyorsunuz... Siz modunuzu yüksek tutun sizin hiç bilmediğiniz yerlerde bazı insanlar size çok değer veriyor. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  10. Sergül ablacığım inan sanki çok sevdiğim bir ablamdan haber bekler gibiyim... Sık sık aklıma geliyorsun, seni ve bebeğini merak ediyorum. İyi olmanıza çok sevindim bizi habersiz bırakmayın çünkü siz ailemizin kızısınız :) sizin ve aileniz sık sık dualarımda yer buluyorsunuz... Siz modunuzu yüksek tutun sizin hiç bilmediğiniz yerlerde bazı insanlar size çok değer veriyor. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  11. maşallah Sergül, sağlıkla kucağına al inşallah

    YanıtlaSil
  12. o da sana çekmiş desene şimdiden.. o da sere serpe yattığı için çakışıyorsunuz canım o yüzden sen rahat yatamıyorsun fedakarlık burda başlıyor işte annelerde..

    YanıtlaSil
  13. Ayy canım Sergül ablam senin hamileliğine o kadar çok sevindim ki anlatamam.Fark ettim ki insanlar yüzyüze karşılaşmasa bile yazdığı yazılar paylaştığı çekimler ile ne kdar yakınlaşabiliryormuş.İnşallah hayırlısıyla sağlıklı ve kolay br doğumlu kucağına alırsın junior katoyu.Türkiyeden kucak dolsu sevgiler size :))

    YanıtlaSil
  14. Maasallah ne guzel mutlu, saglikli ve hamile gormek, kendi hamileligimi, heyecanimizi hatirlatiyor bana, sagliklarla bebeginizi kucaginiza almaniz dilegiyle....

    YanıtlaSil
  15. Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin. Benimde anılarım canlandı. Üzerinden 19 ve 14 sene geçmiş olsa da sanki dün gibi...uykusuzluğu bende ilk hamileliğimde yaşamıştım. Son aylarda 3-5 yastıkla kendime pozisyon buluyordum. Ikincide önümde uzanan uykusuz geceleri düşündükçe her fırsatı pozisyon filan aramadan uyuyarak geçirmiştim:) Hamileliğin tadını doya doya çıkar. Helede hissettiğin kipirtilarin....

    YanıtlaSil
  16. Allah Hayırlısıyka doğurmayı nasip etsin; adı belliyse cinsiyet de bellidir :)

    YanıtlaSil
  17. Çok güzel haberler bunlar ve paylaşmana çok sevindim. Kusmaman ne güzel böyle devam eder artık endişe etme. Birde uyku sorunu için acizane hamile yastığını tavsiye ederim. Ben çok memnun kalmıştım hatta eşim benden gizli yastığı geceleri çalıyordu :)
    Zaman çabucak geçip gidiyor bir bakmışsın kucağında :)
    İnşallah hayırla, bereketle, sağlıkla kavuşursun evladına.

    YanıtlaSil
  18. Annelik sana çok yakışmış Sergül abla cidden maşallah bu arada inşallah aşırı bir bulantın olmaz

    YanıtlaSil
  19. Allah ikinizi de nazardan korusun sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah

    YanıtlaSil
  20. Oncelikl masallah diyorum :) Daha cok minik ki o. Ne guzel duygu Allah her isteyene yasatsin en guzel sekilde

    YanıtlaSil
  21. Ben de sonlardayım 37+5 bugün :) Çok mutlu oldum senin güzel haberlerini okuyunca, umarım sağlıkla elimize alırız bebeklerimizi ikimiz de :)

    YanıtlaSil
  22. Maşallah hayırlı olsun çok yakışmış hamilelik sana Sergül abla Allah analı babalı büyütsün, nazar değmesin :)))

    YanıtlaSil
  23. Haberi aldığımda çok mutlu oldum.Ben de bir kız annesiyim :) Allah hayırlarla kucağına almayı nasip etsin .Yoshi yi de seni de çok tebrik ederim...

    YanıtlaSil
  24. maşallah maşallahhh diyelim :) ben de 22+5 teyim. O minnoş tekmeleri eşinin de hissetmesine 2-3 hafta kaldı maksimum, şoktan şoka girecek emin olabilirsin... Biz hala her gün kuvvetlenen tekmelere ilk gibi şaşırıp gülüyoruz. Hepimize kolay doğumlar olsun umarım şimdiden.. Bu arada bu kızlar böyle, limonu ortadan kestirip yutturuyorlar insana :)

    sevgiler..

    YanıtlaSil
  25. ah bende gecen yil bu zamanlar 23-24 haftalik gibi hamileydim. Simdi 8aylik yerinde durmayan bir kizim var :) Keyfini cikarin hamileligin, gerci ben hic ozlemiyorum gayet rahat bir hamilelik gecirmis olmama ragmen. Sonrasi cok daha keyifli bence

    YanıtlaSil
  26. Merhaba ;
    Benim kuzum (oğlum) da 20 hafta 1gunluk ayni uyku problemlerini bende yasiyorum cift yastik tavsiye ederim . Mide yanmasi icinde bol bol soguk sut muhtesem bir rahatlik veriyo :))

    YanıtlaSil
  27. Valla ilerki zamanlarda gece 10 kere uyandıgın oluyor :) Ki uykum bölününce uykuyu alamayan biriydim ama insan onada alışıyor zaten cocuk olunca fazlasıyla kalkıcaz ona hazırlık oluyor diye düşünüyorum dert etmıyorum artık.

    YanıtlaSil
  28. Oyy ne güzel bebek olur o :) Maşallah ve tebrikler!

    YanıtlaSil
  29. Allah analı babalı büyütmeyi size nasip etsin.Allah inşallah bizede nasip eder.

    YanıtlaSil
  30. Merhaba, benim de geçen yıl bu ay hamileliğim de son ayımdı ;) kediler ile inanılmaz bir iletişim var, benim kızım bildiğiniz göbeğime kafasını koyuyor, sarılıyordu. Bol bol foto çektik;) şimdi d

    YanıtlaSil
  31. Allah saglikla dogurmani ve saglikla buyutmeni nasip etsin. :) Merakla bekliyoruz Jr. Kato'yu.

    YanıtlaSil
  32. Sergül'cüğüm, bebeğin çok şanslı maşallah. Yolunu sadece siz gözlemiyorsunuz dünyanın her yerinden yüzlerce takipçin hatta binlerce takipçin gözlüyor merak ediyor. Nasıl olacak? Kime benzeyecek? Adı ne olacak vs. vs. Allah hayırlısı ile dünyaya gelmesini nasip etsin. Maşallah süphanallah ikinize de. İstanbul'dan sevgiler...

    YanıtlaSil
  33. Sergül abla ben çocuğunuzun gözünü çok merak ediyorum çekik mi olcak bizim gibi mi?

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül