5 Ekim 2014 Pazar

Kocaman



Söke Çarşamba pazarında kocaman kocaman lahanaları görüne azıcık ürktüm. Gerçekten çoook büyüklerdi. O an canım satın almak istese de nasıl taşıyacağımı düşünüp vazgeçtim.

Ben 7 yıldır yukarıdaki gibi görüyorum lahanaları ve farkettim ki algım bilmeden değişmiş. 7 yıl önce belki normal gelen şey, bugün anormal gelebiliyor.

Vallahi o kocaman lahanalar çıkmıyor gözümden. Kimler alır, nasıl tüketir ve eve nasıl taşır tek merakım son günlerde :)

Biz yarım alıp, böle böle kullanıyoruz :) (Japonya'da)

2 gün sonra evimden yazıyor olacağım :S garip duygular içerisindeyim. Hem dönmeyi delice istiyorum, hem de kalmayı offf ya!

Nasıl geçiyor bayram?


5 yorum:

  1. Bir yandan ailenden ayrılıyorsun bir yandan da ailene kavuşuyorsun Yoshi enişte,karamel,tiramisu garip bir duygu Sergül abla insanın evi gibisi yok:)

    YanıtlaSil
  2. Tekrardan bayramının güzel geçmesi dileğiyle iyi bayramlar Sergül abla.

    YanıtlaSil
  3. Almanya 'da genelde yarım satılıyor karpuz olsun falan , Bizde iki kişilik bir aileyiz ve karpuzu aldığımızda koyacak yer bulamıyoruz , sanırsam böyşe yarım satılması daha mantıklı gibi geliyor

    YanıtlaSil
  4. sarmalık onlar büyük olunca yumuşak oluyor küçük olanlarından sarılmıyor geri kalınını da ya turşu yapıyorsun yada yemekik kullanıyorsun yada salataya kullanıyorsun yada nasıl istersen :)

    YanıtlaSil
  5. Ben sarması çok severim ama yapamam o yüzden hiç almadım ama annem gelince yapar elimde o vesileyle yer :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül