10 Ekim 2014 Cuma

Hiç Bu Kadar


Doğduğumdan beri hiç bu kadar sevildiğimi ve sevgiyi hissetmedim ben.

Boşanmış bir anne-babanın çocuğu olarak içimdeki tek açlık sevgiye, hatta tek gözü doymazlık da.

Sevmeden yapamıyorum, sevilmediğim yerde duramıyorum.

Bu yüzden dünyanın öbür ucunda bir anlık kararla yaşamaya başladım.

Sevgiye aç bir kişi olunca kim seviyorum dese inanıyorsunuz.

Yoshi'den sonra gerçek sevginin anlamını öğrendim ben.

Bundan sonra sevgi üzerine fikrim değişmez sanıyordum.

Ama siz, yol arkadaşlarım fikrimi değiştirdiniz.

 Mutluluğumla mutlu olan insanlar iyi ki varsınız!

Sayenizde birkaç gündür 'sevgi' elle tutulur, gözle görülür bir şey oldu benim için.

Yazdığınız yorumlar, mailler, mesajlar, twitler hepsi o kadar kıymetli ki!

Ya yine söylüyorum.

Bu bloğu açmak hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biri kesinlikle!

Yoksa böyle bir sevgiden mahrum kalacaktım.

Ben bir sevgi açı olarak sık sık, bol bol, sosyal medyada sizi seviyorum denmesinden hoşlanmıyorum ama arkasında dura dura, kocaman söylüyorum.

YOL ARKADAŞLARIM SİZİ SEVİYORUM!!!

Dualarınızı esirgemeyin bizden!



not: Fotoğraf az önceden. Çok güzel bir gökyüzü vardı!

37 yorum:

  1. Bizde seni seviyoruz : abla sende bize çok şey öğretiyorsun.

    YanıtlaSil
  2. Bizde seni çok seviyoruz sergüll :))

    YanıtlaSil
  3. Ben seni internette tanidigimdan dolayi çok seviniyorum. Hergün Sergül , Yoshi ( artik junior Kato da var!) nasillar diye merak ediyorum. Bizi hayatinizi kattiginiz için, bu cesaretiniz, emeginiz için size çok tesekkür ediyorum. Roekiye

    YanıtlaSil
  4. gozlerim doldu be Sergul,iyiki varsin,seviyoruuumm <3

    Melek

    YanıtlaSil
  5. Bizde sizi seviyoruz iyi ki varsınız. Zaten aklımda japonca öğrenmek vardı sizlerde olunca artık öğrenmeyi daha çok istiyorum :)

    YanıtlaSil
  6. Çok alışmışım size, sanki yakın arkadaşım akrabamın müjdesini almışcasına sevindim. Allah sağlık ve sıhhatle kavuşmayı nasip etsin. Size de hep Junior Kato'nun mutluluklarını göstersin . Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  7. bende seni seviyorum. iyi ki varsın ve iyi ki tanıdım seni. teşekkürler yol arkadaşlığın için.

    YanıtlaSil
  8. Sevgiye aç olmak ve gerçek sevgiyi eşinden öğrenmiş olmak ... öyle güzel bir duygu ki aynı şeyleri hisseden biri olarak söylemeliyim ki ben de çok memnunum bu durumdan . Allah in en güzel emanetlerinden biri . Daim olsun inşallah ve ne güzel ki sonsuz sevgiyi sizden öğrenecek bir melek var artık Rabbim sevginizi güzel muhabbetinizi birlik ve beraberliğinizi daim eylesin sağlıcakla kalın :)

    YanıtlaSil
  9. Bende çok seviyorum seniiii

    YanıtlaSil
  10. Seni seviyoruz sen hep bizimle ol💛💜😘 dualarımız seninle🙏🙏🙏

    YanıtlaSil
  11. Sanki haberi veren yanıbaşımdaki arkadaşım,öyle çok sevindim! Demek ki senin de bizlere yaşattığın "yol arkadaşlığ" böyle bir şeymiş :) Allah sana kalbin gibi güzel bir evlat nasip etsin her daim yar ve yardımcın olsun inşallah...

    YanıtlaSil
  12. Biz de Seni Seviyoruz Sergül :)

    YanıtlaSil
  13. Kendi adıma konuşayım ben de sen çok seviyorum ve senin adına çok mutluyum.

    YanıtlaSil
  14. Allah 5 aycık sonra sevginin en güzeli ile mükafatlandıracak bence :) Blogun en sessiz takipçilerinden biri olarak bu son iki yazıya da yorum yapmadan duramadım :) 2 yıl önce blogu ilk keşfettiğim gün, attığım ilk mail, gece yarısına kadar tek tek eski yazıları okuyuşum hepsi dün gibi gözümün önünde. Ne çok sevince, üzüntüye, habere ortak oldum. Genelde sessiz kaldım ama hep dualarıma ortak ettim. Şimdi tüm dileklerim, tüm dualarım çok daha anlamlı :) Ayrıca Jr. Kato çok şanslı bir bebiş çünkü daha dünyaya gözlerini açmadan onu seven, onun için dualar eden yüzlerce, binlerce insan var :)
    Dilerim sağlıklı ve çok mutlu bir bebiş olur :)

    YanıtlaSil
  15. Bende seni çok seviyorum sergul abla :)
    Allah bebeğini sağlıkla kucagina almayı nasip etsin...

    YanıtlaSil
  16. Allah senin ve ailenin mutluluğunu daim etsin Sergül abla iyiki senin bloğunu keşfetmişim nasıl ne zamandan beri seni takip ediyorum hatırlamıyorum ama iyiki seni bulmuşum senin sayende en sevdiğim ülke olan ve diline hazırlandığım Japonya'ya ait çoğu şeyi öğreniyorum hemde en ince ayrıntısına kadar

    YanıtlaSil
  17. sergül sen doğru yolda olduğun sürece gittiğin yönün yada yolda yaşadıklarının tanığı olmaya hazırız.. Allah öncelikle evladını sağ salim almayı nasip etsin kucağına sonra da eşinle huzur dolu bir evde güzel bir ömür sürmeye devam edin.. Allah yolunu açık etsin..gerisi kolay..

    YanıtlaSil
  18. Bende sizleri seviyorum, dualarım sizinle. :) Kendinize çok iyi bakın sevgilerimle... :)

    YanıtlaSil
  19. Sergül Hanım bizde sizi seviyoruz :) sizi youtube vasıtasıyla keşfettim ve pek uzun bir zaman olmadı ama hem blogu hem youtubedaki videolarınızı (hepsine yakınını bitirdim ) merakla ve beğeniyle izledim, okudum, instagram hesabınızı da ilgi ile takip ediyorum .. Aklıma keşke birde minik bebekleri olsa ne güzel olurdu diye gelmedi değil :) Ama bu tarz soruların sorulmasına gıcık olduğumdan sormak bi yana size her bu soru sorulduğunda içimden siz ne diye cevap yazmak geçti tabi .. Size eşinizle ve henüz yoldaki minik Kato ile sağlıklı, mutlu , sevgi dolu upuzun bir ömür diliyorum ...

    YanıtlaSil
  20. Biz de seni... Kesinlikle bu dünyada birinin mutluluğu ile mutlu olabilen insanlar var. Samimiyetine, dürüstlüğüne, güzel kalbine o kadar inanıyorum ki, her mutluluğunla mutlu oluyorum. Ama bu başka bi mutluluk. Sanki bi yiğenim olacak, kendi kanımdan olmasa bile, o kadar bizden

    YanıtlaSil
  21. Hayat sana hep güzellikler, sevinçler, mutluluklar ve özellikle sevgiyi getirsin. Çok seviliyorsun yol arkadaşı.Bir gün yüz yüze tanışmak umuduyla..

    YanıtlaSil
  22. Hayat sana hep güzellikler, sevinçler, mutluluklar ve özellikle sevgiyi getirsin. Çok seviliyorsun yol arkadaşı.Bir gün yüz yüze tanışmak umuduyla..

    YanıtlaSil
  23. Bende seni seviyorum canım aileden biri gibisin hatta kardeşim gibi sevgilerr öptüm seni :)

    YanıtlaSil
  24. Yolda görsen bizleri elbette tanımazsın, ama şu internet sayesinde hepimizin sevgisini kazandın Sergül. Kendi adıma, sanki bu güzel haberi çok yakınımdan, eşimden dostumdan almış gibi oldum, yüzümde kocaman bir gülümseme ile bunları yazıyorum, Junıor Kato nun iki tane değil, yüzlerce teyzesi var emin ol, hepimizin iyi dilekleri ve sevgisi kocaman bir enerji olsun, çok mutlu, ve rahat bir hamilelik geçireceksin inşallah, takipteyiz:) Müjgan Acar.

    YanıtlaSil
  25. Biz de seni seviyoruzz :)

    YanıtlaSil
  26. biliyor musun,ben eşim için aynı cümleleri kurarım:)ne hissettiğini çok iyi anlıyorum:)
    blog için de aynı duyguları yaşamak için senin kadar büyümeliyim
    ben de seni seviyorum

    YanıtlaSil
  27. blog yazmaya yeni başlamakla birlikte bloğunuzu da birkaç gün önce keşfettim. hayatınıza böyle dahil olmak çok keyifli. junior kato ve sizin için güzel dileklerle.

    YanıtlaSil
  28. Sergül Abla, içi boş sevgi sözcükleriyle konuşanları sevmem öyle konuşmayıysa hele hiç sevmem ama inan o kadar yakın hissediyorum ki sana :) Seviyorum seni hemde içi dolu dolu :D

    YanıtlaSil
  29. Güzel haberi yeğenimden aldım."Aaa gerçekten miiii??" Diye çığlık attım. Yüzyüze tanıdığım biri olsan ancak bu kadar sevebilirdim seni:) Bebek mutluluğunuza mutluluk katacak inşallah. Hep sev, hep sevil:)

    YanıtlaSil
  30. birkaç yıl önce blogunuzu tesadüfen görüp sizi tanıdıktan sonra, ziyaret etmediğim gün olmadı neredeyse..sizi hep yakın bir arkadaşım gibi görüp çok sevdim(hatta ağustos ayındaki ege tatilimizde söke'den geçerken heey sergül ben geldiiim diye size bile uğramak geldi içimden).. minik bir bebek haberini alınca da öyle çok sevindim ki.. ..sağlıklı ve mutluluk dolu günlerin hep sizinle olması dilerim..sevgiler.................

    YanıtlaSil
  31. :)) biz de seni seviyoruz, her şey gönlünce olsun , çok güzel günler seni bekliyor

    YanıtlaSil
  32. Biz de seni seviyoruz! (Yani, en azından ben çok seviyorum:D ) O kadar samimi ve canayakınsın ki! Seni gerçek hayatta hiç görmedim -ah keşke görenler kadar şanslı olabilseydim- ama seni en çok sevdiğim insanlar listeme koydum bile :) Bu seni takip etmeye başlayalı ikinci senem, iki senedir sen beni tanımasan da arkadaşız aslında :) Türkiyeden sana ve Yoshi' ye kocaman kocaman sevgiler, mutlu kalın...

    YanıtlaSil
  33. Kendimle Ayni dusunceleri tasiyan nadir insanlardan birisin sevgili Sergul, hersey gonlunuzce olsun, sevgiler.....

    YanıtlaSil
  34. biz de sizi seviyoruz. sayeniz de değişik bir ülke de yaşayan, oraları bize samimiyetle anlatan bir arkadaşımız oldu :)

    YanıtlaSil
  35. Öhö..öhö utandım ayol :) Samimisin. Yazılarını okurken, karşılıklı sohbet ediyoruz gibi hissediyorum. Videolarınızı, iki yaşındaki oğlumla izliyoruz. Onun bile ilgisini çekiyorsunuz karı koca :) Sen aynı kaldıkça, duygular da karşılıklı kalacak. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  36. iyi ki varsın, iyi ki paylaşıyorsun.

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül