20 Temmuz 2014 Pazar

Duş Ürünlerim - Anane* Evi


*Anneanne doğrusudur. Ben kişisel olarak 'anane' derim :)

Annem ile ananem her daim yan yana dairelerde yaşamıştır. Bu yüzden bizim hep 2 evli yaşantımız olmuştur. Annemde kullandığımız ürünler, ananemde kullandığımız ürünler gibi. Genelde annemde duş alırım ama zaman zaman ananemde de alıyorum. Ananemin bazı ürünlerde marka takıntısı vardır. Bazı markaların dışına hiç çıkmaz. Şampuanda Elidor, yumuşatıcıda Vernel gibi. Türkiye'ye gelir gelmez markete gittik ve şampuanlarımızı aldık.
Şampuan ve saç kremi olarak Elidor co-creations serisinden Onarıcı ve Yeniden Yapılandırıcı Bakım serisini kullanıyorum. Henüz 2 kere kullandım. Bir yorum yapamayacağım. Ama Türkiye'de yaşarken Elidor severek kullandığım bir markaydı. Hoş bir kokusu var. Ve saç kremi gerçekten yumuşatıyor.



Kadınlar Günü indiriminden Dirty Works ürünleri aldırmıştım annemlere. Sonunda kavuştum onlara.
Ürünleri ananemin banyosuna koydum. Burada kullanıyorum.
Dirty Works Coconut Scrub
Ben biraz daha sert, işe yaradığını hissettiğim scrubları seviyorum. Bu biraz ince, kum gibi tanecikleri hatta duş jeli gibi geliyor bana. Kullanıyorum ama bir daha alacağımı sanmıyorum. Bir de kokusu kalıcı değil. Biraz daha yoğun bir kokusu olsun isterdim.

Dirty Works Coconut Wash
Köpürmesi güzel, durulandıktan sonra yumuşak bırakıyor cildimi. Bu açıdan seviyorum ama aynı şeyi söyleyeceğim. Kokusu biraz daha yoğun ve kalıcı olsaydı keşke :)


Dirty Works Body Lotion
İş vücut kremlerine gelince ne yazık ki hiç düzenli kullanmıyorum. Bu ürünü de aklıma geldikçe sürüyorum. Yapısı ve kokusu güzel :) Lush mağazası gibi kokuyor biraz :)
kendime not daha sık kullan!




Ve gelelim saç ürünlerine. Fotoğraf flu çıkmış üzgünüm. Saçı ile uğraşmayı hiç sevmeyen biriyim. Kaç kere söyleyeceğim bunu :) Alnıma dövme yaptırasım var :)

Bumble and bumble Surf spray
Çok merak ettiğim bir üründü. Daha önce BBW ve Toni Guy markalarından benzer ürünleri kullanmıştım. Sanki bu ürün diğer ikisinden daha güzel. Hem ıslak hem de kuru saça kullanıyorum. Çok pratik bir ürün olduğunu düşünüyorum.
Sıralama yapmam gerekirse 
1- Bumble and bumble
2-Toni Guy
3-Bbw

Nuxe Huile Prodigieuse
Bir kere kokusu harika! Nuxe ürünleri kalp ben. Nuxe diye dövme bile yaptırabilirim :D 
Bu kuru yağı el, yüz, vücur ve saçınızda kullanabilirsiniz. Ben genel olarak sadece saç uçlarımda kullanıyorum. Görüntüsünü ve etkisini seviyorum. Bendeki mini boy olduğundan vücudumda hiç kullanmadım. Yoksa tek kullanımlık olur :D


İşte böyle genel olarak duş ürünlerim bunlar. Dediğim gibi anane evinde olanlar bunlar. Bir gün anne evi ürünlerimi de yazarım (isterseniz)

Scrub, losyon ve surf spray bölümünü atlayabiliyorum. Ama diğerleri kesin kalıcı :D

Var mı ortak ürünler?

Bugün Gratis'te saç ürünlerinde indirim var. Gidesim var ama üşeniyorum. Bakalım bakalım :D


Türkiye'ye geldikten sonra yaptığım bazı alışverişler. İyi seyirler


2 yorum:

  1. bumble and bumble bende de var ama ben çok ağım şahım bulmadım. Sanki ertesi gün saçlarım dolaşık oluyor ve sertleşiyor gibi. Kesinlikle 'saç yapmaktan nefret edenler' klübünün bir üyesi de benim

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül