29 Haziran 2014 Pazar

Nostalji Pazarı Yapalım Mı?


Son zamanlarda You Tube videolarına ağırlık vermiş durumdayım. Bazen yazıdan daha güzel ve kolay oluyor bir şeyleri anlatmak. Ama yine de bloğum benim gözbebeğimdir. Yanlış anlaşılma olmasın.



Videolara ağırlık verince video düzenleme konusunda daha çok şey bilir oldum. Eskiden cd'den video aktarıp düzenleyemiyordum. Yeni bilgisayarım sağolsun. Çok kolaylaştı bu iş. Ben de cd'deki videoları düzenleyip ekliyorum zaman zaman.



Kına eğlencemiz ve kına gecemizi ekledim bile. Düğünü de en kısa sürede düzenleyip eklemeye çalışacağım.


Ben düğünlere çok para harcamayı çok saçma bulanlardanım. Yoshi istemese ben talep bile etmezdim. Bu yüzden az para ile çok güzel bir iş çıkarmıştık.
Kendi düğünüm diye demiyorum ama en çok eğlendiğim düğündü. Düğünde bizzat bulunanlar da aynı fikirde.
Zira kına günü öğlen bir başladık göbek atmaya, kına gecesi, düğün gecesi ve düğünden sonra sabaha kadar bar eğlencesi derken sabah 6'da bitirdik.

Bu yüzden düğüne gelen Japonlara sorsanız Türk düğünleri ölene kadar dans partisi diyorlar. Ama videolarda göreceksiniz bizden fazla göbek attılar.

Hele Yoshi'yi gırtlaklayacaktım. Türkiye'ye gitmeden önce You Tube'dan Türk düğünleri izlettiriyordum. Yok ben oynamam, utanırım falan diye beni üzüyordu. Kına eğlencesinde su içmek için eve girmiştim. Balkondan bakayım kim var kim yok dedim. Ne göreyim benim koca masanın üstünde göbek atıyor :)
Fena gaza geldiler yani :)

Eee bu kadar yazmak olmaz buyrun videolara :)






Ve kına gecesi


6 yorum:

  1. Sergül Abla çok güzel olmuşsun abiyeyle :) Ben kına günün en çok gündüz kısmını beğendim :D

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel olmussunuz. Ne kadar da eğlenmişsiniz o zamanlar. Daha önce de okumustum aslında

    YanıtlaSil
  3. Süper yaa hayran kaldım eşine ne kadar da güzel oynamış :) hep böyle mutlu mesut olun :)

    YanıtlaSil
  4. Sergul ablacim taptazecik bir gelinmissin cidden, cok tatlisiniz!!!! :))) hele kina gecesindeki sarkici tam klasik orglu sarkici :D hem guldum hem agladim paylastigin icin tesekkurler :)

    YanıtlaSil
  5. çok ciciydi Rabbim mutluluğunuzu daim etsin. Tarihlere bakınca bir hafta arayla evlendiğimizi farkettim :)

    YanıtlaSil
  6. Gece gece uykum kaçtı yemin ediyorum yoshiye gülmekten öldüm :))) sen de çok genç görünüyormuşsun şimdi yaşlı görünüyorsun demiyorum ama yüznde ayrı bi canlılık varmış ne de olsa yıllar geçmiş :) Allah mutluluğunuzu daim etsin maşallah hep böyle neşeli olun

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül