4 Haziran 2014 Çarşamba

Kestane Şekeri ve Yoshi?



İnstagram ile Pazartesi 142 yazımda Nuray ile buluştuğumuzu yazmıştım. Sevgili Nuray bize kestane şekeri hediye getirmiş.

Doğru söylemek gerekirse hayatımda ilk defa kestane şekeri yedim. Tatlıya ve kestaneye ayrı ayrı bayılan biri olarak denemeyi hep reddediyordum. Böyle garip huylarım vardır. Ayrı ayrı sevdiğiim şeyleri bir arada sevemiyorum. Limon ve tatlı şeylere bayılıp limonatayı sevmemem gibi.

Evimizde defalarca kestane şekeri oldu. Hediye geldi ya da annem aldı falan ama ben asla denemedim. Bu ara denemediğim şeylere şans verme dönemimdeyim sanırım. Ananas yemeye başladım :) Tropikal meyveleri de hiç sevmeyen biri olarak neredeyse her gün ananas yer oldum.
Bundan aldığım gazla kestane şekerini de denedim.

Evet lezzetli ama sevip sevmediğime henüz karar vermedim. Olsa yerim olmasa aramam sanki.
Şimdilik böyle düşünüyorum.

Hazır böyle bir fırsat varken elimde Yoshi'ye de denetmek istedim.  Zaman zaman Japonya'da Günlük Hayat kanalımızda böyle şeyler deniyoruz.

Yoksa siz hala kanala üye olmadınız mı?

Hazır Youtube açılmışken gelsenize :) buraya tık tık 



Yoshi ne mi düşündü? Cevabı videoda :)




Sevgili Nuray bir kere daha teşekkür ederiz :) Kesenize bereket!


İnstagram ile Pazartesi 142 yazım için buraya tık tık 

5 yorum:

  1. İkinize de bayılıyorum. Daha yeni yeni keşfetmeme rağmen hergun videolarınızı izliyorum. Video çekmeye özendiriyorsunuz, bu çok guzel birsey. Umarım birgun yuzyuze de tanışma imkanımız olur. Mutluluğunuz daim olsun, sevgilerrrr :)

    YanıtlaSil
  2. Öyle çok severim ki kestane şekerini sizin fazla sevmemenize inanamadım. Ben bayıldığım için herkes çok severmiş gibi geliyor kestane şekeri ya nasıl az sevilir ben o kutuyu tek başıma yerim :)))))))

    YanıtlaSil
  3. Amanın, siz ne diyosunuz? Kestaneli olan bir şeyi sevmemek mümkün mü? Bir kestane sever olarak sesleniyorum size, bir daha düşünün :)

    YanıtlaSil
  4. Sergül abla Yoshi eniştenin tepkileri çok komik ya bir şekerin daha yarısını yedi ve tatlı dedi demek ki öyle alışmışlar ben olsam o kutu çoktan bitmişti:D

    YanıtlaSil
  5. Sergül abla Yoshi eniştenin tepkileri çok komik ya bir şekerin daha yarısını yedi ve tatlı dedi demek ki öyle alışmışlar ben olsam o kutu çoktan bitmişti:D

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül