28 Nisan 2014 Pazartesi

İnstagram ile Pazartesi #138


instagram kullanıcı adım:serrose
Yoshi'nin kullanıcı adı:yoshijaponbalik
Ablamın kullanıcı adı:sermoon09
Annemin kullanıcı adı:3kizannesi

instagram web üzerinden beni takip etmek isterseniz buyrun bu linke.

Çok şükür araları çok iyi. Ara sıra kapışsalar da genel olarak sorun yok. Tam 2 kardeş oldular yani :)

Bu fotoğrafı çektikten sonraki anı ömrüm boyunca unutmayacağım. Gecenin bir yarısı Yoshi yanımda uyuyordu, ben yanında kitap okuyordum. Sonra Karamel geldi yanıma, hemen sonrasında Tiramisu da geldi. O an sanki huzura dokundum. 28 yıllık hayatımda yaşadığım en özel anlardan biriydi.


Bu ara çantamı çok sık değiştirmiyorum. Değiştirmediğim zamanlarda işte böyle oluyor. Her dışarı çıktığımda kullandığım dudak ürününü atıyorum çantaya. Tabii içindekini çıkarmadan. Sonra da 9 ürün çıkıyor.

Aramız iyi demiştim. Aslında yukarıda bahsettiğim an işte buydu :)

Starbukcs kısa dönemli 2 yeni frappuccino çıkardı. Karamel&Muz ya da Çikolata&Muz seçenekleri var. Karamelliyi hiç sevmedim ama çikolatalısı süper :)
 Bu adam ne kadar yaramaz size anlatamam :)

Yeni defter aldım kendime. Yine soruldu ne yazıyorsun defterlerine diye. İçimden geleni yazıyorum. Ne düşünüyorum, ne hissediyorum, ne görüyorum onu yazıyorum.

Havalar tam ısınmadan soğudu yine. Dün gece klimayı açıp, battaniye altında oturdum. Kucağım boş duracak değildi ya :)



İşte böyle geçti benim haftam.



Herkese çok güzel bir hafta diliyorum.


Daha fazla fotoğraf için tumblr'e buyrun 

7 yorum:

  1. Defterini çok beğendim, gerçekten güzelmiş:) ben de defter koleksiyonu yapıyorum, ne zaman kırtasiyeye gitsem kendimi tutamıyorum alıyorum. biraz tuhaf gelebilir:) Ama ben aldıklarımı kullanmıyorum, daha doğrusu kullanmaya kıyamıyorum:D Bizim de eskiden bir tane kedimiz vardı adı Pamuktu. sonra yanına bir tane daha kedi almıştık onun adı da Yumaktı. İlk kedimiz yani Pamuk, Yumak geldiğinde onu çok kıskanıyodu, kavga ediyolardı, yemeğini alıyodu. Biz ayırmak zorunda kalıyoduk. Ama bir zaman sonra Pamuk Yumak'a alıştı, onunla beraber uyuyolardı. Hatta onu yalıyordu:D sonradan ısındı yani:)

    YanıtlaSil
  2. Defterini çok beğendim, gerçekten güzelmiş:) ben de defter koleksiyonu yapıyorum, ne zaman kırtasiyeye gitsem kendimi tutamıyorum alıyorum. biraz tuhaf gelebilir:) Ama ben aldıklarımı kullanmıyorum, daha doğrusu kullanmaya kıyamıyorum:D Bizim de eskiden bir tane kedimiz vardı adı Pamuktu. sonra yanına bir tane daha kedi almıştık onun adı da Yumaktı. İlk kedimiz yani Pamuk, Yumak geldiğinde onu çok kıskanıyodu, kavga ediyolardı, yemeğini alıyodu. Biz ayırmak zorunda kalıyoduk. Ama bir zaman sonra Pamuk Yumak'a alıştı, onunla beraber uyuyolardı. Hatta onu yalıyordu:D sonradan ısındı yani:)

    YanıtlaSil
  3. seviyorum bu seriyi :) (bir de pazar fotografi serisi vardi ahh ah :P) iyi haftalar efenim...

    YanıtlaSil
  4. Abla ama bunlar çok tatlı ya

    YanıtlaSil
  5. Ne kadar tatlılar ya maşallah gerçekten de Ankara da hava ısındı derken bugün tekrar soğudu sağanak yağmur yağıyor ama yağmurda ben çok huzurlu olurum sıkıntı yok ablacım bu arada canım kahve çekti ^o^

    YanıtlaSil
  6. Güzel yazı tebrikler.

    http://www.emrahkaynar.com

    YanıtlaSil
  7. karamel resmen "alsin biri su cocugu ustumden" der gibi bakmis ay cok tatlilar

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül