5 Nisan 2014 Cumartesi

Cana Geldi Amerika`dan



En son yürüyüş yazımı yazdım. Bakkala diye çıkıp eve geri dönmeyenler gibi oldum. Merak edip mesaj yazan,yorum bırakan ve mail atan herkese çok teşekkür ederim.
Öncelikli sebebim misafir ağırladım.
Bloğumun bana kazandırdığı canım Cana Japonya'ya geldi bir kere daha. Ve bu seyahatinde bize 3 gün ayırdı. Onu ağırlamaktan çok mutlu olduk. Hem daha çok tanıdık birbirimizi hem de keyifli zaman geçirdik.

Yoshi izinli olduğu için Cana'ya Magome sürprizi yaptık. Son ana kadar haberi yoktu. Ama bloğumun sıkı bir takipçisi olarak gidip, görmek istediği bir yermiş. Bütün gün keşke başka bir şey isteseydim Allah'tan dedi durdu.
Şansımıza hava çok güzeldi ve çoğu dükkan açıktı.

3 gün boyunca 3 dilli bir ortamdı bulunduğumuz. Ceylan Türkçe bilmediği için İngilizce- Türkçe ve Japonca havada uçuştu durdu. Ama zevkliydi :) Her durumda biz Türkçe dedikodumuzu yaptık yani.



Cana'cım koca bir bavul bana taşımış Amerika'dan her birine ayrı ayrı bayıldım. Yoshi'nin favori çikolatalarını bile unutmamış. Abur cuburların çoğu bitti bile :) Bana iyilik yapmıyorsun Cana'cım :)

Bloğumun bana kazandırdığı güzel insan. Seni tanıdığım için çok ama çok mutluyum. Bir daha görüşeceğimiz günü dört gözle bekliyorum.
Japonya olur, Amerika olur ya da Türkiye olur :)
Dünya küçük neden olmasın :)


Cana ile tanışma yazımız için buraya tık tık 

4 yorum:

  1. Ne kadar güzel işte blog aleminin en güzel yanı :)))

    YanıtlaSil
  2. Sergül abla cidden merak ettim her gün bloğa bakıyordum yoktun sonunda geri döndün yeni paylaşımlarını bekliyordum arigatooooo.

    YanıtlaSil
  3. sergul abla baska bi blogunda da yazdım ama yıne yazıyorum ben senın gıbı basarılı bır blogger olmak ıstıyorum ve yeni bir blog actım yardımcı olurmusun daha cozemedım yada ben sana hesabımı versem olurmu :)

    YanıtlaSil
  4. Evet bu dediğine yürekten katılıyorum, ne güzel arkadaşlıklar ne güzel insanlar tanıdık blog dünyası sayesinde. Bloglarımız internetin temiz yüzü bence , daha önceden nette çok vakit geçirmezdim bile :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül