15 Mart 2014 Cumartesi

Bugünlerde


Hem ülkenin durumu hem kendi sebeplerim yüzünden kendimi tam da böyle baş aşağı hissediyorum. Mart ayı Yoshi'nin en yoğun çalıştığı ay çok geç geliyor. Yüzünü göremiyorum dersem yalan olmaz. Evden dışarı çıkmıyorum Yoshi beni sürüklemedikçe.
 Geçen izninde bu duruma el koymak için beni botanik bahçesine götürdü. Bahane bendim ama onun benden daha çok ihtiyacı var. Yine tayini çıktı. Joker adam gibi bir şey olduğundan durumu kötü olan şubelere yolluyorlar. Yoshi sıkı bir müdür olduğundan adam ediyor çalışanları sonra hooop başka bir şube.
İkimiz de depresyonun dibindeyiz yani.

Kızları ve makinelerimizi aldık kendimizi doğaya attık. Şansımıza hava da çok güzeldi. Saatlerce yürüdük. Kuşlar, ağaçlar, çiçekler yenilendik biraz. Bugün instagramda böyle bir paylaşım yaptım. Ve gelen yorumlarla kendimi daha iyi hissettim. Bu gece 00:00' a kadar devam edebilirim bu duruma. Ama yarına Allah'ın izniyle süper başlamak istiyorum.


Ben içinde tutarak büyütenlerdenim. Söz benden çıkınca olay bende bitmiş oluyor. Susuyorsam fena, anlatıyorsam her şey yolunda demek yani.

İşte böyle kızları uzun zamandır paylaşmıyordum. Kızlar satışta biliyor musunuz? Üstelik çok az kaldı. İlgilenenleri buraya alalım tık tık 

Botanik parkında bizimle gezmek isterseniz videoya buyrun. Hepimizin sinirlerinin alt üst olduğu bu dönemde kuş sesleri size iyi gelebilir belki?








9 yorum:

  1. ben de yeni yazı ne zaman gelicek diye bekliyordum :)

    YanıtlaSil
  2. insan her zaman iyi olamaz iniş çıkışları vardır hayatın ve duygularımızın..inişlerde öyle derine dalarız ki bazen çıkışımızda bir o kadar yüksek olur..insan bunu bilirse korkacağı bir şey olmaz.bilmeli insan her daim bunu keşfetmeli kendini...sonunda yazdın özlemiştik seni..
    bu tayin taşınmanızı gerektiriyor mu peki???

    YanıtlaSil
  3. umarım bu ruh halinizden biran evvel kurtulursunuz sergül ablacım ülkenin durumuna gelince denicek birşey kalmadı artık bıçak kemiğe dayandı derler ya aynen ülke o vaziyete ama inan bana kimse boyun eğmiyor bu olanlar karşısında biraz kendimi kaptırdım sanırım :)

    YanıtlaSil
  4. Sergülcüm gerek vatanimizdaki gerek ruhumuzdaki karisikliklardan ötürü ister istemez böyle hissediyoruz. Ancak bu hallerdeyken en güzel teselli, hepsinin geçici olduğunu bilmek. Umud ediyorum en yakın zamanda güzel günler seni, beni, memleketimizi ve tüm sevdiklerimizi bulur. Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  5. Bugünlerde herkes fena burada da, ama çok iyi yapmışsınız tabiat ohh miss.. Kelebekler, kuşlar, ağaçlar.. Havalar soğuk daha, ah bir bahar gelse.. Tomurcuklar patlıyor fotoğraflardaki gibi. Tam geldi diyoruz amann kar yağıyor (Ankara) ! Arkadaşlarla organizasyonunu yaptığımız ama 2 haftadır ertelediğimiz pikniğe bugün gidiyoruz inş. Pek piknik insanı değilim ama ruhum daraldı, az yeşillik falan göreyim de enerji gelsin. Mersin'de örtü altı ilk erikler çıkmış, güzel haber :) Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  6. Bahardandır bu haller. Çarpar insanı. Azkaldı geçecek.

    YanıtlaSil
  7. Çok güzeldi,teşekkürler.Çok sıcak kanlısınız ve anlatımlarınız hem açıklayıcı hem de ilgi çekici.Sizi seviyorum,

    YanıtlaSil
  8. Sergul, sen bele pozitif, yaxsi dusunmeye davam ele Allahin izniyle her sey duzelecek. Turkiyeye biz de oz olkemizden baxdiqca cox pis oluruq, duzelsin artiq besdi...

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül