23 Mart 2014 Pazar

A to Z Tube Wringer


Eğer sıkı bir Youtube izleyicisi iseniz kesinlikle Essie Button'u tanıyorsunuzdur. Ben onun videolarını seviyorum. Genelde bahsettiği ürünler ilgimi çekiyor ve iyi önerilerde bulunduğunu düşünüyorum. Hatta onun yüzünden bütün cilt bakımı ürünlerim değişti diyebilirim.


Bu tüp kıvırıcı mı desem, ne desem? Onu da Essie de görmüştüm. İlk bahsettiğinde Ebay'de bakmış ve almamıştım. Geçenlerde yine bahsedince dayanamadım satın aldım.
Gelen kutuda aslında resim boyaları olduğu için yazıyor. Bu sebeple resimle ilgisi olanların zaten bildiği bir alet olduğunu düşünüyorum. Ben tamamen kremlerim için aldım. Şöyle bir dezavantajım var. Benim çoğu ürünüm plastik olduğu için %100 etkili olmuyor. Metal ürünlerde daha başarılı olduğunu düşünüyorum. Bazı ilaçlarda denedim. Süper bir his :)
Korres yüz kremimi bitti diye ayırmıştım. İçerisinden 6-7 kullanımlık çıktı. Göz kremim için de aynı şey geçerli. Kutuyu kesmeden içindeki bütün ürünü alabilirsiniz. Açık olalım ben üründen çok bu aleti kullanma derdindeyim :)
Bir de eklemek isterim her plastik ambalaj olmuyor. Bazı ürünleri patlatabilir gibi geldi bana. Plastiği inceltiyor gibi görünüyor.

Neyse ben Ebay'den aldım. Tube Wringer yazdım ve çıkan satıcılardan birinden aldım.
Bu alet için metal bir ürün alabilirim. Demedi demeyin :)

Siz ne dersiniz? Almayı düşünür müsünüz? Ya da bu üründen haberiniz var mıydı?

5 yorum:

  1. Bende dis macunu icin buldum turkiyede hemen aldim dibine kadar kullaniyoruz tasaruflu bisi snoopyliydi. Banyo camina yapistirdim. Kenarlarinada dis fircasikonuyor. :)

    YanıtlaSil
  2. Guzel, degisik bir urun ama lamine tuplerde sıkıntı olabilir, kalın plastik veya metal olmalı ama plastik cıktı mertlik bozuldu, metal tupler hem zararlı, hem de kullanıssiz diye tercih edilmiyor artik. Ben genelde tup urunler azalmaya basladigi vakit kıvırıp selefon bant sarıyorum ve azaldîkca tupu kıvırıp devam ediyorum, sevgilerrrrrrrr

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir alet güle güle kullan Sergül abla...

    YanıtlaSil
  4. Geçen hafta böyle bir ürün kuaförümde gördüm boya tüplerini sıkıyordu, hatta banada alsana bundan falan diye güldüm..

    YanıtlaSil
  5. Essie Button da takip ettiklerimden ancak çok sıkı bir izleyicisi değilim,o sebeple bunu da görmemiştim :) İlginç bir alet,güle güle kullan :))

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül