16 Aralık 2013 Pazartesi

İnstagram ile Pazartesi #120

instagram kullanıcı adım:serrose
Yoshi'nin kullanıcı adı:yoshijaponbalik
Ablamın kullanıcı adı:sermoon09
Annemin kullanıcı adı:3kizannesi
instagram web üzerinden beni takip etmek isterseniz buyrun bu linke.

Bakalım neler olmuş geçen hafta.


Yoshi benim birçok dileğimin mevcut bulmuş hali. Birlikte kitap okuyabileceğim bir eş hayal ederdim. Çok şükür benden bile hızlı okuyanını buldum :) Belediyede bekleme hallerimiz. Ben hakkım olduğu halde hala kalıcı vize için başvurmadım. Bu sebeple vizem bitiyor bu ay. Yenisi için baş vurduk.

Yeni defterim sayesinde bolca iç döküyorum. Bir de dolma kalemle yazmanın farkını da hatırlamış oldum bu sayede.

 Yeni vücut kremine geçtik. Karamel kontrol ediyor :)
 Tiramisu'yu birkaç gün ayrı odada tuttuk. Kitabımı, telefonumu alıp gidiyordum yanına. Saatlerce okuyup odaya geri dönüyordum.

Bazen de ablamla skype'tan konuşuyorduk. 
 Aki-chan aslında ablamın arkadaşıdır. Bizim düğünümüz için Türkiye'ye gelmişti. Kına gecesinde benim kınamı yakmıştı :) Onunla buluştuk ve Nagoya kalesine gittik. Nagoya kalesinde Oda Nobunaga ile karşılaştık. Kendisi eski ve meşhur bir samuray. Nagoya kalesinin düzenlediği bir etkinlikmiş her gün başka bir ünlü kişi varmış tarihten.
(Bazıları samuraylar yaşıyor mu diye sormadan söylüyeyim. Tabii ki bu arkadaş gerçek değil. Aktör kendisi)

 Dün Yoshi iş çıkışı beni aradı. Yemeği dışarda yiyelim, üzerine de Starbuck'a gidip kitap okuyalım dedi. Allah'ım sana çok şükür dedim :) Bu adam benim ruhumu biliyor. Hemen yemeğimizi yedik ve kendimizi Starbucks'a attık. Gece 12'ye kadar kitap okuduk.
Pedro Parama çok ama çok sıkıcı gidiyor. Bitecek gibi değil.

Mutluluk Projesi- Ev'e de dün başladım. Henüz yorum yok.

Ve bizim çocuklar :) %90 alıştılar birbirlerine %10 gerginlik var aralarında.
Bakalım neler olacak :)

not: Bugün daha iyiyim

İşte böyle geçmiş bir hafta.


Daha fazla fotoğraf için tumblr'e buyrun 

Çooook güzel bir hafta diliyorum herkese :)

Bu ara takıntım bu şarkı
Günde 10000 kere dinliyorum :)



12 yorum:

  1. geçen gün bloğuna giremedim . Kim canını yakmış diye sinirlendim. E bu kız benden bi haber çünkü ben ayda yılda bir yorum yazarım ama blog açmadan önce işe ilk geldiğimde kendisinden haber almadan ülkemden haberlere bile bakmazken şimdi davetiyesiz kalakalmıştım ki ohhh kapılarını açmış dedim. Üzülme demiycem çünkü bende olsam aynı tepkiyi veririm yani önemsemeden geçiştiremem. O kadar geniş biri olamadım hiç. Hiç anlayamam yanlış anlayanları, dan dan konuşanları, canlıları üzenleri, ha herkes benim gibi mi düşünecek tebi ki hayır. Ne yaparım okur geçerim kimseye rahatsızlık vermem. Çok konuştum :)... Hayatına bak kiminle mutluysan , sen nasıl istiyorsan öyle ol. Trabzon/ Akçaabattan bir meri...

    YanıtlaSil
  2. Neredeyse instagram ile pazartesi yazılarından mahrum kalacaktık. Pazartesi geldiğini ben artık böyle anlar oldum :)
    Sana tasasız, keyifli, huzurlu günler diliyorum. Bol okumalı bol yazmalı günlerin olsun.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Karamel ile Tramisu'yu an ve an takip ediyorum:) Kendini iyi hissetmene sevindim. Bu arada siz gerçekten özel bir çiftsiniz. Böyle birlikte oldukları zamanı okuyarak geçiren çift çok azdır. Valla ben de diliyorum, inşallah benim dualarım da kabul olur.

    YanıtlaSil
  4. Güzel bir hafta olmuş :) Diğer olayların hiçbiri bu güzelliği bozmamalı. Yoshi ile mutlu olun yeter ;)

    YanıtlaSil
  5. huzurlu kareler en sevdiklerim!benim ig hesabım yok o yüzden böyle blogda özet olması iyi oluyor benim açımdan:)iyi haftalar!

    YanıtlaSil
  6. Yaaa imrendim şu an benim eşim en son kitabını orta okulda okumuş üni'de ders kitapları hariç :((( Evde sadece ben kitap okuyorum bir türlü alışkanlığı kazandıramadım ne yapsam acaba da bana katılsa fikrin var mı Sergül??
    Bu arada Yoshi'nin okuduğu kitap doğal olarak yukarıdan aşağıya yazılmış çok otantik geldi ne güzel :)

    YanıtlaSil
  7. Biz de cumartesi günü sizin karamele çok benzeyen 3 aylık bir dişi sahiplendik. Adını kızım Tutsi koydu. Bu bizim ilk kedimiz. Şuanda işteyim ve aklım onda, umarım ağlamıyordur :( Haftasonu odada yalnız kaldığında bile kısık kısık miyavlıyordu :(

    YanıtlaSil
  8. Ben olayı kaçırmışım, yeni bir kedi daha mı geldi eve yoksa?! Ah nasıl istiyorum ben de bir tane. Ama eminim ikizlerim rahat bırakmaz kediyi. Şimdilik karşı çatıda beslediğimiz kömür kediyle idare ediyoruz :))

    YanıtlaSil
  9. ay o şarkıda benim ezberlediğim ve dilimden düşüremediğim bir şarkı my favorite singer and song love bide daha iyi olmana çok sevindim <3 <3

    YanıtlaSil
  10. Lütfen gereksiz insanlara karşı kulaklarınızı,beyninizi kapatın. Böylesine gıptayla bakılası bi hayatınız varken kimi haset insanların haris duygular beslemesi olağan bi durum günümüzde. Onlar ne sizdeki insan sevgisini, ne dünyanızı açarak karşınızdakine verdiğiniz değeri ne de hayvan sevgisini anlarlar. Tıpkı pis kokuya alışmış bi burnun güzel bir kokuyu "güzel" olarak nitelendiremeyeceği gibi. Karamelle tiramisu nun birbirine alışma evreleriyle ilgili bir yazı yazacak olursanız açıp açıp okuyacağım kesin:) sağlıkla ve kedili kalın:)

    YanıtlaSil
  11. Başarılar Dilerim...

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül