15 Aralık 2013 Pazar

Gün:1

 Kendimi kötü hissettiğimde ben!
Öncelikle uyurum.
Zaten gece geç vakte kadar uyuyamadığım için öğlene kadar uyurum.
Pijama ve yatak iyi geliyor değil mi bünyeye?

 Daha önce de yazmıştım. You've Got Mail benim en sevdiğim film ve ne zaman kendimi kötü hissetsem hemen izlerim.
Kahvaltıda abur cubur ve filmim vardı.

 Bütün günü koltukta geçirdim. Bu arada Tiramisu ile Karamel artık aynı odada kalabiliyorlar. Hatta dün gece 4'ümüz aynı yatakta yattık. %90 sorun yok ama %10 gerginlik devam ediyor.
İpad'den oyunlarımı oynadım.

 Okudum&yazdım -sız olmaz zaten.

Koltuktan kalkmaya niyetim olmadığından the Lake House ile devam etti günüm. Bu filmi de çok severim.



Son filmim de Yoshi eve geldikten hemen sonra bitti. Tabii ki Pretty Woman!

Mutlu sonla biten filmler bana iyi geliyor. Yanında abur cubur, kucakta kedilerim!
Güzel bir gündü yani!
Sürekli sizden gelenleri okudum. Sağolun hala yazmaya devam ediyorsunuz.
Geçti diyemem ama geçiyor/geçecek biliyorum.

Cidden bu kadar içime attığımı bilmiyordum. Dolmuşum oldukça!
Bloğum hariç diğer yerlerde aktif olasım yok bir süre.
Ama bloğum benim günlüğüm.
Böyle günleri nasıl atlattığımı ileride okuduğumda bana güç verecek biliyorum.
Çünkü bloğumu okumayı çok seviyorum.
Bu burada durmalı yani :)
Zaten defterimde de başka bir boyutu ile yazıyor.

Neyse iyiyim ben demek istedim.

Not: Ah mailleriniz,yorumlarınız o kadar içime işliyor ki anlatamam.
Hepsini yazıcıdan çıkarıp kendime moral dosyası yapasım var.


18 yorum:

  1. insanlar(!) başkalarının hayatlarına bu derece burun sokma cesaretini nasıl gösterebiliyorlar?daha doğrusu bu yetkiyi kendilerinde nasıl görebiliyolar anlayabilmiş değilim.hepsini geçtim bu boş vakti nasıl buluyolar?özellikle bilgisayarın başına oturup sergül kato nun hayatını nasıl mahvedebilirz,biz bu kadını nasıl üzebiliriz diye gerçekten olağanüstü çaba sarfediyolar..şaşkınlık içerisindeyim sergül abla.ne aklım ne kalbim ne mantığım ne vicdanım ne de inancım bu olayları algılayamıyor.ama ben seni çok severek takip ediyorum,seni takip etmek benim için bir terapi yolu.demekki nekadar çok güzel işler başarıyosunki bu insanlar da seni üzmek için inanılmaz derecede çaba sarfedip zaman harcıyolar.kendinle gurur duymalısın.seni çok seviyorum.iyiki de tanımışım,bu bloğa denkgelmişim.inşallah herzaman çok mutlu olursun,çok iyi insanlarla karşılaşırsın.muş'tan sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Bundan sonra sadık bir okuyucu olup her gün yorum bırakacağım. Mutlu ol Sergül abla, iyi insanlar mutlu olmayacaksa hayatın güzelliği nerede kaldı... ^.^

    YanıtlaSil
  3. Bloga devam etmeniz beni cok mutlu etti :) postunuzda cok guzel olmus. Kedilerin anlasmasina cok sevindim ins. O %10 luk kisimda ucup gider :) sizi seviyorum kendinize iyi bakin :)

    YanıtlaSil
  4. Sevdiğim bütün filmlerimi arşivlemişsin resmen. Şu an çok kıskandım ::)))
    Şaka bir tarafa film zevklerimiz uyuşuyor gerçekten. İzlemediysen Garden State'i de tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  5. Ama o kediciği kıskandım nasılda mutlu huzurlu :) Lake House çok güzeldi bende ilk izlediğimde çok beğenmiştim Keanu Reeves zaten gençliğimin aktörü hmmm yummmy :) Her şey gönlünce olsun hayat başkalarını mutlu etmek adına yaşamak için çok kısa Sevgiler, Hazel

    YanıtlaSil
  6. Bu hayattada en büyük başarı "güçlü kalmaktır"
    Sana hakaret edip, üzenlerin yaptığı şey, senin blogunda takılıp videolarını izlemek :)

    YanıtlaSil
  7. İlk resimdeki dondurma mı? Çok ilginç görünüyor :)
    Film izlemek, uyumak, abur cubur ve kediler gerçekten rahatlatıcı şeyler :))) Sinirlerinin düzeliyor olmasına sevindim :)

    YanıtlaSil
  8. Sergül Abla sen o kadar saf,iyi niyetli bir insansın ki.Yaklaşık 1,5 senedir blogunu takip ediyorum ve her zaman ilk okuduğum blog seninki.Annemle okuyoruz bazen blogunu,o kadar güncel ve iyi yazıyorsun ki okumak biz okuyuculara çok iyi geliyor. İyi ki bu blogu yazıyosun :)

    YanıtlaSil
  9. çok nadiren yorum yazan bir takipçinim ama sabah açıklamanı okudum, şimdi bu postu görünce gerçekten yazmak istedim. bloguna ulaşamadığım gün ne olduğunu merak ettim (twitter'ı kontrol ettim - hesabın yoktu vs.). ne yazık ki, her mecrada haddini bilmeyen insanlar çıkıyor insanın karşısına. daha önce de sinirlendiğin / üzüldüğün durumları okuduk, biliyorum. bu çok farklı tabi, bir kere daha birikmiş - daha yoğun bir tepki. ama toparlanmak için bir zaman tanıyıp da kendine, toparlanma sürecini bile buraya not olman o kadar güzel bir tavır ki! çok güçlüsün, bu izlenimi edineli çok oluyor ama şu an iyice eminim. diliyorum kısa zamanda kendini daha iyi hissedersin.. sadece daha en başında hak etmeyen insanların laflarına bu denli üzülmemiş olmanı dilerdim. sevgiler ^^

    YanıtlaSil
  10. e ben çok sevindim ki geldiğine iyi olduğuna:))dünden beri düşünüyorum hangi hastalıklı zihniyet bile isteye insanı üzer ki?Allah uzak tutsun böylelerini.senin hakkına girmiş oldular yok yere,kimsenin hakkı kimsede kalmaz merak etme..

    YanıtlaSil
  11. Sergul ablacım seni gecen yıldaki 3 ay tatilde karsilastim ve o zamandan beri takip esiyorum seni cok seviyoruz senide Yoshi abiyide Gül ude ananeyide anneyide ablayıda karamelide hepsini cok cok seviyoruz.Biz her zaman senin yanındayız.

    YanıtlaSil
  12. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  13. Bu yazıyı gördüğüme çok sevindim =) Kısa zamanda sevenlerinin ilgi ve duası ile daha iyi olacaksın ins.
    Mesajınız var benim de en sevdiklerimden. Lake house'un orijinali ise Kore yapımı il mare filmi. Ilmareyi de mutlaka izlemeni tavsiye ederim.
    Bu arada sana mail attim ama başka adresini bilmediğim için rozenasia gmail adresine yolladım. Umarım görür ve okursun. Sevgilerimle Sergülcüm.

    YanıtlaSil
  14. Kilometreler ötedeki Serrose;
    Bana kırtasiyeyi sevdirdin , dolayısıyla kücük seylerle de mutlu olabilineceğini hatırlattın..
    Bana kitapların tek dost olduğunun üstünü çizdirdin..
    iyiki karsılasmısım videolarınla :))
    Yalnız değilsin bunu bil..
    Yazacağın şeyleri sabırsızlıkla belkiyorum.:))

    YanıtlaSil
  15. Bu yazı beni rahatlattı ne söyleyeyim .. Tebrik ederim Sayın Serrose başarılarınızın devamını öyle böyle değil çok diliyorum :)

    YanıtlaSil
  16. Sizi severek takip ediyorum.Genellikle sessiz bir okuyucu olsam da bu tip durumlarda sessiz kalamam. Bundan sonra daha çok yazacağim.Ne kadar sevildiğinizi ve ne kadar çok hayata dokunduğunuzu bilin...Kediler de bi harika! Benim de sarman cinsi dişi Susam adinda bir kedim var.Tiramisuyu görünce gaza geldim. Yavru bir erkek ben de alacağım inşallah. İçiniz her sıkıldığında ve yalnız hissettiğinizde onlar da sanki hissediyorlar ve sevdiriyorlar kendilerini.Terapi gibi...Yoshi ve kedilerinizle siz çok güzel bir ailesiniz.Hep mutlu olun, huzurlu olun inşaallah :)

    YanıtlaSil
  17. İlk filmin benim 6.sınıfta gittiğim ilk ask filmim,2.favori aşk filmim:)sonkini izlemedm listemde:)Filmler mutu eder insanı

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül