2 Ekim 2013 Çarşamba

Prunusbox Ağustos Kutusu

Ekim ayında Ağustos'tan bahsetmek çok garip :) Ama farklı ürünler olduğu için pas geçmek istemedim.Prunusbox Ağustos ayından itibaren zamlandı.1470 yen'e çıkarıldı.(29.40 TL civarı)
Ben genel olarak Prunusbox'tan çok memnunum.Umarım bozmazlar bu düzeni.Her ay kesinlikle tam boy ürün çıkıyor içinden.Deneme boy ürünler de gayet tatmin edici oluyor.

Ağustos kutusundan çıkanlar

Puresa Hydro Gel Mask
Bu maskeyi çok denemek istiyorum.Hatta denerken videosunu çekmeyi de düşünüyorum.Çok ilginç olacak sanki :) İçerisinde kolajen ve Royal Jelly bulunuyormuş.Japon kozmetiğinde kolajen çok büyük yer tutuyor.İçeceklerinde bile bulunuyor.
Kolajen ne demek diye araştırdığımda çıkan bilgi şudur:
Cildin yaşlanmasını durduran,kırışıklıkları gideren,saçları ve tırnakları güçlendiren doğal bir Aminoasittir.
Bunu okuyunca maskeyi kullanmayı öne aldım :)

Pesca Basic Pycno UV ColorVeil
Pesca markasını da ilk defa duyuyorum.SPF35 olan bir krem.Günlük kullanılması öneriliyor.Makyaj altına da kullanılabilirmiş.Yüzümde henüz kullanmadım ama elimin üzerinde denediğimde nemlendirmesini beğendim.Kokusu biraz hissedilir ama ağır değil.Yüzümde denediğimde daha detaylu yazarım.Ürün tam boy çıktı.Ve 4200 yen ücreti var.(84 lira)

Platius Creamy Up  Rose
Gül aromalı diş macunu.Dişleri güçlendirmeyi,parlatmayı ve beyazlatmayı vaad ediyor.Henüz denemedim ama Eylül kutusundan aynı serinin ağız yıkama suyu geldi ve ne yazık ki sevmedim.Bakalım macun nasıl olacak?

Garlinu.F Cilt Bakımı Seti
Sarımsaklı cilt bakım seti.Yoshi sarımsak manyağı olduğu için mutfakta bolca kullanıyoruz ama cilt bakım ürünlerinde sanırım ilk defa duyuyorum.Bu yüzden hem çok merak ediyorum hem de elim pek gitmiyor şimdilik.Bakalım nasıl olacak :)

Pantene Clinicare Full&Thick
O kadar güzel kokuyor ki.Sırf kokusu için satın almayı düşünüyorum.Japonya'daki şampuan fiyatlarına göre biraz pahalı bir ürün.Kullanıp,etkisini görüp sonra karar vereceğim.Ama çok güzel kokuyor :)


Bu ayın kutusunu da çok sevdim.Üyeliğimi devam ettireceğim.

Türkiye'de bu sistemi uygulayan bir firma Vanilya kutu.Ayda 35 lira'ya böyle sürprizler yapabilirsiniz kendinize.

Siz de kendinizi ödüllendirmek isterseniz  sizi buraya alalım tık tık (Türkiye)

Vanilya kutu yazılarım için buraya tık tık

Prunusbox yazılarım için buraya tık tık


Buyrun videoya :)


4 yorum:

  1. prunusbox Türkiyede faaliyette mi?

    YanıtlaSil
  2. Bunların yurt dışından türkiyeye gönderilenleride olsa ya :/ Vanilya Club üye oldum bu ay umarım tatmin eder :) siteye göz attığımda çok fazla marka seçeneği göremedim. prunusbox baya cömert görünüyor.

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül