6 Ekim 2013 Pazar

Günlerden Böyle İşte



İster Sonbahar hüznü diyelim,ister Türkiye'den yeni dönmenin vermiş olduğu boşluk ya da ne dersek diyelim işte.
İyi değilim bu ara.
İçimden yaşama sevinci çekilmiş gibi.Mutlu olabileceğim bir şey yokmuş gibi.
Çok şükür her şey yolunda ama olmuyor işte.
Her daim bardağın dolu tarafına bakan ben,bardağın boşundan başka bir şey göremez oldum.
Geçecek biliyorum.
Çünkü bu ben değilim.
Dünyanın iyi bir yer olduğuna,iyi insanların varlığına inanlardanım ben.
Ama bu ara kötü insanların varlığını bilmek canımı sıkıyor.
Geçecek biliyorum.
Hatta geçsin,gitsin diye sizden dua,enerji,iyi niyet bekliyorum.
Siz bana iyi geliyorsunuz çünkü!





13 yorum:

  1. Dua istersinde etmez miyim... Ayrıca pozitif enerjimden de yolluyorum sana, bir an önce kendi haline dön, eskisi gibi mutlu ol diye :)

    YanıtlaSil
  2. Sergul seni uzun suredir takip ediyorum. Ve bu huzunlu halin beni de uzuyor. Japonya'da ailenden uzakta mutlu degil misin yoksa? Seni anliyorum cunku ben de ailemden uzakta, farkli bir ulkede egitimimi surduruyorum. Ama en azindan burada sevdigim arkadaslarim, dolu gecen bir hayatim var. Bunlar ozlemimin dinmesine yardimci oluyor. Senin ise sevdigin bir kocan, bir yuvan var. Sahip oldugun guzel seyleri dusunerek mutlu olmani tavsiye ederim sana. :) Dunyada o kadar cok problemi olan insan var ki, sahip olduklarini dusunerek sukretmek sana iyi gelecektir.

    YanıtlaSil
  3. Aynisi banada oluyor bazen.. kendi kabuguma cekikip.. kimseyi gorup duymak istemiyorum.. Etrafina bakiyorsun gulup egleniyorlar, gozleri guluyor. Sende sevdiklerini mutlu etmek icin guluyorsun aka gozlerin gulmuyor... ahh ahh bununla ilgili daha cook sey yazabilirim.. ama geciyor :))

    YanıtlaSil
  4. canımmm... biliyor musun bu gün nişanlımla bir yerde otururken ona senden bahsettim. hani sen instagramda bir resim paylaşmışsınya üzgün bi anında hani Yoshi seni yemeğe götürmüş mantarlı birşeyin resmini koymuşsun. insanı küçük şeler mutlu edebiliyor değilmi. bu gün en sevdiğim sebzeli sandviçi yerken aklıma sen geldin işte. İnan bende bu günlerde senin gibiyim, içim sıkılıyo hayattan umudum azaldı, hatta düşüne düşüne içimi sıka sıka şuan midem ağrıyo delinir gibi...zor günler geçiriyoruz. Evlilik yaklaştığında çoğu insanın yaşadığı türden şeyler bizimkisi de...ama zor geliyor işte bıktım diyorum bazen! hayat okadar karanlık gözüküyor ki gözüme...ama kendimi silkeliyorum mutlu olmak zorundayız çünkü. Hayatı seversek o da bizi sever ve inanalım ki geçsin bu günler...ne demiş bilmişin biri 'yüreğimde yeşil bir dal saklarsam şarkı söyleyen bir kuş gelecektir'...

    YanıtlaSil
  5. Allahu teala yar ve yardımcın olsun..

    YanıtlaSil
  6. Bazen hepimize olur öyle... Geçeceğini bilmek güzel. Daha katlanılır yapar "böyle" günleri... Çok içtensin, güzelsin, aşıksın... Daha ne olsun, derin bir nefes al, buna şükret, can-ı gönülden ama! Geçecek biliyorsun:)

    YanıtlaSil
  7. Bazen hepimize olur öyle... Geçeceğini bilmek güzel. Daha katlanılır yapar "böyle" günleri... Çok içtensin, güzelsin, aşıksın... Daha ne olsun, derin bir nefes al, buna şükret, can-ı gönülden ama! Geçecek biliyorsun:)

    YanıtlaSil
  8. Herşey güzel olucak Sergül ablacım seni tanımadan çok seviyorum sana bendeki bütün güzel pozitif ne dersen artık bütün enerjimi iyi dileklerimi yolluyorum tut onları:)) Güzel günler bizi bekler eyvallah dersin olur biter geçer giderrr :)

    YanıtlaSil
  9. Yine gözlerinin içi gülen,
    yaptığı ya da aldığı minicik şeylerle mutlu olan bir serrose görmek istiyorum

    YanıtlaSil
  10. Allah ferahlık versin inşallah Sergül abla.Havalardan galiba herkeste bir hüzün dalgası var.Sen de biliyorsun zaten, geçecek.

    YanıtlaSil
  11. Sen benim yaşama enerjime iyi gelen öğelerden birisin, senin bloğun videoların her daim iyi gelmiştir bana. O yüzden ruh halinin iyiye dönmesini içinin cıvıl cıvıl yaşam enerjisiyle dolmasını istiyorum. Allah sıkıntılarını çeksin alsın içinden yüreğini hafifletsin canım benim ..

    YanıtlaSil
  12. Buradan pazartesi sendromundan sonra kalan tüm pozitif enerjimi gönderiyorum :) Bana bişey kalmasa da idare edicem artık hadi biraz gülümse :)

    YanıtlaSil
  13. Sergül selam,

    dün gece rüyama girdin =)
    Böyle açık hava hayvanat bahçesi gibi bir yerdeyiz, atlar, zebralar, keçiler filan olan. Hayvanları seviyorsun, sana iyi geliyor burası. Böyle mutlu huzurlu bir hisle uyandım (buraya bi not düşmeli: 3 gün önce ameliyat olduğum için, geceler çok zor geçiyor, ya uyuyamıyorum, uyursam da kabuslarla ve bağırarak uyanıyorum filan. Bu huzurlu rüya ilkti yani).
    Şimdi nasılsın? Umarım daha iyisindir.

    Bazen yaşamda bir şeyler bizi girdabına alıyor, giderek daha derinlere çekiyor, çekiyor..bir an önce bu ruh halinden kurtulabilsen. TR'den dönünce bazen ben de düşerim o kuyuya. Çıkmar her seferinde daha zor olur. Gez, gül, Bruno Mars dinle, sana ne iyi geliyorsa onu yap. Dinlen ve kendini dinle, düzel çabucak olur mu? ^^

    Karamel'i de benim için seviver =) Çok güzel bir hayvan bu ya, kıskanıcam sizi nerdeyse ;)
    Çok sevgiler..

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül