16 Eylül 2013 Pazartesi

Tatil Bitti



Öncelikle anneme çıkış fotoğrafı için teşekkür ederim.Bugün Pazartesi ve ne yazık ki İnstagram ile Pazartesi yok.
Japonya'ya dönüyor olmam sebebi ile paylaştığım fotoğraflara bakmak istemedi pek canım.
Güne hatta haftaya bu seri ile başlayanlar beni affetsin lütfen.

6 haftalık tatil bitti.4 haftası yalnız 2 haftası Yoshi ile geçecekti olmadı.Yoshi izin alamadı ve gelemedi.
Gelemediği için de beni çok zorladı.Adam kendi ülkesinde,kendi şehrinde depresyona girdi.
Hadi gel,gel,gel dedi durdu.Tamam gün ver biletimi değiştireyim dediğimde ise şaka be şaka dedi hep.
Cidden zor günlerdi yani :) Dönünce gırtlaklıyacağım onu :)

Benim için süper bir tatil oldu.İyi bir moral deposu.Hem yiyecek içeceklerle midemi depoladım,hem her günümü sevdiklerimle geçirip maneviyat depoladım.
Türkçe sohbet edebilmek ise tabii ki en güzeliydi.Başını ağrıttıklarım affetsin :)

Japonya'ya dönünce bol gezi yazısı gelecek inşallah.Ben şimdi yol yorgunu ve jet lag olacağım.Beni dürtün hadi yaz falan derseniz sevinirim.

Bu sene daha mutlu dönüyorum Japonya'ya.Çünkü Yoshi haricinde beni bekleyen bir işim ve okulum var.Bu insanı acayip motive ediyor.Onu anladım.Küçük yerde yaşarken veda günlerinde çok fena oluyordum.Çok şükür diyelim.


Uzun lafın kısası gidiyorum ben.

İnşallah iyi bir yer hostesine denk gelirim.Sorunsuz bavulumu verir ve sağ salim varırım evime.Benim için dua edebilir misiniz?


Ben yokken Facebook'taki tatil albümüme bakabilirsiniz.Buraya tık tık



16 yorum:

  1. Merhaba. .bu sene ben vatanima gidemedim..annecigimi göremedim...seni takip ettim..gezdigin yerlerde gezdim. .gördüğün yerleri gördüm. ..doğanın denizin kokusunu hissettim...o esen ruzgarin bile bir kokusu vardı benim icin..yanii ben öyle hissettim..seni tanıdığıma cok sevindim Serrose ♥♥

    YanıtlaSil
  2. İyi yolculuklar canım
    Uzun yolun sonunda seni bekleyen birinin olması ne güzel

    YanıtlaSil
  3. iyi yolculuklar sergül abla valla sanki kendi ablam gidiyomuşda bende veda ediyomuşum gibi hissettim.Dönünce bizi unutma yazılara devam kocaman sevgiler :)

    YanıtlaSil
  4. İyi yolculuklar sergül abla sanki, kendi ablam gidiyomuş da bende uğurluyorum gibi hissettim.Dönünce bizi unutma yazılara devam kocaman sevgiler :)

    YanıtlaSil
  5. Sergülcüm, iyi yolculuk,

    Egede genelde böyle diyorlar hatırladığım kadarıyla, iyi yolculuklar yerine :) Header resimlerini genelde çok beğeniyorum ama bu resmini bir ayrı sevdim, çok huzurlu, mutlu ve dingin bir halin Allah bozmasın :)

    YanıtlaSil
  6. İyi Yolculuklar. Sağ salim ve rahat varırsın Japonya'ya ve yer değiştirmeye çabuk alışırsın inşallah. :) Sevgilerimle, yazılarını beklemeye devam ediyor olacağım. :))

    YanıtlaSil
  7. Yolun açık olsun canım, iyi yolculuklar umarım herşey yolunda gider sorunsuz kavuşursun evine..

    YanıtlaSil
  8. iyi yolculuklar.kocacığını bekletme.hasret çekmek ayrı kalmak zor.aile zor eş hasreti daha zor :)

    YanıtlaSil
  9. İyi Yolculuklar :). Kendini kötü değil de iyi hissetmene sevindim =). Çünkü genel de geri dönüşler zor olur. Bu sefer seni bekleyen ve heyecan veren şeylerin olması güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
  10. Sevgili Sergül dualarım seninle. Sağ salim huzur içinde evine varırsın inşaAllah. Ve hemen yazmaya başlarsın =)

    YanıtlaSil
  11. Merhaba,öncelikle sana iyi yolculukla:)) Ben seni BİLGENTOLİS'İN bi videosunda onun önermesiyle takip etmeye başladım ama 1 haftada nerdeyse tüm videolarını izledim adeta bağımlın oldum sebebine gelince seni, videolarını ve yazılarını çok samimi buldum:) bu samimiyetinin ve başarılarının devamını dilerim <3

    YanıtlaSil
  12. Merhaba,öncelikle sana iyi yolculuklar:)Benim seninle tanışmam çok tesadüf oldu aslında BİLGENTOLİS'in bi videosunda senden bahsetmesiyle başladı seninle ve güzel videolarınla tanışıklığım çok ta iyi oldu 1 haftada neredeyse tüm videolarını izledim seni herşeyden önce çok samimi buldum başarılarının devamını dilerim görüşmek üzere <3

    YanıtlaSil
  13. merhaba,çok içten ,samimi bir tarzınız var..umarım tekrar ailenizle güzel tatiller geçirirsiniz..ben de bloguma beklerim..mutluuklar .sevgiler..

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül