6 Eylül 2013 Cuma

Kardeş Dediğin!



Kardeş dediğin...


 ablasını taklit eder :)

Gülşah'ın durumunu biliyorsunuz.Bu sebeple normalden daha taklitçi oluyor sanırım.Normalde en büyük modeli benimdir.Benim gibi olmak ister genellikte.
Zaman zaman Seray'ı da taklit eder.Kahve içmesi onun özentisidir mesela :)

Geçenlerde Antalya'da bu pozu çektirmiştim.Herhalde Facebook'ta görmüş olmalı.Bugün gittiğimiz pidecide cep telefonu ile her şeyi fotoğrafladı.Masanın üzerindekiler,duvardakiler falan da nasibini aldı.Sonra bana hadi beni çek dedi ve bu pozu verdi.
Annemin de benim de aklıma hemen benim bu pozu aklımıza geldi.

Kardeş dediğin ablasını taklit ederek büyür demek yanlış olmaz değil mi?


7 yorum:

  1. Evet ya kötü bir yanı da o bunu anlayınca onun sevdiği şeyleri yapmanın seni özenti gibi hissettirmesi.

    YanıtlaSil
  2. evet kardes dedigin ablasini taklit ederek buyur cok dogru. benimde bir erkek kardesim var bana kucuk annem der:-) oyle degilmi abla olmak kucuk anne olmak demektir, abla olmak en guvenilir koruyucu en iyi arkadas demektir...kardes cook degerlidir. adi ustunde karindas...bazen kardesime derimki dusunsene biz senle ayni karinda buyuduk en bebekken~_~

    YanıtlaSil
  3. Ayyy canım benim ya olsun valla sizinle olsun da taklitte yapsın her birşeyi yapsın insanın kardeşi canı ciğeri valla bende erkek kardeşim var erkek kardeşle biraz uzak oluyor insan kız kardeşim olsun isterdim .

    YanıtlaSil
  4. canım ya çok tatlı,
    ablalar örnek alınır her zaman,
    kardeşin de çok güzel,
    Öpücükler gönderiyorum ona
    sevgiler

    YanıtlaSil
  5. çok şanslı ki senin gibi bi ablası var :)

    YanıtlaSil
  6. Kardeşin çok tatlı, benimde kendimden iki ve yedi yaş küçük kız kardeşlerim var. İki yaş küçük olan her şeyimi taklit eder, bir de inkar eder. En küçüğümüz de ortancayı taklit eder. Peki sen ablana özenmez misin?:))

    YanıtlaSil
  7. Ablası olduğun için Gülşah çok şanslı. Ama böyle özel kardeşlere sahip olan bizler de bence çok şanslıyız. Bu pozun suçlusu Dalton Kardeş :) Çok şekersiniz , Allah aranızı hiç bozmasın.

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül