7 Ağustos 2013 Çarşamba

Lens Market Alışverişim


Bildiğiniz gibi ben gözlüklü biriyim,lens kullanmayı çok tercih etmiyorum.Ama bu hiç kullanmıyorum demek de değil.Özellikle güneş gözlüğü takacağım günlerde lensli oluyorum genelde.
Aylık ya da yıllık lensleri tercih etmiyorum.Günlük lensler benim için çok ideal.Kullan ve at.Temizle,suyunu ekle gibi dertleri yok.Böylece lens takmaya uzun ara versem de yeni bir tane ile başlıyorum.
Japonya'da lens alabilmek bir ölüm.Her defasında ama her defasında doktor kontrolü şart.Lens doktoru demek saatlerce beklemek demek.2 senedir mecbur kalmadıkça Türkiye'den alıyorum lenslerimi.Zaten numaramı bildiğim için sorun olmuyor.
Geçen sene Söke'deki bir gözlükçüden satın almış ve iç beğenmemiştim.Bu sene ne alsam nereden alsam diye düşünürken İnstagram'da Just make up'ın lens alışverişi fotoğrafını gördüm.
Hemen siteyi ve bu markayı sordum.İkisine de onay verince hemen siparişimi verdim.
Siparişiniz alındı mailinden 10 dakika sonra bir mail daha geldi.Siparişiniz kargoya verildi diye.Önce şaka falan sandım ama takip kodu falan da olunca inandım.
Ertesi gün kargom elimdeydi.3 günlük lensim kaldı idareli kullanayım diyordum çünkü bu kadar hızlı geleceğini düşünmemiştim.
Umarım öyle denk gelmemiştir.Sürekli böyle hizmet veriyorlardır.Yani ben de memnun kaldım hem siteden hem de bu model ve marka lensten.

Kimler lens kullanıyor?

Just Make Up'ın bloğu (artık güncellemiyor ama :( ) için buraya tık tık

Lens Market sitesi için buraya tık tık

14 yorum:

  1. yaklasık 16 senedır lens kullanıyorum ondan once de 1 yasında gozluk kullanmaya baslamıstım yanı gozlerımden derdım ccooook fazla:)denemedıgım marka ve cesıt kalmadı sana cıba vısıon un lenslerını denemenı onerırım.bende gozumun hassasıyetı dolayısıyla cıba nın gunluk lenslerını kullanmaya basladım daha dogrusu hep bu markayı kullandım ama gunluk lensıne 2 senedır basladım.dr ların dedıgıne gore gozde yokmus gıbı hıssettıren ve korneayı en az yıpratan marka lens maddesının yuzde 99 unun sudan olusması nedenıyle cıba vısıon mus.bu kullandıgın markadan sonda cıba yı deneyınce farkı anlayacaksın emınım.ayrıca bende yıllardır lens marketten alısverıs yapıyorum benım mumaralarım dunyada cok az uretılmesıne ragmen n zaman sorsam ellerınde bulunuyor olmadıgı zamanlarda bıle bana deneme lenslerı yollayıp y.dısından numaram gelene kadar ıdare etmemı saglıyorlar baska hıcbır sıteden asla lens almıyorum.

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullan :) iyi bayramlar :)

    YanıtlaSil
  3. Bende lens marketten yaklaşık 15 gün önce lens aldım. Akşam üzeri 3'te sipariş verdim ertesi sabah öğlene kadar elimdeydi. Hızlılar yani. Sende güle güle kullan lenslerini.

    YanıtlaSil
  4. yaklaşık 4 senedir bu siteyi kullanıyorum ve çok memnunum :) hem hızlı kargosu hem de müşteri hizmetleri mükemmel işliyor

    YanıtlaSil
  5. sergül abla ben 2 senedir gözlük kullanıyorum çok nadir çıkarıyorum gözlükleri çünkü yazıları asla okuyamıyorum göz numaram düşük olmasına ragmen okuyamıyorum ve lens kullanmaya ilem karşşı bu günlük lenslerin kullanımı daha mı kolay ve 1 kutunun içinde kaç adet bulunmaktadır ?

    YanıtlaSil
  6. Yillardir gozluk kullaniyorum, ben de dedigin nedenlerden oturu ve ozel gunlerde lens kullaniyorum. Gunluk lenslerin rahatligi baska hic bir lenste yok. lensmarket.com dan bugune kadar kendim ve esim icin sayisiz siparis verdik, hicbirinde sorun yasamadik, ki esimin hem astigmat hem miyopu var ve torik lens kullanmasi gerekiyor, baska sitelerde temin etme sikintisi vs. ilgilenilmeme durumlari yasadik ama deneme lensi vs. sorulara hizli donusleri gibi pek cok durumda memnun kaldik. Tek geciyorum bu siteyi umarim hic bozmazlar, sizin de memnun kalmanuza ayrica sevindim.

    YanıtlaSil
  7. 1-2 sene sonra lens düşünüyorum,bu markayı dikkate alacağım.

    YanıtlaSil
  8. Ben de aynı markanın aylık lenslerini kullanıyordum. İki sene bu markayı kullandım ve çok memnundum. Son sefer ise gözlükçü başka bir marka (Elegance) önerdi ve deneyeyim dedim. Pek sevemedim malesef. Sevmediğim için de elim hep gözlüğe gider oldu. Bu kadar sık gözlük kullanmıyordum lense alıştığımdan beri.

    YanıtlaSil
  9. bende yaklaşık 2 buçuk senedir lens kullananlardanım. neredeyse 1 senedir de renkli lens kullanıyorum. lenslerimi değiştirme sürem yaklaşıyor. bu site çok iyi oldu benim için :)

    YanıtlaSil
  10. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  11. meritamon arkadaşa tamamen katılıyorum. Cıba bir numara ama günlük lenste benim Dia ve BC değerimde ürünleri yok maalesef. O yüzden ben de soflens almak zorunda kaldım. Cıbayı tercih ederdim ama bu da iyi. ben de lensmarketten alıyorum hem de yüklüce alıyorum. 4 al 3 öde kampanyaları süper, böyle alındığında daha hesaplı oluyor. sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba dia ve bc nız nedır cıba dan once kullandıgım gunluk lens ın daha cok cesıdı vardı onu da tavsıye ederım. johnson and johnson true eye

      Sil
  12. bende lens marketten çok memnun kalmıştım. 3 yıldır kontak lens kullanıyorum.

    YanıtlaSil
  13. Çalışırken mutlaka gözlük kullanıyorum, ama hafta sonları ve çalışmadığım diğer günlerde lens kullanıyorum. Benim tercihim aylık lensler ama günlük lens de deneyebilirim..

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül