17 Temmuz 2013 Çarşamba

Neler Aldık Neler :)



Bize yakın bir yerde Fossil Outlet olduğunu öğrendikten sonra paramı biriktirmeye başladım.İlk gittiğimde de cep delik dönmüştüm eve bu sefer de aynı şey oldu.
Fossil saatleri ile sevdiğim bir marka idi.Şimdi gözlüklerine ve çantalarına da aşık olduğum marka.Outlet olduğu için %50 indirim çok ama çok cazip.
Bakınız yine gözlük aldım.Yeni gözlüğüm nasıl?
Geçen sefer de  2 adet Fossil güneş gözlüğü almıştım.Okumak için buraya tık tık

Ve bu sefer abartıp ya da çıldırıp 4 adet çanta aldım.Hepsine bayıldım.bugün bunu kullandım :)

Başka başka neler aldık izlemek isterseniz buyrun videoya.Üstelik yanımda bir konuk da var :) Yoshi de alışveriş yaptığı için birlikte çektik videoyu.Umarım hoşunuza gider :)




İlk Fossil alışverişim için de aşağıdaki videoya buyrun :)




Keyifli bir gün olsun hepimiz için :)
Sevgilerimle

19 yorum:

  1. Videoda izleyince de bayılmıştım,burda da söyleyeyim : Çantalarının hepsi harika ! Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba sirinmi sirin tatlimi tatli sergul cok cok tesekur ederim japonyayi tanittigin icin.cok uzun zamandir merak ediyordum ama hep ingilizceydi.deliriyordum izledigim videolarda .ne kadar tatli bir ciftsiniz bayiliyorum size.

      Sil
  2. Oh oh oh hepsini güle güle kullanın ^^

    YanıtlaSil
  3. (Sergül Ablanın alışverişine)
    Ayakkabılar çok güzel altı cidden çok iyimiş. Kışın karda giyilirse kaymayı engeller sanırım..
    Nike'nin yelpazesi güzelmiş Dev gibi
    -Ben ev dekorasyonunda odamı dekore ederken tamamen Boyner EV-DE'den alıyorum
    veya Bahaustan termoslar güzelmiş metal olanlarından alsaydın soğuk su doldururdun soğukluğunu kaybetmezdi ama sanırım bunlarda kaybetmiyor..
    -Mini bardak altlığı çok güzelmiş yaa.
    Çok yaratıcı ben genellikle hasır tarzında seviyorum ama bunlarda çok güzelmiş. Mutfak masasının köşesinde durabilir çok güzel olur.Yeni çanta cıvıl cıvıl.:p Çok güzel plaja giderken bile kullanılır bence 4 Çanta uvv.. Bence aldığın çantaların 4'üde birbirinden güzell. Hayırlı olsun.
    Güneş gözlüğüne bayıldım Ben kendime uygun birşey bulamıyorum yaa. Ya tarzını beğenmiyorum yada rengini zaten çevremdekiler benim bu hiç birşeyi beğenememe huyumdan şikayetci Ama bu gözlük sana yakışmış sana genellikle iri gözlükler yakışıyor.
    (Yoshinin alışverişine)
    -Çok zevkli seçim bence yoshi amca ben beğendim o ceketi onu özellikle siyah hafif dar paça pantolonların üstüne tercih edebilirsin Japonyada havalar nasıl bilmiyorum tam fakat kışın iyi gider gib ah ayrıca japonya çok yağmurlu yağmurlu günlerde giyerse çok hoş olacaktır ve yağmurluk gibi duracaktır buda bir ayrıcalık bence.
    -Çantayı çok beğendim fakat bence böyle siyah ile koyu arasında giden bir renk tercih edebilirdin ama buda güzell. Genişmiş baya içine herşey sığar
    -Sırt çantalarına bayılıyorum son zamanda bir gece ansızın o çantayı kaçırmak için kapınızı çalabilirim bilginize çok beğendim çünkü mini çanta ile aynı renk olması çok iyi olmuş bence rüküş olurdun yoksa.
    (İkinizde yine çok güzel bir video çekmişsiniz. Yoshinin olmasıda çok güzel olmuş yoshiden bekliyoruz yine böyle videolar Teşekkürler sergül abla yine harikaydınız. (Okurken sıkılmıyorsundur umarım )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayakkabilar yazlik canim ;) ince bir kumasi var karda giymek namumkun yani ;)

      Tesekkurler upuzun yorumlar icin ;)
      videolar gelecek insallah

      Sil
    2. Emre turkmenoglu merhaba ilk defabenim kadar uzun yazi yazan birini gordum

      Sil
  4. Yazlık çantana ve gözlüğüne bayıldım.Hepsini güle güle kullanın.

    Nazlı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederim Nazli

      Sil
    2. Sanirim ilk yazıyı koymayi başaramadım galiba samsung not 2 den yazıyorum hatalar bu yüzden konuş yaz bölümü .çok çok teşekkür ederim japonyadaki günlük hayat videolarımız icin. çok uzun zamandır merak ediyorum japonyadaki hayatı sayenizde öğreniyorum çok çok sağolun şirin mi şirin tatlımı tatlı sergül kato.eşinizle beraber çok tatlısınız çok imreniyorum size ne kadar tatlı bir çiftsiniz.

      Sil
  5. ben kendim almışım gibi izledim yazısı düşmüş olmasına üzüldüm gözlüğünün yoşinin cüzdanına bayıldım ..

    YanıtlaSil
  6. Ama ben çantalara gözlüğe hepsine her şeye bayıldım. Yolculuk ne zaman? Seyahat çantamda neler var 2? görecek miyiz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederim.Ay sonu buyuk ihtimalle gorebilirsiniz ;)

      Sil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül