16 Temmuz 2013 Salı

Merak Ediyorum #1

*fotoğrafın yazı ile alakası yok :) 

Yeni bir seri başlatıyorum bakalım ömrü ne kadar olacak :)

Hayatımın bir döneminde yolumun kesiştiği ama sonra haber alamadığım insanlar var.Onları merak ediyorum.Bu sebeple yazmak istedim.

1996 yılında ortaokula İzmir Evin Leblebicioğlu Ortaokulu'nda başlamıştım.Sadece yarım dönem gidebilmiştim.Acaba beni hatırlayan biri var mıdır o sınıftan diye merak ediyorum.

En yakın arkadaşım Gülşen vardı.Sürekli elleri terlerdi.Sınavlarda zorlanırdı.
Ön sırada Bekir ve Celaleddin miydi acaba öyle değişik isimli biri vardı.Fatih ve biri daha vardı sürekli komiklik yapardı.Yurtta kalıyorlardı.Servisle gelip gidiyorlardı.

Kütüphane sorumlusu Seçim vardı.Ne değişik ismi var diye düşünürdüm.Hayatımda bir tek onu tanıdım o isimle.Dilara vardı bir ara Facebook'ta arkadaş olmuştuk.Sonra çıkmışız arkadaşlıktan.

Birçok sima aklımda ama isimler uçtu gitti.

Okulun karşısında sürekli gittiğim kırtasiye vardı Vural abi.Ablası ile çok yakındık adını unuttuğuma inanamıyorum.Her fırsatta orada bulurdunuz beni.Sonuçta kırtasiye yani :)
Ablasını daha sonra Karşıyaka'ya gittiğimde evinde ziyaret etmiştim.Çünkü dükkana yakındı evleri.Evlenmişti.Sonra yine koptuk gitti.

Merak ettiğim şu sınıftan birilerinin de aklında ya bir dönemliğine gelmiş bir kız vardı diye düşünen var mıdır?

Benim böyle deli sorularım vardır.Yazıp rahatlasam mı diye düşündüm.Bu seri devam eder mi sizce?

Ya da serinin adını Serdar Ortaç'tan mı çalsam? Kafamda deli sorular :)

7 yorum:

  1. gerçekten bende bazen böyle düşünüyorum ben onu düşünüyorum acaba o beni düşünmüş müdür hatırlamış mıdır falan diye bence bu insanın yapısına bağlı çoğusu takmaz bile şahsen ben öyle düşünüyorum bence bu seriye devam etmelisin sergül abla blogun ve sen harikasın sen japonya ' nın gülüsün bu blog sonuna kadar gitmeli senin yazılarını dört gözle bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  2. aslında bu sorular hepimizin aklına gelmiyor mu, güzel bir seri olacağa benziyor ismine gelince serdar ortaç ta haklısın galiba çünkü başlığı okuduğumda içinden böyle bir şey beklemiyordum :)

    YanıtlaSil
  3. Hahaha ne hoş bi seri bu, kafamda deli sorular daha hoş bi isim olurmuş ama :D

    YanıtlaSil
  4. Bence de hoş bir seri olacak :) Bir ara benim de aklima gelmisti cunku hayatımızdan gecen herkes bir seyleri anlatiyor öğretiyor aslinda diye düşünüyorum. .

    YanıtlaSil
  5. :)) evet kafamda deli sorular serisi devam etmeli. benze soruları ben de soruyorum kendime :))

    YanıtlaSil
  6. Kafamda deli sorular bence yazılmaya devam edilmeli. Çok eğlenceli bir seri başlangıcı gibi duruyor yazı. Bazen benimde acayip sorular geliyor aklıma. Ama yazsam da cevabını alabilir miyim bilmediğim sorular. :)

    YanıtlaSil
  7. http://evinleblebiciogluortaokulu.meb.k12.tr/ okulunun web adresi.... belki yazışmak seninle ilgili kayıtları istersin. Sınıf listeni istersen onlarda üşenmeyip çıkartırlarsa sana gönderebilirler. Ya da sen geldiğinde İzmire gidersen okuldan isteyebilirsin. Okullar kapalı da olsa yaz tatilinde okulda nöbetçi müdür yardımcıları oluyor.

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül