10 Temmuz 2013 Çarşamba

Mayıs-Haziran Bitenler ve Çöpe Gidenler

Bitenler

-Vitala New Granola 
 Yeni ürünler denemeye bayılan biri olarak ithal ürünler satan bir mağazada bu müsliyi görünce hemen sepete attım.Bazı sabahlar bu tarz şeyler yemek kolayıma geliyor.Ama bu müsli değil sabah günün hiçbir saati yiyebileceğim bir şey değil.Çok ama çok kötü bir tadı var.Ne yapsam olmadı.Bal ekledim,muz ekledim,çilek ekledim bana mısın demedi.1-2 yemelik daha vardı çöpe attım.Olur da denk gelirseniz dikkat edin derim ben.

-Heladiv Papatya Çayı
Bitki çaylarına bayılan biri olarak bunu da satın aldım.Ben Türk markalarını bu konuda çok başarılı bulduğum için bu ürün pek hoşuma gitmedi.Ama hepsini içtim bitti.

 -MK Customer Natural Pure Cotton
Bu pamuğu sevmedim, sevemedim.Fiyat olarak ucuz olmamasına rağmen bence ucuz pamuklar kadar kötüydü.Tek bir pamuk asla yeterli değildi.Bitti çok şükür.Bir daha almayı düşünmüyorum.

-Dove Expert Care Şampuan ve Saç Kremi
Yoshi de ben de bayıla bayıla kullanıyoruz dove ürünlerini.Bu sebeple tekrar tekrar aldığımız bir ürün.Tabii ürün değiştirme meraklısı olarak bu huyu kocama da bulaştırdım.Döner dolaşır dove'da kalırız.

-Pantene Pro-V Şampuan
Alışverişe gittiğimde indirimde görünce almıştım.Yoshi her gün duş aldığı için bizim evde şampuan çabuk bitiyor.Bu sebeple bolca bulunduruyorum.Bu da çabucak bitti.Güzeldi tekrar satın alırım büyük ihtimalle.

-Lux Dream Delight Duş Jeli
Kendisi yeni satın almış olmama rağmen ikimizin de favorisi oldu.Hatta burada yazdım tık tık  Süper bir kokusu ve yapısı var.Biraz erkeksi bir koku ama kesinlikle süper.Hatta çekici bir kokusu var.Kesinlikle yeniden alınacak bir ürün oldu bizim için.



-Dalan D'olive Yoğun Bakım Kremi
Bayılarak kullanıyorum.Bu bitirdiğim kaçıncı kutu bilmiyorum.Seviyorum hem de çok :)

-Babu Banyo Tozu
Ahhh bu seriye de bayılıyorum.Merak eden olursa bunlarla ilgili bir video çekebilirim.Küveti doldurduktan sonra 1 adet bu kalıptan atıyorsunu ve mis kokulu banyonuz hazır :) Hep alacağımız bir ürün.

-Arko Nem Doğal Bakım Yüz,el ve vücut kremi
Bu ürünü de çok seviyorum.Daha önce de kullanıp bitirdim.Tekrar alacağımdır.

-Peelu Whitening Plus Diş Macunu
Bu bir Glossybox  kutusundan çıkmıştı.Çok beğendiğimi söyleyemem açıkçası.Satın alacağım bir ürün değil.Yapısını hiç beğenmedim

-Youngblood Mineral Fondoten -Golden Tan
Bu bana Vanilya Kutu'dan çıkmıştı.Okumak için buraya tık tık. Video çektiğim günlerde evde kullandım.Yapısı güzel ama pahalı bir ürün.Satın alacağımı düşünmüyorum.Ama şans verilebilir bir ürün bence.

-Burt's Bees Lemon Butter Cuticle Creme
Çok severek kullandığım bir üründü.Kesinlikle işe yarıyor ve güzel kokuyor.Bu ürünü bir sette satın almıştım.Bir dahaki sefere tam boyunu alabilirim.

-Kruidvat ve Flink & Sauber gözlük temizleme mendilleri
Bunları Türkiye'den satın almıştım.Çok severek kullanıyorum ve kesinlikle işe yarıyorlar.İlk Türkiye seyahatimde satın alacağımdır.




-Mite Mite Watashi Wo Meete Akne Losyon
Bu ürün bana Prunusbox'tan çıktı.Şuanda bu ürünü kullanıyorum.Başka şişeye aktardım ve bitmek üzere.Çok işe yaradığını ve çok sevdiğimi söyleyemeyeceğim.Satın alacağımı düşünmüyorum.

-Dove Beauty Moisture Yüz Yıkama Jeli
Bu üründen sanırım 2. bitirişim.Severek kullanıyorum.Tekrar satın alabilirim.

-Funky Farm Banyo Köpüğü ve Duş Jeli
Öncelikle kabı harika.İlk satın aldığımızda banyo köpüğü olarak kullandık.Kesinlikle çok güzel köpürüyordu.Sonrasında sıkılınca duş jeli olarak kullanmaya başladık.Duş jeli olarak pek sevemedik açıkçası.Ama bu koca ürünü sonunda bitirebildik.Bir daha denk gelirsek satın alabilirim.


 Çöpe Gidenler

-Oriflame Tender Care Chocolate
Bu ürünü ablam Ekim'de geldiğinde bırakmıştı bana.O günden beri hiç kullanmadım.Kokusu değiştiği için çöpe gidiyor.

-Burt's Bees Hand Salve
Bu da aynı setten çıkmıştı.Yapısından dolayı çok sık kullanamadım.Çok kuru ciltler için ideal bir ürün ama bana hitap etmiyor.Satın alacağımı sanmıyorum.

-L'occitane Beurre De Karite Shea Butter
Bu ürün Yoshi'nin iş yerinden gelmişti.Uzun süredir bende.Nasıl kullanacağımı bilemediğim için çok sık aklıma gelmedi açıkçası.Bazen ellerime bazen de dudaklarıma kullandım ama artık veda zamanı geldi.Yapısı ve kokusu azıcık değişti.Daha fazla çekmece beklemesine gerek yok.

-Revlon Color Stays Fondöten
Alışverişe çıktığım bir gün bu seriye denk gelince satın almıştım.Satıcıdan yardım almadığımdan rengini pek tutturamadım.Sonrasında cildimi kuruttu ve pul pul görünüme sebep oldu.Zaten çok fondöten  insanı değilim.Binde bir kullanırım bu sebeple uzun süredir çekmece bekliyordu.Yapısı değiştiği için ve kullanmayacağım için çöpe gidiyor kendisi.

-Revlon Beyond Natural Fondöten
Bir yılbaşı paketinde çıkmıştı.Rengi çok koyu benim için.Aldığımdan beri hiç kullanmadım.Ve geçen gün denemek istediğimde de garip bir sıvı çıktı.Açıkçası o görüntü korkuttu beni.Bu sebeple bu da çöpe gidiyor.

-Vaseline Cocoa Butter 
Türkiye'den satın aldığım bu ürünü yarısına kadar severek kullandım.Sonrasında çekmecede unuttum.Geçen gün kullanmak için açtığımda sıvılaşmıştı.Japonya sıcağına dayanamadı sanırım.Yapısı bozuk bir ürünü cildime sürmek istemediğimden bu da gidiyor çöpe.Kokusu için tekrar alabilirim.Japonya'da satılmıyor ne yazık ki.


İşte bu kadar biten ve çöpe giden ürünlerim.Her zaman olduğu gibi ohh be diyorum arkalarından :)

Bir de video çektim.Buyrun iyi seyirler


4 yorum:

  1. Youtubede senden video gorunce ne işim varsa birakiyorum sessiz bi yere gecip hemen videolarini izliyorum. Cok seviniyorum anlicain ;) youtube kanali acmamdda blog acmamdada ornek aldigm severek takip ettigm bloggersin sergul ♥
    Bu sampuan ve sac kremleri yanlizca japonyada bu sekilde pakette satilio sanirm carrefour ve real hipermarkete baktim yoktu bu veya benzeri posette sampuan.
    İnsallah bundan sonra havalar guzel giderde seni bol bol gorebilirz youtubede. Seviorm seni kardesim

    YanıtlaSil
  2. Ben bu postun videosunu Türkiye saatine göre sabah 06.50 civarlarında izledim :) İşe gitmeden önce vaktim vardı ilk açtığım senin blog olduğu için hemen izledim :)

    YanıtlaSil
  3. Ben bu videoyu sabah 6 civarında izledim, işe gitmeden önce vaktim varsa ilk senin blog açılıyor :)

    YanıtlaSil
  4. Şampuanların paketlemelerini çok sevdim ben. :) Maliyetini de azaltmış oluyorlar böylece.. Ay acayip sevdim. :) Keşke burda da bu şekilde satılsa. Watsonsta benzer ambalajda sıvı sabun gördüm ama şampuan, cıkk, hatırlamıyorum. :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül