21 Temmuz 2013 Pazar

Dikkat Deli Var


Efendim oldum bittim saçımı taramayı hiç sevmedim.Bence çok gereksiz bir eylem.Hatta biraz da can acıtıcı.Çocukken sırf bu yüzden yıkanmak istemezdim.Pazar günleri her evde olduğu gibi bizde de yıkanma günüydü ve benim geceden karnım ağrımaya başlardı.Annem o kadar ısrarcı olmasa da ananem elinde tarakla beklerdi.Bilirdi kaçacağımı :) Tarama sürecinde milyon kez kafama tarak yemişimdir.Ananem iyidir hoştur ama huyuna gidilmediği zaman aman aman yani.
Büyüdükçe birçok şey değişti bu huyum değişmedi.Hala bana gereksiz ve sıkıcı geliyor.Saç taramaktan kaçamadığıma göre sevmeye çalışayım bari diyerek bulduğum her saç ürününe yapışırım.Ee serde üründen çabuk sıkılmak da var.Bu sebeple evde türlü türlü saç ürünü var.
Bu ara saç tarama favorisi budur.Kendisi sadece paketi için alındı.Organik saç sütü dese de kendisi losyon hatta krem kıvamında.Duştan çıktıktan sonra saçlarımı havluya sarıyorum.Havluyu çıkardığımda 1 numaradaki gibi görünüyorum.Saçlarım sık ve ince telli olduğundan çabucak karışıyorlar (gıcıklar)
Yardımcı ürünsüz saç taramak benim için işkence bu sebeple havluyla kurutulmuş saçlarımın uçlarına bir pompa bu üründen sürüyorum.Mis kokulu ve yumuşacık oluyorlar anında.
Saç kuruyınca kokusu kalmıyor ama keşke kalsa :)
Ürünü kullandıktan sonra saçlarımı taramak 1 dakikamı alıyor.Ve sonuç mutlu hatta musmutlu ben :) Tabii ki bir sonraki işkence anına kadar :)
Bu ürünü saçım temizken kullanıyorum sadece.2 günlük saça hiç kullanmadım ama yağlandırabileceğini düşünüyorum.


İkinci gün saçında ya da saçım kuruyken tarayacaksam mutluaka Gliss sıkıyorum.Yoksa zaten namümkün taramak :) Ben en çok bu Onarıcı  yani turuncu olanını seviyorum koku olarak.Şişelerce bitirdim.Hatta benim yüzümden Gülşah da bunsuz taratmıyor saçını :) Abla-kardeş dayanışması.


İşte böyle bir ben miyim saç taramayı sevmeyen ve gereksiz bulan.Ne olur yalnız bırakmayın beni :)

Bundan neden mi bahsettim.Çünkü kendi hakkımda 50 şey söylenmem istendi.Bu da maddelerden biriydi.
Kalan 49'u ne merak eden varsa buyursun videoya :)

Keyifli ve mis kokulu bir Pazar diliyorum herkese.
İyi seyirler


15 yorum:

  1. Bende hiç sevmem saç taramayı çünkü çok fazla saçım döklüyor :(

    YanıtlaSil
  2. banyoda saç kremini kurulamadan tarayınca çok akıcı taranıyor

    YanıtlaSil
  3. banyoda saç kremini durulamadan taramak çok kolay geliyor bana..

    YanıtlaSil
  4. Kesinlikle yalniz degilsin sergul abla. Bende saçlarımi anneme taratirim. Nefret ediyorum sac taramaktan. Birde saclarim gur ve ince telli. Taradiktan 10 dk sonra yine karışıyor. Ama sagolsun annem her seferinde tarar da rahatlarim :)

    YanıtlaSil
  5. küçükken saç taratmaktan bende hiç hoşlanmazdım ama artık bu aralar öyle birşey söz konusu değil :)

    YanıtlaSil
  6. Aksine ben saçımı taramayı çok severim, ama kıvırcık ve gür saçlı olduğum için sadece banyo sonrası tarayabiliyorum. Paketteki resme bayıldım!

    YanıtlaSil
  7. haha aynı benım gıbsın benım de saclarımı taramam en az 30 dk suruyor acısı da cabası.sana nashi markasının argan yagını onerırım hatta benım buldugum bır yontemım var o zaman sac taramak cok kolay oluyor.sac ıcın satılan ıkı fazlı mavı suya argan yagını da bosalttım taramadan omce calkalaıyıp onu sıkıyorum harıka oluyor.kolay gelsın sergulcum.karamelı opermısın burnundan benım ıcın:)

    YanıtlaSil
  8. Ben de ortancayım hehuu :D
    Harika olmuş ^_^

    YanıtlaSil
  9. Kuru bir cilde sahip olduğum için saçlarım da kuru. Bu sebeple banyo sonrası saç taramak benim için de işkence oluyor. Dolambaçlı ve karmakarışık açarken acı veriyor ama taramaktan başka çare yok maalesef. Ben pembesini (gliss) kullanmıştım ve saçımda yağlı bir his bıraktığı için çok memnun kalmamıştım. Acaba yok mudur hem kolay taranmasını sağlayacak hem de saçı yağlandırmayacak bir ürün? Manisa'dan selamlar...

    YanıtlaSil
  10. yalnız deilsin canım. ben sadece duştan sonra kurutmadan önce tararım. yıkanmadığım günler taraamamm:):):):)

    YanıtlaSil
  11. Sevimli ve içten bir paylaşım olmuş tebrikler :D

    YanıtlaSil
  12. Bumerang en çalışkan ödüllü bir blogu yeni keşfetmenin haklı heyecanını yaşıyorum. Takibindeyim artık :) ve bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
  13. ne çok muş saçtan şikayeti olan ..bende giliss in sarısını kullanıyorum çok memnunum ..antalya -kemer den sevgiler ..*-*

    YanıtlaSil
  14. Küçükken ben de hiç hoşlanmazdım ama kendim taradıkça eğlenceli bir hâle döndü benim için.Çok sık olmadığı için saçlarım kolay taranıyor sanırım.
    Ama kedili spreye bayıldım,mucizevi bir şey gibi duruyor :D
    Ben de yine de daha az kırılma ve saç dökülmesi olsun diye Gliss'in pembesini kullanıyorum.
    Saç maskeleri var aslında duşta ıslak saça uygulanan, onlarda saçı taramayı kolaylaştırıyor. Onlardan denemiş miydin?

    YanıtlaSil
  15. Ben taramam ki saçlarımı. :D Duşta kremlerken ve çıkınca parmaklarımla tararmış gibi yapıyorum zaten, o yeter. :) Benimkiler de ince telli ama çok fazlalar diyemem, normaller işte. ;) Elektriklenme performansı yüksek, hacim performans düşük olanlardan. :) Ama tarayınca şekillendirici kullanmak zorunda kalıyorum ve bunu hiç sevmiyorum. Taramayınca kendince bir şekil alıyor, o da beni idare ediyor işte. ;) Bir tek bağlayacaksam yarısına kadar geçiriyorum tarağı, devamı yine yok. :D
    Not: Bu arada ben saçlarımı taramadığımı sen seviyor musunuz diye sorunca farkettim. O kadar da vurdumduymazım yani. :D

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül