24 Temmuz 2013 Çarşamba

Cilt Bakım Rutinim




Bu ara cildim aslında çok iyi olmasa da videolarda güzel görünüyor sanırım.Çünkü cilt bakım ürünlerim hakkında çok fazla soru almaya başladım.

Yüzümü yıkamak için İnnisfree Jeju Volcanic Pore Scrub Foam'ı kullanıyorum.Cildimi kurutmadan,gözenekleri temizleyen bir ürün.Çok düzenli kullandığımı söyleyemem ama uzun aralar da vermiyorum.

Tonik olarakMite Mite Watashi Wo Meete Akne Losyon'u  kullanıyorum.Burada görünen kendi şişesi değil.Başka bir şişeye aktardım.Orjinal kutusunu burada görebilirsiniz.Biraz farklı bir kokusu var.Cildi yormuyor ya da yakmıyor.Ben azıcık yakan tonikleri seviyorum sanırım.Psikolojik olarak işe yaradığını düşünüyorum galiba :)

Krem olarak da kokusunu başlarda çok sevdiğim, şimdilerde azıcık değişime uğramış olan Clinique anti-blemish solutions clearing moisturizer'ı kullanıyorum.Yapısı da değişti.Neden bilmiyorum ama artık daha sıvı.Bu da bitmek üzere bir daha almam sanırım.Türkiye'de yeni bir yüz kremi bakacağım artık.Evde stok kalmadı :)

Günlük olarak bu 3 ürünü kullanmaya çalışıyorum.Dediğim gibi çok düzenli olmasa da uzun aralar vermiyorum.
Bunun dışında evimize sıcak-soğuk su sebili aldığımızdan beri daha çok su içer oldum.Onun da cilde faydası büyük.
Bir de canım sıkıldığında uyguladığım maskelerim var.

Etude House Wonder Pore Whipping Foaming'i bazen maske bazen de yüzümü yıkarken kullanıyorum.Yapısını seviyorum traş köpüğü gibi.Kokusu da güzel.Ürünü kullandıktan sonra yumuşacık oluyor cildim.Vaad ettiği şeyleri yapıyor mu bilemiyorum ama kullanması zevkli bir ürün.


Ben bir kil maskesi severim.Çok fazla ürün denedim diyemem ama denediklerimin arasında en süperi bu kesinlikle.İnnisfree Jeju Volcanic Pore Clay Mask kesinlikle cildi kurutmuyor.Gözenek temizlemeyi ve sıkılaştırmayı vaad eden bu ürün işe yarıyor hissi veriyor bana.Bitince tekrar alabilirim yani.Ayda 1-2 kere uygulamaya çalışıyorum.



Bazen cildimi çok nemsiz hissediyorum.Öyle hissettiğim zaman hemen Caudalie Moisturizing Cream-Mask'ı uyguluyorum.Arkasında haftada 2 kere uygulayın dese de ben ayda 1-2 kere uyguluyorum bunu da.
Kokusunu da seviyorum.Yapısı ve nemlendirmesi de güzel.Üstelik bütün cilt tipleri için uygun bir ürün kendisi.Benim karma cildimi yağlandırmadan nemlendiriyor.Bu markanın diğer ürünlerini de denemek istiyorum.

İşte böyle benim yüzüme kullandığım ürünler.Bir tek markaya bağlı kalmadan,sürekli değiştiriyorum ürünleri.Aynı üründen sıkılan bir tipim çünkü.Çok şükür hassas değil cildim bu sebeple değişime hemen ayak uydurabiliyor genelde.(Maşallah)

Umarım merakınızı giderebilmişimdir.Ortak ürünlerimiz var mı?

6 yorum:

  1. Gösterdiğin ürünlerin hepsini denemek istiyorum bende :D
    Caudalie'nin diğer ürünlerini de fırsat bulursan muhakkak dene canım, ben çok beğenerek kullanıyorum. :)

    YanıtlaSil
  2. Ben nivea dan sasmiyorum temizleme jeli cokda basarili buluyorum tonik kullanma ozurlu biri olarak yeni bir urun kesfettim muhteşem oldugunu dusunuyorum ozelliklede buzdolabinda bekletirsen .gullac yapmak icin aldigim gul suyu sergul mutlaka dene bir tonik arayisi i cesindeydim bu kesif beni cok mutlu etti
    .serum ve nemlendiricim de estee lauder serumdan memnunum ama nemlendiricisi resilience lift spf 15 icerdigi icin cilde yaglanmis hissi veriyor

    YanıtlaSil
  3. Ben nivea dan sasmiyorum temizleme jeli cokda basarili buluyorum tonik kullanma ozurlu biri olarak yeni bir urun kesfettim muhteşem oldugunu dusunuyorum ozelliklede buzdolabinda bekletirsen .gullac yapmak icin aldigim gul suyu sergul mutlaka dene bir tonik arayisi i cesindeydim bu kesif beni cok mutlu etti
    .serum ve nemlendiricim de estee lauder serumdan memnunum ama nemlendiricisi resilience lift spf 15 icerdigi icin cilde yaglanmis hissi veriyor

    YanıtlaSil
  4. Caudalie benim de çok sevdiğim bir marka. Yüz temizleme köpüğünü ve kuru yağını özellikle tavsiye ederim:) innisfree cc kremi çok beğendim bir daha ki yurtdışı alışverişimde bu maskeyi de listeye ekleyeceğim:)

    YanıtlaSil
  5. sanki karşımda konuşuyormuşsun gibi muhabbet ediyormuşuz gibi hissettim biliyor musuuuun:))
    Ben cilt bakımı konusunda herbalife dış beslenme cilt bakımını uyguluyorum.Sağlık Bakanlığı onaylı olduğu için onarıcı ve tedavi edici yönü de var.İStersen sana yardımcı olabilirim :-))

    YanıtlaSil
  6. Son aylarda Kore kozmetik cilt bakım ürünlerine fazla merak salmış ve bolca araştırma yapmaya çalışmış biri olarak bende Innisfree Jeju volcanik temizleme köpüğü ve kil maskesini kullanıyorum. Oldukca memnunum, Oldukca yağlı bir cildim var ve bu ürünler cildimi kurutmadan temizliyor ve sonrasında mat ama nemli ve yumuşak bir cilt bırakıyor ♥ Etude House Wonder Pore toniğim de bu gün geldi kuzenim için sipariş etmiştim.tam bir alışveriş canavarı oldum son aylarda ;)

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül