19 Haziran 2013 Çarşamba

Zahir


Neden bilmiyorum ama elimden bırakamadığım daha doğrusu bırakmak istemediğim bir kitap oldu Zahir.Araya başka kitap almadım pek.Buna rağmen yavaş yavaş okudum.İlişkiler üzerine düşündürüyor insanı.Ve Paulo Coelho kitaplarında alışık olduğumuz mistik öğeler de var bol bol.
Epey altını çizdim.En kısa zamanda Serrose ve Kitap bloğuna eklemeye çalışırım.
Keşke bitmeseydi,biraz daha uzun olsaydı dediğim kitaplardandı.Aslında düşününce Paulo Coelho'nun diğer kitaplarından çok da farklı değil ama bu ara bana iyi geldi.Demek ki bunca zaman kitaplıkta boşa beklememiş.
Okunmayı bekleyen kitaplarımı azaltmaya çalışıyorum her zaman ki gibi.Diğer yandan da istisnasız her gün kitap sitelerine girip sepeti doldurup satın almadan çıkıyorum.
Bakalım bu böyle ne kadar daha devam edecek.
Okunmayı bekleyen kitaplarım hakkında bir post hazırlayıp sizden yorumlarınızı alsam belki alışverişi biraz daha erteleyebilirim.Bunu düşünebilirim bak.

Gündem hala karışık biliyorum ama siz okuyabiliyor musunuz bu ara?

9 yorum:

  1. Merhabalar canım,
    Ben de karışılıktan dolayı kafamı toplayıp da bir şey okuyamıyorum. Umarım en kısa zamanda eski huzurlu günlerimize kavuşuruz. Canım bloğunu izlemedeyim. Bana da bekiyorum. Sevgilerimi bıraktımmmm.....:))

    YanıtlaSil
  2. Bende sizin Zahir'i okuduğunuzu hatırlayıp kitapçıdan hemen alıverdim. Umarım aynı etkiyi yaratır üzerimde :))

    YanıtlaSil
  3. Bende de Zahir var galiba 2009 senesinde almıştım ve şimdi tesadüfen elim gitti.Belki de senin yazını görüp farkında olmadan bilincaltı hesabı bulmus da olabilirim.Biraz yavaş ilerliyor,hep yanımda taşıyorum ama elim gitmiyor.Dili zor geliyor,ben Almancasını okuyorum cümle yapıları falan da zor geliyor olabilir.Bir de cümleler sanki çok uzun.Uzatıyor da uzatıyor.Sadede çabuk gelen bir amca değil Coelho,bu da benim gibi tez canlı biri için bazen sıkıntı :)) Yine de bitirmeyi umuyorum :)) Altını cizdigin önemli buldugun yerleri burda paylaşırsan sevinirim,beni düşünmeye sevkediyor :)

    YanıtlaSil
  4. Ben bu aralar Zamanın Sahibi Zülkarneyn diye bir kitap okuyorum, çok değişik bir kitap..

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel bir kitaba benziyor :)

    YanıtlaSil
  6. Asıl bugünlerde okunması gerektiğini eylemler sayesinde gördük. Orantısız zeka dedikleri şey eğitim seviyesiyle de bağlantılı. Ve iki gruba ayırmışlarken tüm Türkiye'yi onlara göre bizim karşımızda olan tarafı da gördük. Cümle kurmayı bile beceremeyen ve sanatçı olduğunu sanan insanlar hatta tapınma halindeki halk.

    Velhasıl kelam, ben okuyorum hala hız kaybetmeden.

    YanıtlaSil
  7. Benimde çok fazla okunmayı bekleyen kitabım olmasına ragmen yinede alışveriş yaptım :( dün dan brown cehennemi bitirdim bugün zülfü livaneli serenada başladım. bide senden görüp beş parasızdım ve kadın çok güzeldi'yi almıştım onu okucam :)

    YanıtlaSil
  8. okumak her zaman iyidir. hele ki şu zamanlarda.insan insana düşman olmuşken, en iyi dost yine kitaplar oldu.

    YanıtlaSil
  9. Bu sıralar pek okuyamıyorum açıkçası.Havalar ısındı ve daha kolay okunacak kitaplar bulma çabasındayım:)

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül