7 Nisan 2013 Pazar

Nasıl Moralim Bozuk



An itibariyle facebook hesabıma ve bilgisayarıma virüs girmiş durumda.
Bilgisayarım Japonca olduğu için bir şey yapamadım.

Facebook 1 günlük hesabımı durdurdu.Benden gelen bir şeyleri açmayın,facebook hesabımda görülen videolar sizden eklenti isterse indirmeyin.

Yoshi gelince inşallah düzelecek bilgisayarım.

Offff nasıl canım sıkıldı

7 yorum:

  1. Cuma günüde benim pc gitti.İki gündür doğru dürüst giremedim nete artık nasıl bir virüsse?? Şimdi bakımda inşallah bugün yapılır da rahatlarım.
    Acaba facebook hesabını geçici dondurman virüs göndermesini durdurur mu?? Slayt gösterisi diye bende basacaktım meğerse virüsmüş alttaki yorumu okuyunca uyandım.Neyse sıkma canını Sergülcüm nasıl olsa yoluna girer.

    YanıtlaSil
  2. Sergül abalcım aynı sorun benim başıma geldi hemde 2 hesabıma birden:) tekrar girmeye çalışın ve hesap ayarları uygulamalardan açık olan bağlantıları kapatın birde ben zaman tünelindende virüsün paylaştığı videoları sildim benim facebook hesabım bu şekilde düzeldi:)inşallah sizinkiside tez zamanda düzelir

    YanıtlaSil
  3. her gün senin yazılarını okuyorum ve seni takip etmeyi seviyorum..İnşaAllah sorun çözülür,

    YanıtlaSil
  4. facebooktan yana ben de dertliyim :(

    YanıtlaSil
  5. ben facebookla sorunlarımı hallettim - şimdilik :)))

    YanıtlaSil
  6. Az önce babam telefon etti, "facebook'uma virüs girmiş herkes telefon ediyor" diye :o)). Hiç komik değil tabi, çok geçmiş olsun virüsle mücadele eden herkese. Yani komik kısmı 70 yaş civarındaki babam ve arkadaşlarının facebook'la ilgili telefon trafiği. Nasıl düzelir benim hiçbir fikrim yok; umarım derhal düzelir ve bir daha (kimsenin) başına gelmez. Çok kolay gelsin :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül