7 Nisan 2013 Pazar

Nagoya Merkezde Sakura

 Sakuraları görmek için Nagoya Kalesinin yanındaki parka gittiğimizi yazmıştım burada.O gün parkta epey süre dolandıktan sonra canımız kahve içmek istedi.Bunun için en yakın Starbucks'a baktık telefonumuzdan.Bulunduğumuz yere 2 km uzaklıkta Oasis (bizim okulun karşısı) alışveriş merkezinin içinde Starbucks'ı gösterdi.
 3 seçeneğimiz vardı.Taksi,tren ya da yürümek.Yoshi beni caydırmaya çalışsa da yürümeyi tercih ettik.Eve döndüğümüzde bolca ayak ağrısı oldu ama değdi hepsine.
 Nagoya merkezde uzunlamasına bir park var.Parkın iki tarafı da araba yolu.Şehrin içinde,binaların arasında değişik bir kaçış yeri.Eni çok fazla yok.Ama uzunluğuna oldukça gidiyor.
 Bu parkta sakura ağaçları olduğunu bilmiyordum.Bazı insanlar piknik yapıyorlardı burada da.Bu manzarayı gördüğüme de sevindim açıkçası.
Yukarıdaki fotoğraf meşhur Nagoya Televizyon Kulesi.Neden bilmiyorum ama turistik bir şeydir kendisi.
Ve parkta böyle değişik bir havuz da varmış.Bunu da bilmiyordum.Biz Oasis'e kadar parkın yarısını yürümüş olduk.
Bir daha ki sefere kitabımı alıp gitmeyi düşünüyorum.Bakalım ne zamana nasip olacak.

O günün bir de videosu var.Bu parkta da çekim yapmıştım.Bu yüksekliklerden atlayan Japon gençler vardı.Birazını çekebildim.İyi seyirler


1 yorum:

  1. Televizyon Kulesi'nin meşhur olması garibime gitti benim de. Ama park çok güzel görünüyor. Şehrin hemen içinde böyle bir kaçış yeri olması çok hoş.

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül