22 Nisan 2013 Pazartesi

Mutfakta Neler Var? #11


Mutfakta neler var serisine bir yiyecek ile devam ediyorum.Aman Allah'ım :) Yazılacak içecekler de var ama beklemede kalın.
Calbee markasına ait sağlıklı cips Vegicips satın aldım.Ben cipslere bayılan biriyim.Ama ne kadar zararlı olduğunu biliyoruz.
Markette bu sağlıklı cipsi görünce denemek istedim.Satsumaimo ve balkabaklı.Satsumaimo Japonya'da bulunan bir çeşit patates.Kabuğu mor içerisi ise koyu renkte bir patates.Ve tadı çok tatlı.Bu sebeple seveni de sevmeyeni de var.Taş üzerinde ızgara yapılır ve o hali kestaneye benziyor bence.
Neyse bu cipsi açıp önce balkabağından başladım.Ve çok şaşırdım.Bildiğiniz tatlı cips çıktı.Ben tuzlu olacağını düşünmüştüm.
Bir daha alır mıyım bilmiyorum.Yani olmasa arayacağım bir şey değil ama zaman zaman yiyebilirim.

Ücretini hatırlamıyorum :(

Bu bağlantıya tıklayarak diğer Mutfakta Neler Var yazılarıma gidebilirsiniz.

3 yorum:

  1. saglikli cips, sagliksiz cips yoktur serrosecigim. onemli olan icinde kizartildigi ve icine giren sodium miktari. cips cipstir yani. bir de kalorisini kontrol etmence fayda var derim. neyse ki fazla begenmemissin :) bu tarz atistirmaliklar yerine kuru meyve yemek cok daha saglikli :)

    YanıtlaSil
  2. Yesil paketli olani daha guzel. Icinde patates, balkabagi ve sogan bulunuyor. Satsumaimo (tatli patates) ben de cok sevmiyorum. Fiyati 150 yen civarinda...

    YanıtlaSil
  3. Ruffles üstüne tanımam hastasıyım, biliyorum zararlı ama arada sırada kaçamak yapıyorum :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül