21 Nisan 2013 Pazar

Makyaj Çantamda Neler Var?


Geçenlerde Takatoo Jooushi Koen'e gitmek için yola gece çıktık.Bu sebeple yanıma makyaj malzemelerimi de aldım.Ki böylece oraya vardığımızda arabada makyajımı yapabileyim.
Yanıma aldığım ürünler aynı zamanda benim günlük makyajımda kullandığım ürünler.Zaten çok başarılı makyaj yapabilen biri değilim.Çok farklı tonlarda makyaj yapmam.Hep toprak tonları.

Yanıma aldığım ürünlere gelirsek

-İnnisfree Olive Real Cleansing Tissue
Bu ürün Prunus Box'tan çıkmıştı.Ürünün temizlemesine bir şey diyemeyeceğim ama nemlendirmesi süper.Hatta hafif yağlı bile bırakıyor.Arabada makyaj yapacağım için hem temizlesin hem de nemlerdirsin fikri ile bu ürünü yanıma aldım.

-İnnisfree The Green Tea Seed Serum
Yüzümü temizledikten sonra bu serum ile yüzümü nemlendirdim.

-Missha Bb krem no:23
Severek kullandığım bir ürün ama artık bitirmek için kullanıyorum diyebiliriz.Yazısı için buraya tık tık

-Essence Eyebrow Designer 04 Blonde
Bu ara sol kaşımda bir boşluk var.Bu sebeple sadece kaş maskarası yeterli gelmiyor.Bu kalem ile boşlukları doldurup,kapağındaki fırça ile tarıyorum.

-Rimmel Professional Eyebrow Mascara
Kaş rengimi açsın ve saç tonumla dengeyi kursun diye kaşlarımı bu ürün ile boyuyorum.Bu ürünü çok sevdiğimi zaten defalarca söyledim :)

-Clinique Airbrush Concealer 02 Medium
Yüzümdeki sivilce izlerini kapatmak için bu kapatıcıyı kullanıyorum.Ben üzerinden pudra geçmediğim için çok kalıcı olduğunu söyleyemem.

-Maybelline Color Tattoo 24HR 35-On and on Bronze
Bu renge ve fara aşığım.Benim için çok pratik ve kullanışlı bir ürün.Sürekli elim buna gidiyor.Bazen naked palet ile gölgelendirme yaparak da kullanıyorum.Ama yolculukta fırça ile uğraşmak istemediğimden tek başına kullandım.

-Avon Glimmerstick Diamonds Brown Sugar
İçerisinde göze zarar vermeyen simleri bulunan bu kalemleri de severek kullanıyorum.Bende 3 rengi var.Genelde bu rengine gidiyor elim.

-Maybelline the Colossal Volum Express
En severek kullandığım rimellerden biri bu.Ama son zamanlarda başka ürünler denemek istiyorum.Bu sebeple bir daha almayacağım sanırım.

-Mac Gingerly
Mac'in bu meşhur allığını seven çok.Ben özel olarak bayılmasam da kullanıyorum.O gün onu almışım yanıma.

-Benefit High Beam
Bu aydınlatıcıyı çok severek kullanıyorum.İnsanı disko topuna döndürmeden sağlıklı bir ışıltı veriyor.

Fotoğrafta dudak ürünü yok gördüğünüz gibi.Gün boyunca lip balm kullandım.Çantamda,cebimde ne varsa onu sürdüm.Bu sebeple makyaj çantamda yoktu yani :)

Bir de video çektim.İyi seyirler


2 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. sergül abla bende senden özenerek bir blog actım fakat senın gıbı renkler dizilis falan hiç birini yapamadım bana yardımcı olurmusun yada ben sana hesabımı versem sen yapabilirmisin lütfen :D

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül