26 Nisan 2013 Cuma

Bizim Evin Geleneği

2009 yılından beri bizim evde her hafta sonu American Idol izlenir.Bizdeki Popstar programının orjinali kendisi.
Bildiğim kadarı ile Amerika'da haftaiçi yayınlanıyor.Japonya'da kablolu tv'de 1-2 hafta gecikme ile hafta sonları yayınlanıyor.
American Idol izlerken domatesli spagetti ve kola bizim olmazsa olmazımız.Böyle bir geleneğimiz var yani.Yoshi ile iddiaya gireriz kimin kalacağına,kimin gideceğine dair.
Ben bazen dayanamayıp internet sitesinden kontrol ediyorum.Yoshi çok kızıyor bu duruma :) Şimdi 2013 sezonunu izliyoruz ve ben hala meraktayım kimler gitti diye.Sakın söylemeyin :)


Programın jürileri genelde değişiyor.Sadece Randy Jackson en başından beri var sanırım.Ya da en azından 2009'dan beri.Ben Simone'u çok özlüyorum.Sivri dilli yorumlarına bayılıyordum.
Sonraki favorim Jennifer Lopez oldu.Onun bırakmasına da üzüldük.
Bu sene jüri yukarıdaki fotoğraftakiler.
Soldan sağa
Randy Jackson-Mariah Carey,sunucu Ryan Seacrest (bayılıyorum sesine)-Nicki Minaj ve Keith Urban.

Mariah Carey ve Nicki Minaj'ı şarkılarından biliyordum ama Keith Urban'ı bu programda tanıdım.Bu 3'lüden favorim Nicki Minaj.Keith Urban çok alçakgönüllü,iyi bir adammış.Ve Nicole Kidman'ın kocasıymış.Bunu da bilmiyordum tabii ki :)
Gelelim Mariah Carey'e Allah'ım o nasıl bir sıkıcılık,nasıl lafı toparlayamama,nasıl diğerlerinin söylediğinin aynısını söyleme.Of of of yani.Yoshi çok hayrandı ona şimdi gözünden düştü.Çok sıkıcı bir kadın bizce.Jüriliği bıraksın sadece şarkı söylesin.

Bu senenin dedikodusunu yaptıktan sonra gelelim bu programın çıkardığı şarkıcılardan kimleri sevdiğimize.
Benim 1 numaramda Kelly Clarkson var.Henüz hiçbir albümüne sahip olmasam da çok sevdiğim şarkıları var.Bu arada Kelly Clarkson 1. programın kazananı.


2. favorim ise Phillip Phillips bayılıyorum bu çocuğa :) O kadar ki telefonumun alarmı bile onun şarkıları :)
Home ve Gone Gone Gone favorim.

Kendisi geçen sezonun birincisi.

Yoshi'nin favorileri ise 2 ya da 3 sene öncenin kazananı Kris Allen ve aynı programda 2. ya da 3. olan Danny Gokey.

Ben de seviyorum onları ama arka arkaya dinleyince sıkılıyorum.Oysa Phillip'i arka arkaya yüz kere dinleyebilirim :)

Bu senenin başında bir kayıt cihazı aldık.Seyretmek istediğimiz programları kaydediyoruz.Böylece evde olmasak bile başka bir gün kayıttan izleyebiliyoruz.Bu sebeple haftasonu geleneğimiz bolca gün değiştirir oldu.
Ama hala zevkle seyrediyoruz.

Sizin evde var mı gelenek halinde izlediğiniz bir program?Ya da sevdiğiniz American Idol şarkıcısı var mı?

***İlaçlar sayesinde daha iyiyim artık.Ama sanırım dolunay kaynaklı çok depresifim.Dokunsan ağlayacak durumdayım.Hayırlısı diyelim ne diyelim.

9 yorum:

  1. Kelly Clarkson'u çok severim ama American İdol'de yarıştığını bilmiyordum. Sayende öğrendim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Heheh yeni bir bilgi olmus oldu boylece :D

      Sil
  2. Keşke Türkiye'de de orjinal programlar olsa . Maalesef ben şu an yayınlanmakta olan hiç bir programı sevmiyorum izlemiyorum bazı diziler dışında :/ American Idol u hiç izlemedim ama yayınlanmakta olan Benzemez Kimse Sana programını çok seviyorum denk geldikçe izliyorum :) Çocukluğumdan beri Seyfi Dursunoğlu'nu çok severim ve o olmasa programın tadı olmayacağını biliyorum ve o olmasa hiç izlemezdim sanırım :) Ben genelde kendim ile iddiaya giriyorum yalnızlıktan ama yanında birinin olması onunla iddialaşmak elbet çok daha güzel bir şeydir hatta mükemmel bir şeydir Sergülcüm :) Allah neşenizi daim etsin inşallah ... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yani zaman zaman cikiyor da cok az bence de.Benzemez Kimse Bana gercekten guzel bir program ve bence de o programin izlenmesine en buyuk etken Seyfi Dursunoglu!
      Amin hepimiz mutlu olalim insallah :D

      Sil
  3. Yazını çok severek okudum, ellerine sağlık. Ben en son American Idol izlerken Simone hala vardı ve ben çok eğleniyordum onun yorumlarıyla...
    Biz de haftaiçi yayımlanan dizileri haftasonu seyrediyoruz, cumartesi ve pazar kahvaltılarında başlıyoruz seyretmeye, upuzuuun ve eğlenceli kahvaltılarımız oluyor. Haftaiçi iş nedeniyle izleyemediğimiz diziler ile edemediğimiz kahvaltıların haftasonunda tadına varmaya çalışıp acısını çıkartıyoruz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Simone gitti ya :(
      O da iyimis ya haftasonu kahvaltilari dizilerle ohhh yani :;D

      Sil
  4. Bizim evde cumartesi sabahları trt de yayınlanan kovboy filmleri izlenir ve ben hiç sevmem.galip derviş diye yeni bir dizi var onu izliyorum her ne kadar türk yapımı olmasada iyi bir dizi bence.Avrupa avrupa dizisinide izliyorum tabi internetten(genelde meşgul olduğum için tv deki saatleri uymuyor)yarışmaya gelince 'kim milyoner olmak ister'hep severek izlerim.'ben bilmem eşim bilir'bi ara izliyordum oda artık sıkmaya başladı.Annemler oturup surviver ı izliyor ama benim ilgimi çekmiyor.

    YanıtlaSil
  5. Belki de bu yarışmada yarışıp; 2006 yılında her ne kadar 2. olsa da, Katharine McPhee en güzel sese sahip sanatçıdır. Youtube da bir çok videosu var fakat NBC'nin müzikal dizisi Smash'te başroldeki performansı göz dolduruyor.Tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  6. Belki de bu yarışmada yarışıp; 2006 yılında her ne kadar 2. olsa da, Katharine McPhee en güzel sese sahip sanatçıdır. Youtube da bir çok videosu var fakat NBC'nin müzikal dizisi Smash'te başroldeki performansı göz dolduruyor.Tavsiye ederim.

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül