4 Mart 2013 Pazartesi

İnstagram ile Pazartesi #83


instagram kullanıcı adım:serrose
Yoshi'nin kullanıcı adı:yoshijaponbalik
Ablamın kullanıcı adı:sermoon09
instagram artık web üzerinden de bakılabilir oldu.Beni instagramda takip etmek isterseniz buyrun bu linke.

Bakalım neler olmuş geçen hafta



 Sonunda bilgisayar ışınlarına karşı korumalı gözlüklerden alabildik.Öndeki yenisi arkadaki eskisi.Bir de bu ay çıkmış olan Sakura'lı frappuccino içtim daha doğrusu içmeye çalıştım.Tadı çok kötüydü bu sebeple değiştirmek zorunda kaldım.
 Geçen haftam çok yoğun geçti.Evde hiç bulunamadım dersem yalan olmaz.Bu sebeple Karamel triplerdeydi.
Ben ödev yapmaya çalıştıkça kağıtlarımın üzerinde dolandı durdu.
 Hatta son durum buydu yani.Bakın bütün kağıtlarımı itinayla kapladı.Annesi yer onu :)

 İstasyonda böyle bir su izi ile karşılaştım.Sizce neye benziyor?
 Sonunda istediğim gibi bir kitap bulabildim.Okulda bize öğretilen kanjiler ilkokul seviyesinde.Tabii ki normal müfredattan çok daha farklı.Bu sebeple 1. sınıf 3. sınıf seviyesi diyemiyorum.Kanji pratik yapmak için zaman zaman kitaplar alıyorum.Ve genelde çocuk kitapları oluyor.Ama hikayeler beni çok sıkıyor.Ayıcık,balıkçık falan tarzında oluyorlar genelde.Geçenlerde kitapçıya gittiğimizde bu kitabı bulunca çok sevindim.Dünyada yaşanmış gerçek olayların anlatıldığı bir kitap.İlkokul 2.sınıf için olanını aldım.Bir sonraki hedefim 3 :)

 Ananemi ne kadar sevdiğimi bilmeyen var mı?Skype'da konuşurken çekmiştim bu fotoğrafı.Yerim ben onu :)
 Cuma günü Neslihan'la birlikte İngilizce Cafe'ye gittik.Sistem şu 1000 yen ödüyorsunuz ve karşılığında 1 saat boyunca anadili İngilizce olan kişilerle sohbet ediyor,oyunlar oynuyorsunuz.Böylece hem İngilizce öğreniyorsunuz hem de pratik yapabiliyorsunuz.Ben henüz evdeyken yağmur çok yağmuyordu.Bisikletle mi yürüyerek mi gitmeliyim diye kararsız kalınca daha çabuk varabileceğim için bisikleti seçtim.
Şansıma yolun yarısında fırtına çıktı ve ben çooook ıslandım.Bu da o anı,o öfkemi yansıttığım an.Anladım ki ben yokuş aşağı,fırtınalı bir havada hem şemsiye tutup hem de bisiklet süremiyormuşum.

 Zebra Sarasa yeni kokulu kalemler çıkarmış.Yeşil çaylı ve çikolatalı olan Neslihan'ın hediyesi.Çok teşekkür ederim canım.
 Hala Gokayama köyünü yazmadım.En kısa zamanda inşallah.
Ve bu da gece günlüğü :) Size de olur mu böyle?


İşte böyle geçmiş bir hafta

Daha fazla fotoğraf için tumblr'e buyrun 

8 yorum:

  1. uzaklarda olup ortak yönlerinin çok olduğu bir dost, arkadas edinmek muhtesem olmuş,çok sevindim...su izini alf e benzettim,önünde de bir gül :)

    YanıtlaSil
  2. su sızıntısını ayıya benzettim ben =)....başıma yastığa koyduğumda benimde aklıma şiirimsi bişeyler gelir hemen yazarım, sabaha ertelediğimde güzelim fikirler düşünceler unutulup gider... bu yüzden yastığımın altında küçük not defteri bulundururum..karanlıkta yazdığım zaman karman çorman yazıları çözmek için uğraştığım oluyo....

    YanıtlaSil
  3. Su izini Winnie The Pooh'a benzettim Sergül Ablaa :D

    YanıtlaSil
  4. Daha önce hiç duymamıştım kokulu kalemi :D

    YanıtlaSil
  5. merhabalar bu bloğu yeni keşfettim ve gerçekten çok beğendim.ilk yorumumu yazmak istiyorum;üstteki su izi otururken arkasını dönmüş bir deveye benziyor.

    YanıtlaSil
  6. ne güzel olmuş kendin gibi bir arkadaş bulman, umarım dostluk boyutuna ulaşıp hep birbirinizde kalırsınız...

    YanıtlaSil
  7. aslında Neslihan ile benziyorsunuz, umarım bu arkadaşlık baki kalır Onun güzel blogunu da ziyaret ettim . Bundan sonra birbirinize yoldaş olursunuz inşallah Nagoya da

    YanıtlaSil
  8. Aslında Neslihan ile birbirinize benziyorsunuz fotoğrafta, umarım arkadaşlığınız baki kalır, onun güzel blogunu da ziyaret ettim. Birbirinize yoldaş olun inşallah Nagoya da

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül