12 Ocak 2013 Cumartesi

Tükettim #14 Aralık 2012


 En sevdiğim serilerden biridir bu.Tükettiğim ürünleri yazmak değişik bir gurur veriyor bana.Ürünlerimi düzenli kullandığımı hissediyorum.Aralık ayının 20 günü Türkiye'de olduğum için fazla ürün bitiremedim.Ama gene de bitenler oldu.Bakalım nelere güle güle demişiz.

Soldan sağa
1-Pure Smile Snail Treatment:Bu ürünü severek kullanmıştım.Kepeğe karşı saç kremiydi bu.Her yerde satılmıyorlar bir daha karşıma çıkarsa satın alabilirim.Ama kepek sorunum şimdilik olmadığı için parlak saçlar serisinde gözüm.

2-S-Unique Aseton-Bu asetonu severek kullanıyordum.Hatta Japonya'daki favori asetonumdu ama artık yeni bir favorim var.Yine de tekrar alabilirim.

3-Gliss Sıvı Saç Kremi:Gliss'in turuncu renklisini çok sevdiğimi sağır sultan bile duydu.Bu renginin kokusunu sevmiyordum biraz zorla bitirdim ama turuncusunu yine yine yine alacağımdır.

4-Profael'i çok severek kullanıyorum.Burada uzun uzun anlatmıştım.


5- Vi-move gündüz el kremi:Glossy box aralık ayı kutusundan çıkmıştı bu el kremi severek kullandım.Ama tam boyunu alacağımı düşünmüyorum şimdilik.

6-Diyete yardımcı banyo tozu güllü:Bu da Glossy Box Aralık ayı kutusundan çıktı.Kullandım ve gözle görünür bir etkisini göremedim.Ama umarım zayıflatmıştır beni :)Bir daha almam sanırım.


7-Missha BB Cream no:23:Severek kullandığım bir ürün oldu.Tam olarak bitmedi.Kesip küçük kavanozlara aldım.Ama paketi çöpe gideği için bitti sayıyorum.Elimde birkaç BB krem olduğu için şimdilik bir daha almayacağım.

8-Stila Natalie Ruj:Bu ruj ne yazık ki çöpe gidiyor.Strawberry sitesinden satın almıştım.Geldiği zaman da değişik bir kokusu vardı şimdi artık tamamen bozuldu.Hem yapısı hem de kokusu çok değişti.Bu sebeple çöpe gitti.

9-Stila Becky Ruj:Bu ürünü severek kullandım.Bitmeye yakınken kırıldı ve vedalaşmak zorunda kaldım.



10-Johnson&Johnson Vücut Losyonu:Severek kullandım ve sonunda bitirdim.Ev vücut kremi dolu olduğundan şimdilik bir daha almayacağım.

11-Dalan d'olive yoğun bakım kremi:Blog camiasında meşhur ettiğim el kremi.Fiyat&performans açısından bayıldığım bir krem.Japonlara hediye de ediyorum onlar da sevdiler.Yedeğim çok şimdilik.Yeniden alacağımdır.

12-Goldwell Ultra Volume gel-shampoo:Hacim vermeyi vaad eden şampuanı ne yazık ki hiç sevemedim.Saçlarımı çok sertleştirdi üstelik hacim verdiğini de düşünmüyorum.Dolayısı ile büyük boyunu almayı hiç düşünmüyorum.

Bu 12 arkadaşı yıkayıp paklayıp çöpe yollayacağımdır.Ohh be diyorum arkalarından.Darısı diğer stoklarımın başına.

Bir de video çekmiştim bu ürünler hakkında.İyi seyirler


5 yorum:

  1. Bunları göstereli çok olmamış mıydı yanlış mı hatırlıyorum

    YanıtlaSil
  2. D'olive'den bende memnunum herkese tavsiye:)

    YanıtlaSil
  3. Becky ruju bende çok seviyordum :((

    YanıtlaSil
  4. Oleey işte en sevdiğim serilerden biri yeni ürünler bitirip yükünü rahatlatman dileğiyle :)

    YanıtlaSil
  5. Bende ürünlerimi bitirdigimde onlari bosuna almadigim icin cok seviniyorum dogrusu:) Cogu alinan ürünler ne yazik ki bir köseye atilip cok az kullaniyor yada cöpe gidiyor. Bu konuda dikkatli olmak lazim. Gliss sivi sac kremlerini bende severek kullaniyorum.Tavsiye edebilirim.

    Almanyadan sevgiler
    Duygu

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül