17 Ocak 2013 Perşembe

Missha BB Cream No.23

1,5 yıldır kullandığım Missha Bb cream son Türkiye tatilimde beni yarı yolda bıraktı.Sık makyaj yapmadığım ve yaptığım zaman da full kapatıcılık istemediğim için severek kullandığım bir ürün oldu bu BB cream.
Aralık ayında yanımda sadece bunu getirmiştim bitmek üzere olduğunu düşündüğüm için bitirir dönerim demiştim.Ama o beni umduğumdan önce terketti.Türkiye'ye geldikten sonra pompasından çıkmamaya başladı.Paketin içinde ürünü hissedebildiğim halde gelmiyordu elime.Mecbur pes etmek zorunda kaldım.Ama ekledim seninle evde görüşeceğiz dedim.
Japonya'ya döndükten sonra operasyonu başlattım.
 Malzemeler:
-1 adet bittim ben rolü yapan BB krem
-1 adet kullanılmamış plastik dondurma kaşığı
-1 adet seyahat için plastik kap
-1 adet Yoshi'nin alet çantasından yürütülme makas :)


Öncelikle yukarıdan aşağı doğru haraketlerle ürünü aşağıya çekmeye çalıştım.Sonrasında makas ile kestim.
Ve karşıma bu manzara çıktı.Hani bitmiştin sen yüzsüz dedim kendisine :) Beni yarı yolda bıraktığına değdi mi dedim.Gerçi onun sayesinde The Balm-Balm Shelter'i satın almak zorunda kaldım.Ki yeni favorim kendisi.

Bol bol söylene söylene plastik kaşıkla ürünü kavanoza artardım.Son dakika yine yaptı yapacağını


 1 değil 2 kavanozluk ürün çıktı içerisinden.

Üstelik daha da uğraşsam 3. de çıkacaktı.Ama yeter artık dedim ve yollarımızı ayırdım.

Kapaklarını kapatınca kavanozların pek bir boş geldi gözüme.

Hemen simli ojelerimi aldım yanıma.Ve kat kat boyadım.Sonuçtan çok mutluyum :)

İşte böyle bir aşk ve ayrılık hikayesi oldu bizimki.

Severek kullandığım bir ürün oldu.Şimdilik bir daha almayacağım çünkü elimde başka ürünlerim var.Ama pompalı bir ürün olması sebebiyle içerisinde bu kadar ürün varken bitmiş rolü yapması üzdü beni.Üstelik seyahatte olmam daha da sıkıcı bir durum oldu.

Merak edenlere oje renkleri soldan sağa

1-China Glaze-Pizzazz
2-China Glaze-Love Marilyn
3-Color Club-Magic Attraction

14 yorum:

  1. aynı şeyi bende Too faced shadow insurance ile yaşadım minicik ürün zaten çok uzun zamanda kullanınca bitti diye bir kestim bir mini kavanozu doldurdu 1 ay daha kullandım kuruyana kadar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. vallahi bitmis olmasini isterdim :) bekleyenlere gecebilmek icin ama israrla ben buradayim dedi.Evet bazi urunler hainlik yapiyor bitmis rolu yapiyorlar :)

      Sil
  2. Süper bi yazı olmuş :) Balm shelter senden sonra bende aldım devamlı kullanıyorum çok beğendim bende ..

    YanıtlaSil
  3. vay kandırıkçı krem vay :)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba Sergül, ben de bugünlerde BB kremlere takmış durumdayım. Yüzüme bugüne kadar (düğünüm hariç) fondoten gibi kapatıcılardan sürmedim. Zaten makyaj konusunda da beceriksizim. En son üniversitedeyken allık, kalem, rimel üçlüsünü kullanırdım. Bu BB kremleri bloglarda görünce pek bir imrendim. Yüzümde kusurlarım var benim de. Artık yaş da ilerleyince insan daha pürüzsüz bir cilde uygulamak istiyor makyajını. Nedense hala fondoten kullanmama konusunda ısrarlıyım. Tamamen beceriksizliğimden yani. Bir de çok terlerim zaten. Onu sabit tutmak için de bir şeyler yapmak lazım, makyaj videolarından biliyorum:) Neyse dün Nivea BB kremle ilgili olumsuz bir yazı okudum blogda. Garnier öneriyor çoğu insan da. Sende de şimdi Missha'yı okudum. Bana ne önerirsin? Alınca hayal kırıklığına uğramak istemem. Garnier 20 TL gibi bir şey, Missha ne kadar bilmiyorum ama bzen bçyle ürünlerde kalite=fiyat denklemi aklıma geliyor vazgeçiyorum. Tamam çok gevezelik ettim. Kısaca fikrini öğrenmek istiyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de senden farkim yok cok yetenekli ya da bilgili degilim makyaj konusunda.bloglardan,videolardan duyduklarima gore hareket ediyorum genelde.Bende Nivea ve Garnier yok ne yazik ki bu sebeple bir sey diyemem.Benim yuzum terlemez pek bir de pudra falan da kullanmiyorum :(kusura bakma yani bilemedim

      Sil
  5. Çok teşekkür ederim. Görüşmek dileğiyle:)

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. Missha BB cream candır. Kore kozmetik açısından gerçekten mükemmel.
    BB cream bulunması Türkiye'de zor. İnternet üzerinden satışları yeni başlandı.
    Kozmetiklere fena takıntılı bende 1 hafta sonra Omen ve Hong Kong'a gideceğim sırf kozmetik için bakalım(elektroniği saymazsak)
    Bu arada kavonazlar çok şeker *-*

    YanıtlaSil
  8. Çok güldüm ya yani 3-5 kullanımlık bişi çıkar bekliyodum kavanozların üstüne bb cream yazıp satsan olur o kadar çıkmış yani :D Ayrıca senin şu hemen hemen herşeyi süsleme huyuna bayılıyorum:)

    YanıtlaSil
  9. merhaba; bu aralar misshanın bb kremine kafayı takmış bulunmaktayım bildiğiniz üzere kozmetik deyince biz hanımlar birşeye takmayalım illa deneyeceğiz:) Ama bu kremlerin renginden çok şüpheliyim ve yağlı sivilceye meyilli bir cildim var o nedenle öncelikle denemek için 20 ml olanını denemek istiyorum fakat sitede 23 nosu var 20 ml olanın. bende açık tenliyim pudralarım hep açık bej olur ama madem bu kremler cildin rengini alıyor ve gri alt tonlu 23 numara alsam daha canlı durmaz mı? ya da cildimle yine aynı tonu almaz mı? sence ne yapmalıyım çok kararsızım 50 m olanınıda almak istemiyorum dediğim gibi cildim hassas reaksiyonunu kontrol etmeliyim.

    YanıtlaSil
  10. Sergül Abla BB cream ne işe yarıyor ?

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül