8 Ocak 2013 Salı

Kirpik Mevzusu


Japonlar için önemli mevzudur kirpik.Genelde kaşsız ve kirpiksiz oldukları için doğuştan uzun kirpikliler epey prim yapıyor burada.Takma kirpik aylık bütçelerde epey para tutanlardan.Gerçi şimdi kirpik perması çıktı yiğitlik bozuldu :)
Kirpiklerim ile ilgili tonla anım var Japonya'da.Ama konumuz ben değilim.Konumuz Japonların kirpik takıntısı.Bugün lens almaya gittik bi alışveriş merkezine.Ve bu mankeni gördüm.İşte bu kadar takıntılılar kirpik konusunda.



Mağazadaki bütün mankenlerde vardı kirpik :)

Ama Allah var güzel durmuş he!

Siz nasıl buldunuz?

17 yorum:

  1. ama şimdi kirpikde önemli bir mevzu yani :) çok haklılar bu kadar para yatırmaya:) ben olsam (ki çok şükür:) ) bende harcarım tüm paramı :)

    YanıtlaSil
  2. hoş durmuş cidden :))
    saçları da güzel mesela ayrıntıya önem veriyolar zannımca:))
    kirpik takıntı boyutuymmuş tabi o ayrı:DD

    YanıtlaSil
  3. Çok tatlı durmuş bence:)Japonların barbi bebek gibi süslü olmaları çok hoşuma gidiyor,yapı itibari ilede yakışıyor zaten çıtı pıtı oldukları için :)

    YanıtlaSil
  4. Bence de hoş durmuş. Doğuştan uzun kirpikliler bence çok şanslılar. Benimkiler eh işte kıvamında ama oğlumun kirpikleri maşallah epey uzun. Senin de kipriklerin çok hoş ama konumuz sen değilsin :))

    YanıtlaSil
  5. ben beğendim :) manken olunca iyi de normalde bu kadar abartılı takmadıklarını umuyorum :)

    YanıtlaSil
  6. Bence de güzel durmuş.:) Bir tek onlarda değil, bizim ülkemizde de kirpik takıntılılar çok. Kaş kirpik bakım serumu da satılmaya başlandı televizyonlarda. :) Kendine yakışanı taktıktan sonra güzel bir şey. Ama gözün kapasitesini aşan takma kirpikleri takanlar oluyor, öylesi hiç hoş olmuyor bence. Sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel bence de:)) Ama ben asıl o gözü dev gibi gösteren lenslerine hastayım. Takıyorlar barbi bebek, çıkardılar mı chucky :)

    YanıtlaSil
  8. gerçekleride böyle oluyor bu tip saçlı:)

    YanıtlaSil
  9. en az Japonlar kadar takıntılıyım kirpik konusunda:) onların bu düşkünlüğü bize yarıyor ayrıca. Çok uygun fiyata çok güzel kirpikler getirtebiliyorum internetten..

    YanıtlaSil
  10. Merhabalar. Uzun zamandır takipteyim. Bunu duymuştum bir yerde Allah yok olanı aratıyor demek ki:))) Ben de kirpiklerim o kadar çok ki gözüne kaçıyor diye kızardım küçükken:))) Güzel bir paylaşım teşekkürler. Bu arada anılarından kitap yapmayı düşünüyor musun? Ya da şöyle söyleyeyim kitap yazmayı düşünüyor musun? Sevgiler

    YanıtlaSil
  11. Kirpik candır ya,türkan şorayı takma kirpiksiz düşünemiyorum ben mesela,neyse ki genelde şanslıyız,resimde ki kadar olmasa da kirpiklerimiz var çok şükür :D

    YanıtlaSil
  12. şimdi çoğu mankene böyle kirpik takılıyor burada da var vu stil. ben mankenden çok üstündeki yumuşacık kazağa bayıldım =)

    YanıtlaSil
  13. Mağazadakiler negselmişşş :))

    YanıtlaSil
  14. İnsanların neden bu kadar küçük detaylara takıldığını hiç anlamamışımdır.Açıkçası mm boyutunda bir kıl için bu kadar yaygara koparılmasını çok saçma buluyorum.Hiç mi başka derdiniz yok arkadaş.

    YanıtlaSil
  15. bende bir kirpik özürlü olarak pek beğendim...:)
    ceren...

    YanıtlaSil
  16. çepil çepil güzel durmuş :)

    YanıtlaSil
  17. Gözü gösteren kirpik..Süper durmuş...

    stilmodatrendy.blogspot.com

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül