5 Ocak 2013 Cumartesi

Dün Güzel Bir Gündü


Dün güzel bir gündü notunu düşmek istedim.Sabah gözümüzü Wakayama şehrinden arkadaşımızla açtık.Benim 2. karşılaşmamdı Yasu ile.İlki 5 yıl önceydi ve ben Japonca bilmiyordum.Dün çatır çatır sohbet edince Yasu 3 saat boyunca 300 kez falan Japoncamı övdü.Onu Türk abur cuburları ile ağırladıktan sonra yolcu ettik.
Arkadaşı uğurladıktan sonra evi olduğu gibi bırakıp alışverişe gittik.Almak istediğimiz birkaç 'heat tech' giysiler vardı.Yazarım bu konuda daha sonra.
Sonrasında kayınvalidelere gittik.Hem yılbaşı tebriği hem de hediyelerini vermek için.Orada da güzel birkaç saat geçirip tekrar alışverişe gittik.Bu sefer hedef mutfak alışverişiydi.Yolda görümcemi aradık ve akşam yemeğine davet ettik.Kızı ile birlikte geldi.
Rio (dün yanlışlıkla Ryo demişim) önceleri biraz uzak duruyordu.Ama artık yakın oturduğumuz için daha sık görüşür olduk.Bu sebeple bana alıştı.Hatta dün bana aşık oldu.Kucağımdan inmedi hatta gururla söyleyebilirim ki benimle kalmak istedi.Çok tatlı ve sağlıklı bir çocuk darısı başımıza :)

Misafirlerimizi uğurladıktan sonra bilgisayar başına geçtim.Çok sevdiğim Mavianne ile röportaj hakkında konuşmuştuk.Dün gece onu da sonuçlandırdık.Ortaya böyle bir sohbet çıktı.Umarım okur ve beğenirsiniz.
Yorumlarınızı bekliyorum.
Okumak için buraya tık tık 

Dün sevdiklerimizle ve sevdiğimiz şeyleri yaparak geçtiği için çok güzel bir gündü.Darısı herkesin başına :)
Unutmak istemedim seni dün!


19 yorum:

  1. çok daha güzel günlerin olsun inşallah.rio ne kadar tatlı maşallah,bayıldım ona ve ikinizin bu fotosuna :) inşallah daha çok görürüz kendisini :)

    YanıtlaSil
  2. instagramda da dediğim gibi, ısırsana onun yanaklarını :)) Maşallah çok şirin bir kız. Böyle şirin, sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip olur size de umarım :)

    YanıtlaSil
  3. Allahımmm ne tatlı bir minnniktir öyleeee :)) yerimmm onuu :D...Her gününüzün dün gibi geçmesi dileğiyle :))

    YanıtlaSil
  4. mavianneyi de takip ediyorum zaman zaman, zaten aynı sehirde ve aynı sektörde çalışıyoruz. Güzel bir sürpriz oldu röportaj benim için. Bir Ankara buluşması olmuş da sizi ağırlamış gibiydik. Böylesi sohbetleri okumak hele ki iki iyi bloggerdan tam sıcak çikolata tadında oluyor.

    YanıtlaSil
  5. Sohbeti buyuk keyifle okudum. Az once yorumu da yazdım ki iPad bir kazık atarak kaydetmedi. Olsun ne yapalım tekrar yazılım:) Mavianneyi de uzun zamandır takip ediyorum. Aynı sehirde yasıyoruz ve aynı sektörde çalışıyoruz. Sicacik iki iyi bloggerdan sohbet tam kıs gunünde sıcak çikolata tadindaydi. Hem de soğuk bir günde saatlerce süren bir alışverişden sonra içilen tarzdan. Anlatabilldim mı? Hele o Rio ile geçirilen gùn tadında yani...

    YanıtlaSil
  6. Harika bir fotoğraf,ne şirin bir çocuk.Evet,darısı başına,sevgiyle,her daim mutlu kal...

    YanıtlaSil
  7. Hihihi Rio nası sevimli öyle!! ♥
    Darısı başınıza, zaten ablanında baskı yaptığını paylaştığın bebek bodisiyle anladık :D

    YanıtlaSil
  8. Allahıım nasıl sevimli bir çocuk o sıkasım geldi yanaklarını maşallah darısı başınıza seninde söylediğin gibi :):)

    YanıtlaSil
  9. ayrıca röportaj güzel olmuş bence ödülünü sonuna kadar hak ediyorsun maalesef geç katıldım bloğa ama açığımı kapatıyorum yavaş yavaş.:) sevgiler...

    YanıtlaSil
  10. Allah hayırlısıyla size de nasip etsin güzel bir bebek:) hakikatem çok şiriiin bir kız

    YanıtlaSil
  11. Çok çok sevimli bir çocuk bu, maşallah, maşallah :) Bayıldım!!!

    YanıtlaSil
  12. inşallah seninde öyle capon tatlısı kızın olur ..yakışmış ...*-*

    YanıtlaSil
  13. Allah sizede nasip etsin bir tane :) Sizinki nasıl olur çok merak ediyorum :)Japon gözlü olsun ister misin ? :))Çok sevimli olur sanki :)

    YanıtlaSil
  14. Darısı başına... senden süpersonik bir anne olur.. hatta niyeyse ben anneannene benzeyeceğini düşünüyorum anne olunca... hayırlısı...

    YanıtlaSil
  15. yakışmış yakışmış kucağınada, hadi hayırlısı :)

    YanıtlaSil
  16. hehehe maşallah ^^
    Yanlız gülünce gözler görünmemiş hiç. ^^ Aman diyeyim sakın onlara söyleme biraz o yönden alınganlar diye biliyorum. Ne kadar doğru bilemem. Onlara da bu konuda hiç sormak istemiyorum yanlış anlar diye. Bence bu fotoyu bir fotoğraf kağıdına çıkartıp bir köşeye koy derim. :)

    Güzel paylaşımların için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  17. çoook tatlı olmuşsunuzz bayıldım...
    ceren

    YanıtlaSil
  18. maşallah ısır onu :) :9

    YanıtlaSil
  19. Bu resmi görünce widgetlarda hemen girdim post'a ve yorum yazmak istedim, inşallah çok da uzak olmayan bir zamanda seni de böyle çocuğunla görürüz, çok şekersiniz...

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül