31 Ocak 2013 Perşembe

Bugün Yine Canlı Yayın Var



2 gün önce Google Hangout'tan 2 saatlik bir yayın yaptık.Yoshi ertesi gün çalışacağı için fazla duramadı.Ve planlanmadan yapılan bir şey olduğu için bir çoğunuzun haberi olmadı.
Kaçıranlar üzülmesin 2 saatlik yayının videosunu ekliyorum buraya.

Bu gece (31 ocak 2013)  Japonya saati ile 23:00 Türkiye saati ile 16:00 'da yayına başlayacağız inşallah.
Canlı canlı izleyebilmek için youtube kanalıma gelmeniz yeterli.Orada sanırım sağ taraftan sorularınızı bekliyor olacağız.

Youtube kanalım için buraya tık tık 

Duyduk duymadık demeyin.Biliyorum bir çoğunuz işyerinde olacaksınız ama 7 saat önde olduğumuz için kusura bakmayın.Yoshi yarın izinli olduğu için eğer sıkıcı bir yayın olmazsa geç saate kadar devam edebiliriz.
İçeceklerinizi ve sorularınızı hazırlayın derim ben :)

Buyrun ilk deneme halimiz :)




14 yorum:

  1. Gecengün calistigim icin kacirmiatim.. ama bu defa en az 1.5 saat izliyebilecegim ;) devaminida artik youtubedeb izlerim ;)

    YanıtlaSil
  2. Yaşasın. Daha önceki yayının bir kısmını izleyebilmiştim ama ani oluşundan tamamını izleyememiştim, saatini önceden bilmek güzel oldu.

    YanıtlaSil
  3. Teknoloji ne kadar güzel bir şey. Uzaklar böylece yakın oluyor. Arada saat farkı olmasa daha güzel olurdu :D

    YanıtlaSil
  4. OOO süper haber :)
    Bu arada fotoğrafınız çok güzel :)
    Maşallah hihihi:)

    YanıtlaSil
  5. "yapamıyorum sensiz Tülayyyy" ahahah :))
    Çok hoş bi düşünce olmuş,çok eğlendim izlerken :)

    YanıtlaSil
  6. Mehaba:))
    Seni yaklaşık 2 senedir izliyorum.Nedense hiç yazmadığım,hiç konuşmadığım arkadaşım gibisin,belkide bende milaslı olduğum içindir:))Ayrıca Haruki Murakaminin kitabını çeviren Can hocayıda tanıyorum,hatta bir ara neredeyse onun japonca derslerine girmeye başlayacaktım,çok tatlı ve yardımsever bir insandır:)Bir ara bloğunda bir yazı paylaştın ben Japonya rehberi değilim gibi birşeydi,seni destekliyorum,hoşlanmadığı şeyleri açık açık söyleyebilmeli insan.Ben seni izlemedeyim hala,günlerin hep güzel geçsin orada:))

    YanıtlaSil
  7. Tum yazilarinizi okudugum icin sorum yok ama hic haberim yoktu bu yayindan hem dw canliymis..Takip etmeyye calisacagim ^-^

    YanıtlaSil
  8. Hemen açıyorum öyleyse. :)

    YanıtlaSil
  9. youtube da videonuzu görüp izlemiş ve beğenmiştim ama bu canlı yayın nasıl yapılıyopr bunu hiç bilmiyorum. canlı yayın yapılabildiğini bile bilmiyordum. ilk sizden öğrendim :)

    YanıtlaSil
  10. video çok eğlenceli olmuş :) fotoğraf da harika.

    YanıtlaSil
  11. seni 3,5 aylik oglumla seyrettik. oglum size bakarak gulucukler sactik. siz konustukca size cevap verdi... bol bol videolarinizi bekliyoruz ogluslaaaaa :)jgf hehe bunu oglum inseo yazdi

    YanıtlaSil
  12. Merhaba. Ben daha yeni blogspot'a üye oldum. Bayanlar için moda ve makyaj hakkındaki bilgilerimi paylaşıyorum. İzleyicim olursanız çok çok sevinirim. :)

    YanıtlaSil
  13. Merhaba ,harikasınız ..Nazar değmesin diyorum..sevgiler

    stilmodatrendy.blogspot.com

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül