7 Aralık 2012 Cuma

İstanbul Buluşması

 Sonunda İstanbul buluşması yapabildik.Gökyüzü o gün bize hoş olmayan bir sürpriz hazırlamış olsa da gelen herkese çok teşekkür ederim.
Antalya buluşmasından deneyimli olduğum için bu sefer yeri kendim belirledim.Kimse gelmezse hiç olmazsa Ara kafeyi görmüş olurum diye düşündüm.Bu arada İzmir buluşmasını yazmadan bunu yazdığım için utanıyorum kendimden.Japonya'ya döner dönmez sizi sıcak bir İzmir havasına götüreceğim bekleyin beni :)
 Vallahi heyecandan kafeyi adam akıllı inceleyemedim yani bir daha gitmek şart oldu.Biz kafenin önüne geldiğimizde ki daha yarım saat falan vardı.Sevgili Isranur kapıda bizi bekliyordu.'Sen beklemeyi sevmiyorsun ya Sergül abla ondan erken geldim' dediğinde ağlayabilirdim itiraf edeyim.Böyle ince düşünen ve karşısındakinin neyi sevip neyi sevmediğini önemseyen insanlara bayılırım.Çünkü genelde sevmediğin şey atlanır,sevdiğin şeye odaklanılır.
 Annem kapıya dönük oturup bak bu kesin blogdan geliyor diye her defasında bir tahminde bulundu.Genelde blog okuyucuları geldiği için kimseyi tanıyamadık.Bu arada bu buluşma blog yazanların değil de blog okuyanların bol olduğu bir buluşma oldu.

Ara kafeye Ara Güler pek sık gelmiyormuş dediler.Gelse bile pek konuşmazmış kimselerle.
 Biz otururken gelince yanına gidip fotoğraf çektirdik.(annem ve ben) Sonrasında epey bir sohbet ettik.Aslında daha da konuşacak şeyleri vardı ama bizim kızlar kapıda bizi bekliyordu.Bana ne işin var Japonya'da dön gel dedi :) Japonya'ya gelmiş ve hiç beğenmemiş.Çok pahalıydı dedi. Ki hala pahalı bir yer.
Sonrasında mekan değişikliği yaptık.Demirören alışveriş merkezinin yemek katına gittik.Yemeklerimizi yedik ve hava kapkaranlık olana kadar sohbet ettik demek isterdim ama sadece ben konuştum :) Blogda anlatmadıklarımı,anlatamadıklarımı anlattım.Bilinmeyen yüzümü gösterdim onlara bu sebeple bilemiyorum neler düşündüler :)
Blogları olmadığı için okuyamayacağım hakkımda ne düşündüklerini ama sanki sevdiler beni ya :)

Kimsenin ismini unutmamak için isim vermiyorum ama herkese çooooook teşekkür ederim.Bir gün bir yerde tekrar karşılaşmak ümidi ile!

Japonya'ya döner dönmez maillerinizi bekliyorum kızlar.Anladınız siz onu :)

O günden geriye ağrıyan bir çene ve sırıtık bir surat kaldı bende :)

16 yorum:

  1. of ya o gün gelemedim ya nası mutsuzum :/ bir de böyle Ara Güler'li falan resimler daha da bir oturdu içime ama hiç mümkün değildi gelebilmem...
    İzmir yazısını unutmuşum bile ben, buluşmanın mutluluğuyla yazmadığını fark etmemişim :) Yaz evet onu da ;)
    Neyse artık yine diyorum inşallah bir dahakine Japonya'da buluşmak dileğiyle :)

    YanıtlaSil
  2. İzmir buluşmanı gördüğümde dedim ki Allahım keşke İstanbulda da olsa,çok içten mi dua etmişim ne kabul oldu sanırsam.Ara Gülerin kafesi çok iyi bir seçimdi kolayca buldum ama masaların yerini değiştirdiğimiz için sağlam küfür yedik bence garsonlardan:DBu arada blogum yok ama söyliyim iyi ki gelmişim buluşmaya saatlerin nasıl geçtiğini anlamadım,caponların tüm kirli çamaşırlarını döktük nihahaha...Sadece senle değil tüüümm ailenle tanıştık konuştuk(anane ve gülşahla telefonda konuştuk,gülşahın bombası müthişti),ayrıca hiç yabancılık çekmedim çok güzel insanlar tanıdım...İyi ki totomu kaldırıp gelmişim sen ve senin gibi çooookkk tatlı insanlarla konuşma fırsatı buldum,yine gel hep gel...

    YanıtlaSil
  3. Sergül, inan gözlerim doldu okurken... Daha önce de yazdığım gibi ben de yurtdışında yaşıyorum. Tek ailem, yurdum, sırdaşım, arkadaşım; sevgili eşim.
    Ben de yazıyorum senin gibi. O yüzden o buluşmanızdaki sıcaklık, fotoğraflardakü gülümsemeniz çok içten dokundu bana. Ne mutlu senin adına... Umarım yine gider, yine seni sevenlerle buluşma imkanı bulursun.
    Sevgiyle,
    Derya

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel sanal alemden gerçek aleme karışmışsın... yeni kişilerle tanışmak çok hoş....

    Bu arada Japonya da yine deprem olmuş inşallah bu sefer ucuz atlatılır....

    YanıtlaSil
  5. Yine bir buluşmayı daha kaçırmanın hüznü... :((

    Ama Ara Kafe çok güzel ki. Bu yaz ben de gittim. Ara Güler'in Pazar günleri geldiğini ve kahvaltı yaptığını söylediler. Genelde sinirli olurmuş. :) Bizim gittiğimiz gün Pazar değildi ne yazık ki. Erkek arkadaşım kendisini çok sever, tanışmayı çok istiyordu oysa ki.
    Şanslısın, seni çok kıskanacak. :)))

    YanıtlaSil
  6. Ne hoş kareler oluşturmuşsunuz.Yeni insanlar tanımak güzeldir...İstanbul bir başka güzel...

    YanıtlaSil
  7. Çok istedim buluşma gününün haftasonu olmasını. Bi dahaki sefere inşallah diyelim :)

    YanıtlaSil
  8. Offf çok pis kıskandım. Yarın düğün için İstanbul'a gidiyorum. Keşke bizim düğüne gelebilseydiniz. Şöyle güzel bir Karadenizli düğünü... Çok güzel olurdu ya ...

    YanıtlaSil
  9. Aynı tarifte orda olup da gelemedigim için nasıl üzgünüm. Kısmet değilmiş :(

    YanıtlaSil
  10. Sergull seni cok sewiyorum aydin'dada bi bbulusma yapsan ??

    YanıtlaSil
  11. Güzel bir buluşma olmuş anlaşılan.:)

    YanıtlaSil
  12. istanbul da olsam kesin gelirdim.

    YanıtlaSil
  13. inşallah birgün bana da kısmet olur, seninle tanışmak :)

    YanıtlaSil
  14. inşallah birgün bana da kısmet olur, seninle tanışmak :)

    YanıtlaSil
  15. bende orada olmak isterdim :(

    YanıtlaSil
  16. Ara kafe benim favori mekanımdır çok sık gtme fırsatı bulamasam da... İzmir buluşmasından sonra İstanbul buluşmasına da gelmek istedim ama ailemin yanındaydım o sıra. Semi tanıdık mekanlarda görmek çok hoş :))

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül