6 Aralık 2012 Perşembe

Filia Cafe


İstanbul'da gitmek istediğim yerlerin başında geliyordu Filia cafe.Bu cafenin sahibi Burak ile instagramdan tanışıyorduk.Egeli olması sebebiyle sürekli zeytinyağlı yemeklerin fotoğrafını paylaşıyor.Ve beni Japonya'da sürekli orta yerimden çatlatıyor.Hele geçen kış közde çay fotoğrafları yok mu aman aman!
Netten tanıdığınız insanları kafanızda şekillendirirsiniz ve sonra yüzyüze gelince genelde hayal kırıklığı olur.Bu sebeple aslında Filia cafeyi tavsiye ederken çok çekinmiştim.Ama Burak Egeli olması sebebiyle o kadar bizdendi ki! Ohhh dedim doğru yerdeyiz.

Tamam her kahvaltı özeldir ama pazar kahvaltısının yeri bambaşkadır.Bu sebeple havanın bize yapmış olduğu   güzellik ile dışarıda yaptık kahvaltımızı.Canayakın dükkan sahibi,lezzetli yiyecekler,yanımda sevdiklerim ve kucak seven kediler derken süper bir gündü benim için.
Fotoğrafta görünen Karadut reçelli lor peyniri var ya!Offfff süper bir şeydi.Üstelik peynirler Tire'den geliyormuş.Bir de menüde Tire köftesi vardı off off yani!
Bakınız kimse poz vermiyor :)

Tamam yemekler ilk geldiğinde poz vermiş olabiliriz :) Ama bakınız elimde gevrek var :)

Kahvaltınız bittikten sonra bonus olarak kedi sevme zamanı başlıyor.Bu Melek var ya tam bir kucak hastası.Benim arayıp da bulamadığım şey yani :) Oyyyy özledim bile şapşiyi :=)

 Kahvaltı bittikten sonra Emirgan sahilinde yürüyüş fena olmaz yani!Ahh İstanbul çok güzelsin sen yahu!


Hele kalabalıkların içinde verdiğin o yalnızlık duygusu yok mu!İşte onu çok seviyorum!
Ben İstanbul'da yaşasam şair olurdum sanırım.Bu noktada Burak'ı çok kıskandığımı da eklemek isterim.Hem cafesi var hem kedileri var hem Emirgan'da yaşıyor hem de denize çok yakın!Poffff (serrose çatladı)

Bir gün umarım yolunuz Filia'dan geçer!Eğer Burak'a selamımı söylerseniz çok mutlu olurum.Çünkü o bir Egeli ve ben Egelileri çoook seviyorum :)

Bu arada kendisi bir instagram gurusu takip etmek isterseniz hesap adı puura


Bu yazının finalini can yoldaşım ablam ile yapmak istedim.O gün ona gazetelerimi taşıttırmışım ama o benim hayat yükümü gönüllü taşıyanlardan!Seviyorum seni kız :)


8 yorum:

  1. e ben buraya tiz zamanda gitmezmiyim,gider de sana oradann poz vermezmiyim...

    Olmadı bu sefer Sergülcüm...Ama evrenin bize hazırladığı bir buluşma anı var biliyorum...

    YanıtlaSil
  2. Oooh ne güzel zamanlar....

    Bu filia benim bildiğim filia mı acaba? anlam olarak arnavutça bir kelime, bir yiyecek ismi olarak biliyorum. Merak ettim başka anlamı var mı?

    YanıtlaSil
  3. Ozledigim hasret kaldigim iki sey ;
    1) istanbul kalabaligi
    2) huzurlu bir kahvalti

    Gununun huzuru guzelligi sakinligi yansidi bana serroseee :)

    YanıtlaSil
  4. babaannem Fethiyeli, annem Afyonlu, babam Antalyali üçünün ortalaması Egeli olur değil mı? ilk İstanbul gezisinde hedefimiz Filia Cafe ileri...

    YanıtlaSil
  5. Benim de İstanbul'a ayak basınca gitmek istediğim yerlerden, lezzet ve ig.deki kafa hesabı için ;)

    YanıtlaSil
  6. Burak evet yaa tam anlattigin gibi, benimde instagram arkadasim :)) izlemek cok zevkli, zeytinyaglilar falan yapiyo nefisss

    YanıtlaSil
  7. Kendi kendime söylediğim bir söz vardır şehir dışına çıktığımda, seyahate gitmenin en güzel yanı İSTANBUL'a dönmektir :)

    YanıtlaSil
  8. serrose abla gülşah nerde gülşah :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül