4 Aralık 2012 Salı

En Çalışkan Blog Ödülü Benim Oldu!

*bol foto*
Sonunda bilgisayarıma kavuşabildim.Anlatacak ne çok şeyim var bir bilseniz.Öncelikle aramıza yeni katılan yol arkadaşlarıma hoşgeldiniz diyorum.
Ve bu yazıya başlamadan önce kafalardaki soru işaretine bir açıklık getirmek istiyorum.
*Hayır kazanacağımı bilmiyordum.Top 3 bloğun açıklandığı gün sevgili Hilal hanım ile bir telefon görüşmesi yaptık.Top 3 arasında olduğumu ve Türkiye'ye gelebilirsem güzel olacağını söyledi.Gün boyu yapılacak konuşmaları dinleyebileceğimi,ödül törenini yaşayabileceğimi ve Mirkelam konserini izleyebileceğimi söyledi.Yani öyle ustaca beni ortada bıraktı ki anlatamam.Ben gelip gelmemekte çok kararsızdım.Eylül ayında henüz dönmüş olduğum için Japonya'ya çok istekli değildim açıkçası.Ama Yoshi kesinlikle gitmem ve tecrübe etmem gerektiğini söyledi.Yani son kararı o verdi.Böylece ödül törenine gelmiş oldum.

Geceye ablam ve annem ile katıldım.29'u sabahı biz İzmir'den ablam da Antalya'dan İstanbul'a uçtuk.Alanda buluşup otelimize geldik.Alandaki uçak trafiği ve İstanbul araç trafiğini hesaba katmadığımız için biraz geciktik.Otele yerleştikten sonra hazırlanıp hemen Hilton Convention Center'a koşturduk.

Biz vardığımızda 'iyi içerik adına' temalı konuşmalar başlamıştı bile.Ablam ve annemin ilgi alanı olmadığından onlar beni dışarıda beklediler.Ben hemen bloggerlara ayrılmış alanda kendime bir yer bulup dinlemeye başladım.Bloggerlar için faydalı bilgiler verdiler.



Verilen arada finalistleri bahçede topladılar.Gerçi herkes burada değil.Biraz fotoğraf çekimi yapıldı.Sonra tekrar konuşmacıları dinledik.

Alt katta seminerler bittikten sonra üst katta ödül törenine geçildi.Benim de başvurmuş olduğum 'en çalışkan blog' kategorisi 2. sırada açıklandı.




Ben sevgili Dukan Diyetim ve Kevser'in Mutfağı ile finale kalmıştım.Böyle güçlü rakiplerin arasından seçilip 1. olmak çok gurur verici açıkçası.Gecenin sunumunu yapan Geveze'nin sunumunda bolca diyetten bahsetmesi ve ödülleri açıklayan Bülent beyin de zarfı okurken diyetten bahsetmesi beni çokça yanıltmış olsa da adım okuduğunda çok ama çok mutlu oldum.
Bu öncelikle sizlerin sayesinde oldu.Gerçekten ama gerçekten çok teşekkür ederim.Bu ödüle başvururken 1 tek sebebim vardı.Fukuroi şehrinde yaşadığım zor günleri kendi içimde aklamak istemiştim.Ve artık bu ödül sayesinde o şehirle de kendimle de barıştım.Tekrar teşekkür ederim bana destek olan herkese!
Bumerang ekibinden bir arkadaş adımı ve bloğumu sorduktan sonra 'aa sizi biliyorum çok destekçiniz vardı' dedi.O anı size nasıl tarif edebilirim bilemiyorum.

Bumerang ödüllerine başvurduğumu söylediğim an aslında zaten çoktan kazanmış olduğumu anladım.Öyle güzel yorumlar,mailler ve mesajlar aldım ki sizden!Aranızda beni ağlatanlarınız bile oldu :=)

Sonrasında kazandığımı söylediğimde benimle mutluluğumu paylaştınız.Bunu paylaş(a)mayanlar da oldu.İnsan bazı güzel tecrübeleri yaşarken illa ki yanında istemediği tecrübeleri de yaşıyor.Bu da sanırım bu hayatın bonusu.

Mutluğumu hazmedebilen ve bunu benimle paylaşabilen herkese kocaman kocaman sevgilerimi yolluyorum!
Ve bir mesajda yazdığı gibi bu ödülü biz kazandık!


Soldan sağa
Gizmodo Chief Editörü Matthias Sternkopf ve ben
Ben,annem,En Sosyal Blog ödülünü kazanan sevgili Merve ve ablam
Beni az kalsın kalpten götürecek olan Geveze
Ve benim ortaokul arkadaşım Sevgili Ozan Ünlü!
Ozan da benim gibi Sökeli! Hayatta en gıcık olduğum şeylerden biridir Sökelilerin kendilerini İzmirli olarak tanıtmaları.Bunu yapanlar genelde  7 kuşak Sökeli olanlardır bu yüzden garip buluyorum onları.Ozan da benim gibi gururla Sökeliyim diyenlerden.Kendisi İsknder Paydaş ile birlikte çalışıyor.O gece Alican'dan duyduğuma göre süper sahneleri varmış.İstanbullular kaçırmayın derim ben!


Ve pazar günü Hürriyet gazetesinde çıkan fotoğrafımızın çekildiği an :) Karşınızda  7 kategorinin birincileri

7 KATEGORİDE ÖDÜL VERİLDİEn Bilge Forum Ödülü www.gezenbilir.com

En Çalışkan Blog Ödülü www.yolunneresindeyim.blogspot.com

En İyi Yerel Site Ödülü, www.karsiyakalife.com.tr

En Sosyal Blog Ödülü www.balkopugutasarim.com

En Tarz Blog Ödülü www.dadatart.com

En Uyumlu Site Ödülü, http://www.maroon.com.tr

Jüri Özel Ödülü ise www.city-shot.com

Fotoğraf çekildikten sonra Ozan'ın ısıttığı sahneyi sevgili Mirkelam devraldı.Eski,yeni şarkılarıyla bizi süper eğlendirdi.Hele ki 'Unutulmaz' şarkısını canlı dinleyebilme şansını bulduğum için kendimi çok şanslı sayıyorum.
Ve gecenin güzel ve özel anları.

Annem,Ertuğrul Özkök ve ben

Dijital Canavar bloğunun sahibi Şeyma!O kadar tatlı ve candan biri ki!Çok mutlu oldum onunla ve Alican ile tanıştığımıza.Gecenin sonunu birlikte getirdik.Deli gibi dans ederek tabii ki!Bu pozun nasıl çıktığını merak ediyorsanız Dijital Canavar'a tık tık 

Hürriyet Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı ile ayaküstü sohbet etme şansı buldum.Çok samimi ve güleryüzlü biriydi.

Ve sevgili Ayşe Arman :=) Annemi fotoğrafçı sandı ve yaratıcı çekmesi için uyardı.Ben annem olduğunu söyleyince çok şaşırdı.Yoshi ile sarılmış fotoğrafımızı görünce hemen bana sarılıp ben de böyle poz istiyorum dedi.İnanılmaz canayakındı!


İşte böyle bir gün ve geceydi!Hala ayaklarım sızlıyor desem yalan olmaz :)

Sevgili Hilal ve Ahmet'e

O gece tanışma fırsatı bulduğum bütün blogger arkadaşlarıma

ve Anıl ve Burhan'a kocaman sevgilerimi ve teşekkürlerimi yolluyorum!

Umarım bloggerların ve blogların daha da anlaşıldığı günler çok uzak değildir!


2. Bumerang ödülleri sahiplerini buldu için buraya tık tık


Türkiye’nin en başarılı blogger’ları için buraya tık tık 


2. Bumerang Ödülleri Sahiplerini Buldu! için buraya tık tık 


Ve ödül anı videosu :)

90 yorum:

  1. canım benim tebrik ederim :) çok güzel bir gece olmuş :)

    YanıtlaSil
  2. Başarı hep yanibaşınızda olsun, çok tebrik ederim:)

    YanıtlaSil
  3. Tekrardan çok ama çok tebrik ederim :)

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel kareler bunlar, iyi ki gelip tadını çıkarmışsın. Nice ödüllere:)

    YanıtlaSil
  5. güzeller güzeli sergül! nihayet emeginin karsiligini aldin. Zaten bizim sevgimizle, bloguna bagliligimizla ve seni kalbimizle takip etmemizle seni ufacik ödüllendiriyorduk, fakat nihayet RESMi BiR ÖDÜL verilmesi bizleri de en az senin kadar mutlu etti. yani ben kendi adima konusurken bir cok arkadasimin adina da konustugumdan eminim :) seni tebrik ediyorum sergül'üm... caliskanliga devam, tembellik görmek istemiyoruz! yoksaaaaaaaaa sikayetci oluruz bak :)))
    anneannene, annene, ablana, kardesine kucaklar dolusu selamlar sevgiler!

    berlinden isabel

    YanıtlaSil
  6. güzeller güzeli sergül! nihayet emeginin karsiligini aldin. Zaten bizim sevgimizle, bloguna bagliligimizla ve seni kalbimizle takip etmemizle seni ufacik ödüllendiriyorduk, fakat nihayet RESMi BiR ÖDÜL verilmesi bizleri de en az senin kadar mutlu etti. yani ben kendi adima konusurken bir cok arkadasimin adina da konustugumdan eminim :) seni tebrik ediyorum sergül'üm... caliskanliga devam, tembellik görmek istemiyoruz! yoksaaaaaaaaa sikayetci oluruz bak :)))
    anneannene, annene, ablana, kardesine kucaklar dolusu selamlar sevgiler!

    berlinden isabel

    YanıtlaSil
  7. Çok mutlu bir gün olmuş,tebrik ederim...

    YanıtlaSil
  8. Benim bile sevinçten ağlayasım geldi:)) Çok mutlu oldum, bu post için heyecanla beklemedeydim:) 2012 güzel bittiyor 2013 vesonrası da güzel olsun dilerim. Tebrikler öpücükler:D

    YanıtlaSil
  9. Tebriklerrr kocaman kocamannnnn!
    Ayşe Arman ile bir gün bende tanışırım umarım...

    YanıtlaSil
  10. Tebrik ederim. İnsanın emeğinin karşılığını alması kadar güzel bir duygu yoktur. Çok keyifli bir geceden geriye kalan mutluluğun tarifi yoktur. Güleç halin hiç değişmesin, kaldığın yerden devam. :)

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  11. hayırlı olsun tebrik ederim. :)

    YanıtlaSil
  12. Çoookk mutlu oldum Serrose sanki kendim kazanmış kadar mutlu oldum inan ancak böyle ifade edebilirim.Tören de fotoğraflardan anladığım kadarıyla çok güzel ve eğlenceli geçmiş :D bu ödülü gerçekten sen haketmiştin.Tekrar tekrar tebrikler :D :D

    YanıtlaSil
  13. Sergul'cüm tekrar tebrik eder, güzel yazı ve yorumların için teşekkür ederim.
    İyi ki bu gece için Japonya'dan gelmişsin :)
    Sevgiler
    Hilal

    YanıtlaSil
  14. cok ama cok tebrik ederim twitter dan da tebriklerimi ilettim ama bir kerede bu anlamli yazinin altina yazmak istedim.Artik tescilli bir blogger olarak kimse seni tutamaz diyorum ve daha yolun bircok yerinde hic mola almadan yureyecegini biliyorum.Sevgilerimle Sevda...

    YanıtlaSil
  15. Çok duygulandım, tekrar tebrikler.

    YanıtlaSil
  16. Çok tebrik ederim, gerçekten hakederek alınmış bir ödül bu. oy verirkende kazanacağını biliyordum :).
    Tebrikler tekrardan :).

    YanıtlaSil
  17. Tebrikler.. Bumerang ödülleri sayesinde blogunuzu tanıma fırsatım oldu. Çok beğendim takipteyim:)
    Sevgiler,saygılar:)

    YanıtlaSil
  18. Çoooook sevindim tebrik ederim...Başarılarınızın devamını dilerim.:) sevgiler...

    YanıtlaSil
  19. Verilen emek bir gün mutlaka karşılığını alıyor.Seninle uzak diyarlarda hiç bilmediğimiz keşiflere çıktık,
    yeni yeni şeyler öğrendik,güldük,hüzünlendik...
    Tekrar tebrik ederim.Bu daha başlangıç ona göre :)

    YanıtlaSil
  20. ayy çok tatlısın bence sonuna kadar hakettin snei takip etmeye devam ozaman.Gurur duy kendinle sonuna kadar sevgiler

    YanıtlaSil
  21. Tebrik ederim sizi. İnanın çok mutlu oldum :) Ödülü çok hakediyordunuz çünkü :)

    YanıtlaSil
  22. Hak eden kazandı desek daha doğru olur sergül ablacım hayırlı olsun, sen bizim kalbimizide kazandın :) inşallah dahada güzel ödüller kazanırsın :)

    YanıtlaSil
  23. tebrikler :) senin adina cok sevindim :)

    YanıtlaSil
  24. japonyadan gelmen bile çalışkan olduğunu gösterir bana göre.. bende calışkan kategorisindeydim ama ilk 10 a bile giremedim şimdi tekradan düşünüyorum da seneye çooook daha zorlu gececek bu kategori belli oldu..


    tebrik ederim tekrardan :)

    YanıtlaSil
  25. Facebook'tan tebrik ettim ama buradan da tekrar tebrik edeyim. Ben size söylemiştim kesin İstanbul'dasınız diye. :D Fotoğraflar süper, siz süper, aileniz süper doğal ve samimi olan kazanacak elbette ki. :)) İyi ki katılmışsınız..

    YanıtlaSil
  26. yazını okurken çok gururlandım ve duygulandım...çünkü seni çok benimsedim,senin bu ödülü bizlerle paylaşmana çok mutlu oldum.birçok kişi söyledi ama bir kerede ben söylicem,kesinlikle hakettin sergül abla.sen hep mutlu ol inşallah.ve söylemeden edemicem,annene sebepsizce ayrı bir sevgim var ve de rüyalarıma giriyo inanırmısın :) lütfen benden sevgiler ilet sergül abla :)

    YanıtlaSil
  27. tebrikler tekrar, fotoğraflar çok güzel çıkmış, mutluluğunu paylaşmaya istanbul buluşmasına gelmek istedim ama olmadı malesef:/

    YanıtlaSil
  28. Tebrik ederim sizin adınıza çok sevindim daha nice başarılara :)

    YanıtlaSil
  29. Eheh serrose kim ne derse desin hak ettiğini kazandın, Allah hak ettiğin iyi şeyleri senden esirgemesin inşallah! Tekrar tebrikler :)

    YanıtlaSil
  30. senin adına çok ama çok sevindim:-)daha nice başarılar dilerim:-)

    YanıtlaSil
  31. Seninle gurur duydum, tebrikler!

    YanıtlaSil
  32. o kadar sevindim ki.. gülen yüzüne, mutluluğuna neşe saçan gülüşüne. belli ki Seray da sen kadar sevinmiş. anne de ama tam entellektüel kısacık saçları,boynunda profesyonel makinesi falan :) şimdi hoşgeldin o zaman yeni şehrine ve tüm hesaplaşmalarının bittiği gün de yakın olur umarım. çok dua ettim sen alasın ödülü diye seni takip ediyorum diye değil seviyorum diye değil de cidden hakettiğini düşündüğümden istedim hep hayırlı olsun bi an önce japon balığa kavuşup onunla da kutlaman dileğiyle sevgiler

    YanıtlaSil
  33. Tebrik ederim Serrose :)

    YanıtlaSil
  34. tebrikler cok sevindim senin adina ;)

    YanıtlaSil
  35. tebrikler serroseeee harikasın sonuna kadar hakettin o ödülü çok sevindim senin kazanmana :)

    YanıtlaSil
  36. tebrik ederim , ne güzel ne iyi olmuş.ödül sahibini bulmuş.sevgiler :)

    YanıtlaSil
  37. senii yürekten tebrik ederimm ne kadar mutlu oldum senin adına :)

    YanıtlaSil
  38. Aslında japonya da yaşayan bir blogger sın ama o kadar çok okuyup seyredince sanki bir arkadaşım gidip kazanmış gibi mutlu oldum. Aa Ayşe Arman la da fotoğraf çekilmiş diye şaşırıyorum halbuki ikinizle de yüzyüze görüşmedim. Blogger lık sana yakışıyor :) Tebrikler

    YanıtlaSil
  39. Sergül, çok mutluyum senin adına! Hakettin bunu!!! Kocaman tebrikler :)

    Ve vaaay, Ayşe Arman, süpeer :)

    Öpüyorum, sevgiler!!!

    Başak

    YanıtlaSil
  40. 4 yılı geçti bloggerım her kategoride %90 blogu bilirim ama diğer ödül alan hiçbir siteyi tanımıyorum.
    ciddi anlamda tek blogger sensin bence kazananlar arasında.
    tebrik ederim Sergül.

    YanıtlaSil
  41. hayırlı uğurlu olsun başarılarınızın devamını dilerim.

    YanıtlaSil
  42. tebrik ederim serrose bence gerçekten hakketin :D senin adına çok mutlu oldum ...

    YanıtlaSil
  43. Sizi bir kaç yıldır takip ediyordum bu ödülü hak ettiniz her gün işyerime gelince millet haberleri bakarken ben önce size ve böyle birkaç bloğa bakar buluyordum kendimi hatta ilham kaynağım oldunuz dayanamadım bende bir blog açtım sizinki kadar olmasada beni eğlendiriyor. Tekrar tebrikler hoşçakalın...

    YanıtlaSil
  44. tekrar tekrar tebrikler, :)

    YanıtlaSil
  45. Senin adına inan ki çok mutlu oldum. Yurtdışında yaşayayan ve İzmirli biri olarak az çok anlıyorum ve seni yürekten tebrik ediyorum (:

    YanıtlaSil
  46. canı gönülden kutluyorum seni, sen bunu fazlasıyla hakkettin
    doğallığın hiç bozulmasın(benim seni takip etme nedenim videolarındaki doğal konuşmalarındır;) )
    sevgiler
    yıldız

    YanıtlaSil
  47. çook tebrik ediyorum çok güzel bir gece oldugu her halinden belli zaten..gülen yüzün hiç solmasın canım

    YanıtlaSil
  48. Cok cok tebrik ederim sizinle basladim blog dunyasina ve her daim takipteyim..daha nice basarilara insallah :D

    YanıtlaSil
  49. TEBRİKLERRRRRRRRRRRRR
    SEN hak ettin bu ödülü tatlım
    canım benim ya en çok da şu Ayşe Arman la sarmaş dolaş fotonu kıskandım :))))
    heh heh heh
    herşeyin en güzeli senin olsun
    öptümmmmm

    YanıtlaSil
  50. Can-ı gönülden tebrik ederim, başarılarının da devamını dilerim.

    YanıtlaSil
  51. Çok çok çok sevindim, gerçekten hak eden insanların kazanması beni mutlu etti.Hep kötüler değil,iyiler de kazanabiliyormuş :)

    YanıtlaSil
  52. hayırlı ugurlu olsun yanlızlıgınızı bir nebze azaltabiliyor yüzünüze minicik bir tebessum kondurabiliyorsak ne mutlu bize...
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  53. hak ettiğini düşünüyorum ..candan kutlarım ..tebrikler ..(benim takip ettiğim bir bloğun böyle güzel bir ödül alması beni gururlandırdı hemen eşime gösterdim ..)

    YanıtlaSil
  54. yolun başındasın sergül

    YanıtlaSil
  55. en çalışkan sergülllllllll

    YanıtlaSil
  56. Canı gönülden tebrik ederim, başarıların daim olsun tatlım ..

    YanıtlaSil
  57. iyi ki kazanmışsınız bakın,varlığınızdan haberdar olamayacaktım,çok şey kaçıracakmışım:-))Fotoğraflarınızdan yansıyan çok pozitif bir enerjiniz var.Sizi çok tebrik ediyorum.Başarılarınızın devamını diliyorum:-))
    Sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  58. gönülden tebrik ediyorum..fotoğrafların hepsi birbirinden güzel..hakkını vererek bir blog sahibi olmak gerçekten emek istiyor..sen de bu emeğinin karşılığını almışsın, daha nice başarılar diliyorum..sevgiler, Nilgün

    YanıtlaSil
  59. Tebrikle Sergülcüğüm. Saçma sapan yorumlara moralini bozmayacağını biliyorum söylememe gerek yok... Bu ödülü sonuna kadar hak ettin. Daim olsun inşallah :)

    YanıtlaSil
  60. başarılarının devamını diliyorum sergül kardeş :)

    YanıtlaSil
  61. tebrik ederim daha nice başarılara inşallah :)

    YanıtlaSil
  62. Sevgili Sergül, gurur duydum seninle. Annen, ablan ve anneannen de seninle gurur duyuyorlardır. Evet çooook farklı ve özelsin, bunu yansıttığın blogunda bu sebeple çok özel, çünkü her kelimesi yapmacıksız ve İÇTEN. Yazını Okurken benim gözlerim doldu şimdi... Blog yazını bekliyordum kaç gündür ama sabırla çünkü çok yorulmuştun. Nihayet geldi. Yolunneresindeyim.blogspot.com CANDIR. Son sözüm budur. Sana ve ailene sevgilerimle....Not: Anne kız yan yana o fotograf varya kelime yok onu tarif etmeye. İnşallah diyorum, canım kızım ve ben de, o senin yaşına gelince böylesi bir güzelliği yaşayabilirz. Hayat işte...

    YanıtlaSil
  63. çok çok çok sevindim nasıl güzel fotoğraflar o kadar güzel yazmışsın ki mutluluğun satırlardan taşmış okurken gülümsediğimi farkettim...ceren

    YanıtlaSil
  64. Sergül tekrar tebrik ederim. Hep söylerim, senin bloguna olan aşkını kıskanacak izliyorum:)) Hayallerinin gerçekleşmesi dileğiyle:) Öpüyorum...

    YanıtlaSil
  65. yeniden yeniden kutluyorum...

    Çook öpüyorum seni,Sergülcüm...

    YanıtlaSil
  66. Canım benim seni canı gönülden tekrar tekrar tebrik ediyorum. Sonuna kadar hakettiğini taa en başından beri söylüyordum ve hakedenin kazanmış olması gerçekten harika. İlgiyle takip ettiğim birinin böyle bir ödül almış olması beni bile gururlandırdı. Kimbilir anneciğin neler hissetmiştir. Daha nice başarılarını burada bizimle paylaşman dileğiyle..

    YanıtlaSil
  67. Gönülden tebrik ederim Sergül, çok mutlu oldum kazanmana.. Japonya'dan ve az da olsa internetten uzaktaydım bir haftadır o yüzden yazamadım sana. Instagramdan yazdım gerçi ama olsun, buradan da belirtiyim. Emeklerinin karşılığını alman, seni seven insanları tekrar tekrar görmen çok güzel bir duygu olsa gerek. Tebrik ederim. Hayatta herşey gönlünce olsun. Tüm güzellikler seninle olsun.
    Kumamoto'dan sevgiler...

    YanıtlaSil
  68. Gönülden tebrik ederim Sergül, çok mutlu oldum kazanmana.. Japonya'dan ve az da olsa internetten uzaktaydım bir haftadır o yüzden yazamadım sana. Instagramdan yazdım gerçi ama olsun, buradan da belirtiyim. Emeklerinin karşılığını alman, seni seven insanları tekrar tekrar görmen çok güzel bir duygu olsa gerek. Tebrik ederim. Hayatta herşey gönlünce olsun. Tüm güzellikler seninle olsun.
    Kumamoto'dan sevgiler...

    YanıtlaSil
  69. Tebrikler:)) Ödülünü sonuna kadar hakettin bence çünkü gerçekten de öyle uzun aralar vermeden, dolu dolu yazan bir bloggersın:) İyi ki Yoshi yi dinlemiş ve gelmişsin! İstanbul'dan sevgiler...

    YanıtlaSil
  70. Tebrikler Sergül, daha nice ödüllere inş :)

    YanıtlaSil
  71. Tebrikler Sergül, daha nice ödüllere inş :)

    YanıtlaSil
  72. Anneni aradım şimdi, tebrik etmek için, bu kadar şahane evlatlar yetiştirdiği, size bu kadar güvenip özgürleştirdiği için ama ulaşamadım:/

    Ay bi kere daha seni tebrik edeyim ben o zaman Serrosum. Kocaman öpüyoruuuum.

    YanıtlaSil
  73. Tebrikler, emeğin karşılığı budur. Daha nice ödüller dilerimm.

    YanıtlaSil
  74. Tebrik ederim Sergül'cüm :) Çoook tatlı görünüyorsun fotoğraflarda :)

    YanıtlaSil
  75. Tebrik ederim Serrose. :) Yazını baştan sona okumaya bugün fırsat bulabildim. Kazanacağını hissetmemek elde değildi bence. Aileni ve seni çok tebrik ederim. Daha nice ödüller alacağını hissediyorum. Bursa'dan Sevgilerimle... =)

    YanıtlaSil
  76. gönülden tekrar tebrik ederim sergülcüm.başarılarının devamını diliyorum:)

    YanıtlaSil
  77. Çoookk çoook tebrik ediyorum seniii Serrose, verdiğin güzel emeklerin ve samimiyetinin karşılığını daha nice ödülle ve bol gülümsemeyle alırsın dileirm.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  78. Serrose , seni tebrik etmekte çoook geç kalmışız. Mavianne röportajı ile ödülden haberdar oldum maalesef. Bu Gerek iş gerek ev hayatında inanılmaz yoğun bir dönemdi.
    Gönülden tebrikler, başarılarının devamını diliyoruz, japonya elçimiz :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül