12 Aralık 2012 Çarşamba

Elizabeth Arden 8 Hour Cream Skin Protectant





Japonya-Türkiye arası 10-12 saat ve üzeri sürdüğü için uçuş boyunca cildim çok kuruyordu.Normal nemlendiriciler yeterli gelmiyordu.Uçaktan içince cildim çok kuru,bazen pul pul ya da sivilceli oluyordu.
Bu sebeple bu sefer Türkiye'ye gelmeden önce internette uçuş videolarını seyrettim.Bazı youtube guruları uçuşlarda kullandıkları ürünleri anlatıyorlar bu videolarda.
Birkaçında Elizabeth Arden kremi gördüm.Daha önce de duymuş olduğum için not aldım.Osaka'da Duty Free'de dolanırken yukarıdaki seti görünce şans vermek istedim.3 farklı ürünü deneme fırsatım olacağı için hoşuma gitti.

El kremi ve gündüz kremi hakkında henüz pek bir bilgim yok.Yani bir anda etkileyemediler beni.
Amaaaaa


Yukarıdaki kremin etkileri beni şok etti.

Öncelikle 13 saat küsürlük uçuştan sonra cildim pamuk gibiydi.Makyajımı çıkardıktan sonra yanağımda bir sivilce görmüştüm uçak inmek üzereyken baktığımda sivilce yok olmuştu.
Buna inanamadığım için tesadüf dedim.Sonrasında Türkiye'ye gelince annemde uçuk çıkmak üzereydi 1 kere kremden sürdü ve ta daaa uçuk yok.Üstelik annemde uçuk çıkacaksa bunu hiç bir şey engelleyemez.
Sonrasında kuzenimin aşırı sivilceli suratında denedik kremi.Sürmeden önce kırmızı olan sivilceleri ertesi gün daha iyileşmiş durumdaydı.Sivilcelerin bazıları sönmüştü.

Bütün bunlara kendi gözümle şahit olduğum için krem benim için bir vazgeçilmez oldu.
Ama hiç mi olumsuz yanı yok derseniz.Var tabii.Öncelikle fiyatı 50ml 100 lira civarı.
Sonrasında kokusunu herkes sevemez sanki.Bizim için aktardan alınma kremler gibi kokuyor.Dağ kekiği gibi sanki.Beni çok rahatsız etmedi ama kokulara karşı hassassanız kokusunu duymadan satın almayın derim ben.
Yapısı da çok yoğun vazelin gibi.Bu da sürümünü ve emilimini biraz zorlaştırıyor.Ama dediğim gibi benim sevdiğim bir ürün oldu.Alandan büyük boyunu almayı düşünüyorum.Umarım güzel bir indirimi vardır.

Kremle ilgili araştırma yaparken yanıklara,sıyrıklara ve pişiklere iyi geldiğini okudum.Sanki her derde deva bir ürün olmuş bu :=)

İşte böyle var mı bu kremi kullanan aranızda?

7 yorum:

  1. Aa süpermiş bende uçuk çıkar hem ve hiçbişey grçirmez dahası bi dolu minik sivilcemde var:(( Ona buna işe yaramayan kremlere o kadar para vereceğime buna veririm en azından içim yanmaz parama:) çok çok teşekkürler;)

    YanıtlaSil
  2. E.A.in kreminin methini çok duymuştum, ancak fiyatı nedeniyle kaçınmıştım. Ancak bu tarz etkilere sahip ve daha uygun fiyatlı sudocrem var. Nemlendirmesi yetersiz olsa da iyileştirici ve yenileyici etklileri inanılmaz.

    YanıtlaSil
  3. bu krem süperdir ben birkaç yıl önce almıştım bu kremi hala kullanıyorum kokusu dışında hiç kötü özelliği yok..

    YanıtlaSil
  4. vay be daha önce duymamıştım bu kremi ama okadar para verilmez sanki ya, hediye gelse ne güzel olur :)

    YanıtlaSil
  5. vay be kreme bak :) hemen alınacaklar listeme ekledim çünkü sürekli kuruyan ve kuruluktan yanma hissi veren bir cildim var.. saol şeker :)

    YanıtlaSil
  6. Senden gorup ne zamandir aklimda olan kremin dudak kremi+el kremi setini New York seyahatimde dudagimdaki ucuga iyi gelir belki diye aldim ve resmen ecaneden aldigim ucuk kreminden daha etkili oldu,hemen cilt kreminide aldim kacar mi :) tavsiye icin tesekkurler <3

    Melek Altan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ohhh işe yaramasına çok sevindim :D asıl ben teşekkür ederim aldıktan sonra yazıyı bulup yorum yazdığın için :D
      toplu foto isteriz Amerika ganimetleri diye :D

      Sil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül