24 Aralık 2012 Pazartesi

Çanta ve Ayakkabı Alışverişim


Genelde yazları Türkiye'ye geldiğim için kışlık fazla ürün alma şansım olmuyor ne yazık ki!Bu sefer kışa geldiği için bolca alışveriş yapmış olabilirim.Youtube bu tarz videolar izlemeyi seviyorum.Ve istek de geldiği için ben de alışveriş videoları çektim.Öncelikle çanta&ayakkabı alışverişimi yayınladım.

Aldığım ilk ayakkabı ödül gecesinde giymiş olduğumdur.Yukarıda birazcık görünüyor ama yetmez derseniz.Ödül gecesi yazımda bol bol var kendisi.Okumak için buraya tık tık

Desa outletten aldım kendisini.3 renk olma sebebi ile inanılmaz derecede uyum sağlıyor her kıyafete.Ve tabanı gerçekten çok rahat.Uzun zamandır topuklu ayakkabı giymemiş biri olarak o gece gerçekten benim hayatımı kurtardılar.


Çantamda ne var videosunda görmüş olduğunuz çanta da yeni.Boyner outletten aldım kendisini.Tüm tatil boyunca kullanmış olduğum için eskittim bile :) David Jones marka ve gerçekten çok rahat.Üstelik kotlarla uyumuna da bayıldım.

Ayağımda da Desa botlarım var.Onlar ilk başta biraz ayağımı ağrıtsa da alıştık sonra birbirimize :)Onun yakın fotoğrafını bulamadım affola.Ama videoda görünüyor güzelce.


 Okula başlayacağım için böyle topuksuz botlara ihtiyacım vardı.Çünkü istasyona kadar bisikletle gidip geleceğim.Çizmem bolca var ama botum yoktu.Bu sebeple almam şarttı.Bu botu görünce aklıma Yoshi geldi.Çünkü o bu tarz şeyleri çok sever.Derimod mağazasında telefonumdan görüntülü arama yaptım.Ve bu 2 bot için onayını almış oldum.
Botu aldıktan sonra birkaç kez giydim.Gerçekten rahatlarmış :)

Ve son botuma geldi sıra.Bu da kesinlikle Japonya hayatı düşünülerek alınmıştır.Beni bir süredir takip ediyorsanız burada bazı hastanelere,cafelere,evlere ve restoranlara ayakkabıların çıkarılarak girildiğini bilirsiniz.Bu sebeple bu tarz hemen giy-çıkar bir bota ihtiyacım vardı.Kotun altında hafif kovboy botlarını andırdığı için çok severek aldım.Bugün ilk kez giydim.Ve sonuç olarak çok sevdim.

Videoda Japonya ve alışveriş hikayemi anlatıyorum.Bu sebeple izleyince bana hak vereceğinizi umuyorum.
Türkiye gerçekten alışveriş cenneti bence :)



iyi seyirler


4 yorum:

  1. David Jones çantalar son iki yıldır büyük mağazalarda çok sık karşımıza çıkıyor. Bendede iki üç tane var, güle güle kullan hepsini iyi günlerde canım ..

    YanıtlaSil
  2. Botlarını ve lacivert çantanı çok beğendim. Güle güle kullan.
    Eğer Söke'ye ya da Balıkesir'e gidersem ben de bakacağım Boynere o çantadan.

    YanıtlaSil
  3. david jones markası çanta konusunda çok başarılı. Bende de birkaç modeli var ve kesinlikle çok memnunum. Eskiden ne ayakkabı ne çantayı deri değilse asla almazdık ama şimdi deri çok pahalı ve ürün çok az. David jones'un da çoğu deri değil ama en iyi kalitede modelleri de sade ve şık bence... sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. botların çok gzl

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül